djarum Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2013 356 13 118 Diğer 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi djarum #1 Benim nişanlığım. kendim tasarladım. Düşünenlere fikir olsun.
romantiiksiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2012 519 1 26 Trabzon 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi djarum #2 çok şık olmuş türban modelinizi daha yakından görme imkanımız varmı pazar günü nişanım var türbana karar veremedim
çok şık olmuş türban modelinizi daha yakından görme imkanımız varmı pazar günü nişanım var türbana karar veremedim
hilbar Allah'ım meleklerimi koru Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 1.145 0 46 İstanbul 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi djarum #3 romantiiksiz .!.: çok şık olmuş türban modelinizi daha yakından görme imkanımız varmı pazar günü nişanım var türbana karar veremedim Genişletmek için tıkla... canım hatırladınmı benı çok sevındım nişanın varmışş zor gunler gecırıyodun gecdımı hepsiii...
romantiiksiz .!.: çok şık olmuş türban modelinizi daha yakından görme imkanımız varmı pazar günü nişanım var türbana karar veremedim Genişletmek için tıkla... canım hatırladınmı benı çok sevındım nişanın varmışş zor gunler gecırıyodun gecdımı hepsiii...
romantiiksiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2012 519 1 26 Trabzon 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi djarum #4 hilbar .!.: canım hatırladınmı benı çok sevındım nişanın varmışş zor gunler gecırıyodun gecdımı hepsiii... Genişletmek için tıkla... bebişiiiim hatırladım tabii çok teşekkür ederim atlattım sonunda.nişanı da halledelim detayları anlatıcam cok sıkıntılıyım aceleye geldi herşey
hilbar .!.: canım hatırladınmı benı çok sevındım nişanın varmışş zor gunler gecırıyodun gecdımı hepsiii... Genişletmek için tıkla... bebişiiiim hatırladım tabii çok teşekkür ederim atlattım sonunda.nişanı da halledelim detayları anlatıcam cok sıkıntılıyım aceleye geldi herşey
djarum Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2013 356 13 118 Diğer 13 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi djarum #5 romantiiksiz .!.: çok şık olmuş türban modelinizi daha yakından görme imkanımız varmı pazar günü nişanım var türbana karar veremedim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Aslına bakarsanız başımı pek beğenmemiştim. Biraz aceleye geldi. İstediğim gibi olmadı ama sizin için paylaşıyorum. Bu arada umarım sıkıntılarınızdan kurtulursunuz bir an önce) Son düzenleme: 13 Nisan 2013
romantiiksiz .!.: çok şık olmuş türban modelinizi daha yakından görme imkanımız varmı pazar günü nişanım var türbana karar veremedim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Aslına bakarsanız başımı pek beğenmemiştim. Biraz aceleye geldi. İstediğim gibi olmadı ama sizin için paylaşıyorum. Bu arada umarım sıkıntılarınızdan kurtulursunuz bir an önce)
ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 188 103 20 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi djarum #6 çok güzel çok beğendim
glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 22 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi djarum #7 cok şıkmış fiyonu falan mutlulukla giy