• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü olduğum için satıyorum...

haknur

kıymetlilerim benim...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
1.575
3
108
Bursa
Arkadaşlar merhaba...

Tesettürlü olduğum için(1 senedir kapandım) evdeki bazı kıyafetlerimi giyemiyorum ve dolabımı boş yere işgal ediyor abiyeden eteğe gömleğe gelinliğe herşey elimde mevcut...36 dan 44 bedene kadar değişiyor modellerde(kalıplarına göre)...İlgilenenler olursa satabilirim fiyat konuşulur sorun değil...Fotoları isteyenler ilgilenenler olursa eve gidince ekleyebilirim....

canım yanlış anlama ama foto koyup fikir vermezsen kimse cevap yazmaz gibi geliyor..

canım yanlış anlama ama foto koyup fikir vermezsen kimse cevap yazmaz gibi geliyor..

Yok canım yanlış anlaşılacak bişey yok...Çalıştığım için biraz yoğunum birde bebek olunca foto koyamadım...En kısa sürede eklemeye çalışırım...

$DSC01967.jpg $DSC01981.jpg $DSC01986.jpg $DSC01985.jpg $DSC01984.jpg $DSC01982.jpg $DSC01980.jpg $DSC01975.jpg $DSC01973.jpg $DSC01974.jpg $DSC01972.jpg $DSC01971.jpg $DSC01970.jpg $DSC01969.jpg $DSC01983.jpg

Arkadaşlar merhaba...

Tesettürlü olduğum için(1 senedir kapandım) evdeki bazı kıyafetlerimi giyemiyorum ve dolabımı boş yere işgal ediyor abiyeden eteğe gömleğe gelinliğe herşey elimde mevcut...36 dan 44 bedene kadar değişiyor modellerde(kalıplarına göre)...İlgilenenler olursa satabilirim fiyat konuşulur sorun değil...Fotoları isteyenler ilgilenenler olursa eve gidince ekleyebilirim....

tesettürün hayırlı olsun canım..zor bir karar aslında..gençken yapılan ibadetler Hak katında çok makbul..tekrar hayırlı olsun..

tesettürün hayırlı olsun canım..zor bir karar aslında..gençken yapılan ibadetler Hak katında çok makbul..tekrar hayırlı olsun..

Teşekkür ederim aslında alıştım Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin...

siyah elbise 38 40 bedene uyumlu taşlı olanı diyorsanız...100 tl...

Back