- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
- 133
- Konu Sahibi RedRidingHood
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kokoşluğu çok severim : )) Kimilerin frapan ya da rüküş gelse de gelinliğim bir arkadaşın saymış olduğu uzun listedeki herşeyden mevcuttu.Forumda gelin albümlerinin olduğu bölüme koymuştum aman ne kavga çıkmıştı hey gidi günler hey : ))
Ama dedim ya herkesin zevki farklı.Mesela ben iki gelinliğide çok sevdim.Onay almak için soruyorsanız sizin gibi düşünenlerdenim süper bence.Ancak diğer arkadaşlar da sadelikten hoşlandığı için onların tabiri ile cevap veriyorum göz yoruyormuş.Boşverin gözler yorulsun derim ben : ))
Bu da benim gelinli fotom.
merhaba canım konunu görünce aklıma ablam geldi hemen :)) tesettürlü gelinlik konusunda çok yorulmuştuk çok aramıştık hediye paketi gibi de olmak istemiyordu çok sade de olmak istemiyordu sonunda kafasına zevkine göre buldu, resmini ekliyorum belki sana da fikir olur, kolay gelsin :)
Eki Görüntüle 150152
bence türabnlılar da biraz gösteriş olmalı çünkü açık bayanlar saçlarıyla yada açık giyince dikkat çekmeyi basarıyolar ama türbanlılar ne kadarda türban yaptırsa belli olmuyor ama bu gelinlik çok hoş olmuş ve çok yakışmış
bu şekilde düşünürsek, tesettürlü bir gelinliğin zaten açığa nazaran fazlası olduğunu göz ardı etmiş oluruz. göze açıkken hoş gelen bir gelinliği düşünelim. onu kapattığımzda kolları, yakayı ve başı ekliyoruz, eh örtülen yerler de sade kumaşla değil, dantel veya taşla örtüldüğüne göre, bırakın geride kalmayı, süslülükte otomatikman ileri gitmiş oluyorsunuz.
bir de bunun üstüne de süs eklenirse, durumu eşitlemek mi oluyor, aşırıya gitmek mi? bence ikincisi.
şunun tartışmasına girmek istemem ama belirtmeden edemeyeceğim, zaten tesettürde bir mana kalması açısından dikkat çekme olayının da açık bir gelinlikle karşılaştırılmaması gerekiyor. tamam, tabi ki tesettürlü bir bayan da güzel bir gelin olmak ister, her kadın gibi, ama bu açık gelinlerle bir kıyaslama ile yapılmamalı, naçizane.
Bayıldım gelinliğinize çok süslü Düğün benim ve gelinde bensem, e ben beğendiysem bırakalım gözleri yorulsun :)