- 22 Temmuz 2013
- 591
- 526
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nısanlıgın cok sekermıs gercekten ama ben de nısanımda pembe kullandım.. O nedenle kınamda pembe dusunmuyordum ama yıne de cok begendım :) boyunu ve kılonu ogrenebılır mıyım
Sen zayıfmıssın canım. Arkası ıplı degılse bana olmaz
Nişanlığım 36 38 bedenlerinde. çok güzel ve sorunsuzdur . 450 liraya satıyorum yanında ayakkabısını ve çiceğini de veriyorum. ben çok severek kullnadım ve herkes çok beğendi . tarlatan duvağı da sorunsuz ve gayet rahattır. Eki Görüntüle 826003 Eki Görüntüle 826004 Eki Görüntüle 826005![]()
Nşanlıgınız çok güzel nerede oturuyorsunuz
Denizlide oturuyorum ben
Bende denizli de oturuyorum nişanlıgınızı nereden aldınız bende böyle istiyorum eger bedenime olursa almak istiyorum:)
ya sevindim :) :) istanbulda bir modaevinde dktirdim . bedeniniz kaç ? hotmail adresinden görüşelim buluşup deneyebilirsiniz isterseniz.
[
Nerede oturuyorsun canım 50 kiloyum zayıflamadıysam tabi :) 1,55 boy var face adresiniz varsa daha iyi olur çnkü hotmail adresim yokskype kullanıyorum ama orada kişi ekleyemiyorum
merkezde umutkentlerde . ayşe demirçalı facebook ismim
Sen zayıfmıssın canım. Arkası ıplı degılse bana olmaz