Gelinlik Modelleri Tesettürlü gelinlik arayanlar mutlaka bakmalı =)

bu şekilde düşünürsek, tesettürlü bir gelinliğin zaten açığa nazaran fazlası olduğunu göz ardı etmiş oluruz. göze açıkken hoş gelen bir gelinliği düşünelim. onu kapattığımzda kolları, yakayı ve başı ekliyoruz, eh örtülen yerler de sade kumaşla değil, dantel veya taşla örtüldüğüne göre, bırakın geride kalmayı, süslülükte otomatikman ileri gitmiş oluyorsunuz.

bir de bunun üstüne de süs eklenirse, durumu eşitlemek mi oluyor, aşırıya gitmek mi? bence ikincisi.

şunun tartışmasına girmek istemem ama belirtmeden edemeyeceğim, zaten tesettürde bir mana kalması açısından dikkat çekme olayının da açık bir gelinlikle karşılaştırılmaması gerekiyor. tamam, tabi ki tesettürlü bir bayan da güzel bir gelin olmak ister, her kadın gibi, ama bu açık gelinlerle bir kıyaslama ile yapılmamalı, naçizane.

be ne demişim siz ne anlamışsınız hayret yani:53: ben sadce gelinlikte dikkat cekmek dedim normal haytta tabikide türbanlılar dikkat cekmemli sade ve duru olmalı açık bayanlarda öle sade ve duru olmalı ama salona girince gelin gelinliği ile herkes büyülenmeli ben tesettürlü çok sade gelinlik hiç görmedim desem yeridir ama açık bayanlar saç yaptırarak göz doldurabilirler açık derken tarnsparan demedik ya ama siz öyel anlamışsınız sanırım yani hiç bir karşılaştırma yapmadım yapmakta bana düşmez bende naçizane fikrimi söyledim yaniiiii ama her nedense yanlış anlaşılmışım tekrar tekrar okudum yazdığımı ama sizin yazdığınız anlamı çıkartamadım bir türlü buna da hayret :53:

canım ablanın gelinli çok çok güzel bence türabnlılar da biraz gösteriş olmalı çünkü açık bayanlar saçlarıyla yada açık giyince dikkat çekmeyi basarıyolar ama türbanlılar ne kadarda türban yaptırsa belli olmuyor ama bu gelinlik çok hoş olmuş ve çok yakışmış

ablam adına teşekkür ederim canım.. çok tuhaf yorumlar yapılmış burada aslında onun için uzun zamandır cevap vermiyorum, burada ben açıklarda da ne berbat gelinlikler gördüm anlatamam ama herkesin kendi zevkidir gelinlik şahsa münhasırdır diye asla kötü yorum yapmadım kimseye.. tamam tesettür gelinlikte abartıya ben de karşıyım ama abartıda görecelidir.. bana göre ablam prensesler gibi olmuştu istanbulun en pahalı gelinlikçisinde 2 ay boyunca özenilerek yapıldı bu gelinlik, her gören (açık kapalı farketmeksizin) gelinliğine ve asaletine bayıldı, ha buradaki herkes beğenmek zorunda mı tabiki hayır ama en azında saygı duyulmalı diye düşünüyorum.. herkesin gönlüne göre olsun diyorrum :kkk:

be ne demişim siz ne anlamışsınız hayret yani:53: ben sadce gelinlikte dikkat cekmek dedim normal haytta tabikide türbanlılar dikkat cekmemli sade ve duru olmalı açık bayanlarda öle sade ve duru olmalı ama salona girince gelin gelinliği ile herkes büyülenmeli ben tesettürlü çok sade gelinlik hiç görmedim desem yeridir ama açık bayanlar saç yaptırarak göz doldurabilirler açık derken tarnsparan demedik ya ama siz öyel anlamışsınız sanırım yani hiç bir karşılaştırma yapmadım yapmakta bana düşmez bende naçizane fikrimi söyledim yaniiiii ama her nedense yanlış anlaşılmışım tekrar tekrar okudum yazdığımı ama sizin yazdığınız anlamı çıkartamadım bir türlü buna da hayret :53:

şimdi ses tonu olmadan iletişim kurunca anlaşılmıyor. siz de beni anlamamışsınız, çok olumsuz görüşler bildirmiyorum sizinkilere karşı, sadece katılmadığım şeyler var. açık derken ben de tabi ki transparanı kast etmiyorum, kapalı olmayan tüm gelinlik tiplerini de desem sonuçta arada fark olur. çünkü -kötülemiyorum, yanlış anlaşılmasın- örtünmeyen bir bayan için güzelliğini göstermemek gibi bir gereklilik yoktur, tam tersi eğer güzelse onu göstermekten keyif alabilir, bu gayet normaldir. ama mesele tesettür olunca, zaten tesettür güzelliği saklamakla ilgili bir şey olduğu için, yani çıkış noktası süslenmenin tam tersi bir şey olduğu için, illa ki örtünme anlayışını benimsemeyen bir insanla farklı olacaktır. bunu demek istedim.

gelinlik-günlük hayat ayrımını da ben yapmamıştım, ama yine de birşey belirteyim. dikkat çekme meselesinde dini anlayışta bildiğim kadarıyla gelinlik, düğün için ayrı bir statü yok, bu durumda üstte yazdıklarım düğün için de geçerli oluyor.

neyse bunun tartışmasına girmeyelim, benim kimseyle bir derdim yok. sadece zevklerin farklı olduğuna değil, doğru ve yanlış olduğuna inanıyorum o yüzden "benim zevkim, istersem yaparım" anlayışına katılmıyorum. genel güzellik anlayışına uyduğunu düşündüğüm sadeliği de bu yüzden savunuyorum.

herkese mutluluklar...

şimdi ses tonu olmadan iletişim kurunca anlaşılmıyor. siz de beni anlamamışsınız, çok olumsuz görüşler bildirmiyorum sizinkilere karşı, sadece katılmadığım şeyler var. açık derken ben de tabi ki transparanı kast etmiyorum, kapalı olmayan tüm gelinlik tiplerini de desem sonuçta arada fark olur. çünkü -kötülemiyorum, yanlış anlaşılmasın- örtünmeyen bir bayan için güzelliğini göstermemek gibi bir gereklilik yoktur, tam tersi eğer güzelse onu göstermekten keyif alabilir, bu gayet normaldir. ama mesele tesettür olunca, zaten tesettür güzelliği saklamakla ilgili bir şey olduğu için, yani çıkış noktası süslenmenin tam tersi bir şey olduğu için, illa ki örtünme anlayışını benimsemeyen bir insanla farklı olacaktır. bunu demek istedim.

gelinlik-günlük hayat ayrımını da ben yapmamıştım, ama yine de birşey belirteyim. dikkat çekme meselesinde dini anlayışta bildiğim kadarıyla gelinlik, düğün için ayrı bir statü yok, bu durumda üstte yazdıklarım düğün için de geçerli oluyor.

neyse bunun tartışmasına girmeyelim, benim kimseyle bir derdim yok. sadece zevklerin farklı olduğuna değil, doğru ve yanlış olduğuna inanıyorum o yüzden "benim zevkim, istersem yaparım" anlayışına katılmıyorum. genel güzellik anlayışına uyduğunu düşündüğüm sadeliği de bu yüzden savunuyorum.

herkese mutluluklar...

sizin ne demek istediğinizi ben anlayamadım çok karışık ve uzun cümleler kuruyorsunuz neyse bunlar önemli deil beni anlayan arkadsım anlamış zevkler ve renkler tartışılmaz !!!!! ayrıa ben dini boyuttan hiç bahsetmedim dini herşeye karıştırmayalım lütfen biz burda gelinlikler hakkındayorum yapyoruz öyle değil mi?? neyse fazla uzadı ikili tartışma kendi aramızda konuşma gibi olmasın artık saygılar

Son düzenleme:
Ben acıgım ve sadelikten yanayım.
Burda gördügüm gelinlikler bana abartılı geldi acıkcası.
Tek parca , daha düz bi model daha hos olur bence.
Esarbın üzerine duvagı hic yakıstıramıyorum zaten.

Son düzenleme:
Back