- Konu Sahibi RedRidingHood
bu şekilde düşünürsek, tesettürlü bir gelinliğin zaten açığa nazaran fazlası olduğunu göz ardı etmiş oluruz. göze açıkken hoş gelen bir gelinliği düşünelim. onu kapattığımzda kolları, yakayı ve başı ekliyoruz, eh örtülen yerler de sade kumaşla değil, dantel veya taşla örtüldüğüne göre, bırakın geride kalmayı, süslülükte otomatikman ileri gitmiş oluyorsunuz.
bir de bunun üstüne de süs eklenirse, durumu eşitlemek mi oluyor, aşırıya gitmek mi? bence ikincisi.
şunun tartışmasına girmek istemem ama belirtmeden edemeyeceğim, zaten tesettürde bir mana kalması açısından dikkat çekme olayının da açık bir gelinlikle karşılaştırılmaması gerekiyor. tamam, tabi ki tesettürlü bir bayan da güzel bir gelin olmak ister, her kadın gibi, ama bu açık gelinlerle bir kıyaslama ile yapılmamalı, naçizane.
be ne demişim siz ne anlamışsınız hayret yani ben sadce gelinlikte dikkat cekmek dedim normal haytta tabikide türbanlılar dikkat cekmemli sade ve duru olmalı açık bayanlarda öle sade ve duru olmalı ama salona girince gelin gelinliği ile herkes büyülenmeli ben tesettürlü çok sade gelinlik hiç görmedim desem yeridir ama açık bayanlar saç yaptırarak göz doldurabilirler açık derken tarnsparan demedik ya ama siz öyel anlamışsınız sanırım yani hiç bir karşılaştırma yapmadım yapmakta bana düşmez bende naçizane fikrimi söyledim yaniiiii ama her nedense yanlış anlaşılmışım tekrar tekrar okudum yazdığımı ama sizin yazdığınız anlamı çıkartamadım bir türlü buna da hayret