• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü şeker nişanlığımı satıyorum. Yanında çiçeği ve ayakkabısınıda vereceğim.

maviolsun

İçimde kaynayan bir mahşer var.
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
591
526
158
Nişanlığım 36 38 bedenlerinde. çok güzel ve sorunsuzdur . 450 liraya satıyorum yanında ayakkabısını ve çiceğini de veriyorum. ben çok severek kullnadım ve herkes çok beğendi . tarlatan duvağı da sorunsuz ve gayet rahattır. $DSC_0844.jpg $DSC_0727.jpg $kk.jpg :ssz:

Canım nısanlıgın cok sekermıs gercekten ama ben de nısanımda pembe kullandım.. O nedenle kınamda pembe dusunmuyordum ama yıne de cok begendım :) boyunu ve kılonu ogrenebılır mıyım

Canım nısanlıgın cok sekermıs gercekten ama ben de nısanımda pembe kullandım.. O nedenle kınamda pembe dusunmuyordum ama yıne de cok begendım :) boyunu ve kılonu ogrenebılır mıyım

:) boyu 1.68
kilom 52 :)

Bende denizli de oturuyorum nişanlıgınızı nereden aldınız bende böyle istiyorum eger bedenime olursa almak istiyorum:)

ya sevindim :) :) istanbulda bir modaevinde dktirdim . bedeniniz kaç ? hotmail adresinden görüşelim buluşup deneyebilirsiniz isterseniz.
[

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sevindim :) :) istanbulda bir modaevinde dktirdim . bedeniniz kaç ? hotmail adresinden görüşelim buluşup deneyebilirsiniz isterseniz.
[

Nerede oturuyorsun canım 50 kiloyum zayıflamadıysam tabi :) 1,55 boy var face adresiniz varsa daha iyi olur çnkü hotmail adresim yok :( skype kullanıyorum ama orada kişi ekleyemiyorum

Nerede oturuyorsun canım 50 kiloyum zayıflamadıysam tabi :) 1,55 boy var face adresiniz varsa daha iyi olur çnkü hotmail adresim yok :( skype kullanıyorum ama orada kişi ekleyemiyorum

merkezde umutkentlerde . facebook ismim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back