• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettürlü Gelinliğim

Çok güzel... Çok asil :12: Türbandaki inci detayına, şifonun üzerine dantellere bayıldım. Harika olmuşsunuz, ağzınızın tadı bozulmasın:nazar:

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Maşallah Allah utandırmasın Allah bi yastıkta kocatsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok hos gozukuyorsunuz. Allah mutlu huzurlu yuva nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah yüzünüze bakmaktan gelinliğe bakamadım yüzünüz çok güzel gelinliğinide :) :nazar:

Gelinliğimi satın aldım. Evde muhafazası zor olduğundan ve bir daha ne işime yarayacağını bilemediğimden :1:satmayı düşünüyorum.
İlgilenen olursa 38 beden için uygun, benim boyum topukluyla birlikte 163 cm falandı gelinliği giydiğimde, belki daha uzun birine de olabilir. Bu gelinlik seksenler dizisinin sezon finalinde Gülden in giydiği gelinliğin tesettüre uyarlanmış hali. Alisse nuera nın kendi modeli ve orada diktirdim. 2013 yılının eylül ayında yoğun pazarlıkla 2500 liraya yaptırdık. 1000 lira gibi oldukça uygun bir rakama verebilirim, az bir pazarlık payı da olabilir. İstanbul avrupa yakasındayım.

Back