Çok teşekkür ederimperi gibi olmuşsunu maşallahh
Çok teşekkür ederimTesettürlü gördüğüm gelinliklerin içinde en sade en asil olanı diyebilirim çok güzel olmuşsunuz maşallah
Teşekkür ederimHarika olmuşunuz,mutluluklar
Teşekkür ederim, amin canımcok guzel olmussun canım masaallah...Allah utandırmasın..
Çok teşekkür ederim minenes. Evet şifon kumaş kullanıldı ve işlemeli dantel detayları var. Senin beğenmen beni çok mutlu ettiMerhaba Softkitty,
Öncelikle hayırlı olsun, atlatmışsın en zorunu. Gelinliği tam göremesem de güzel ve genelden farklı bir modele benziyor. Sanırım şifondan dikilmiş gelinliğin ki bu sene hiç görmediğimiz güzel bir seçim. Ben başını da beğendim, yine farklı ve zarif. Mutluluklar dilerim...
Teşekkür ederim GözdeMaşallah sen ne kadar güzel bir gelin olmuşsun
Teşekkür ederim MasiporomBen de çok beğendimmm :) Özellikle başın çok güzel olmuş
Amiinn. Teşekkür ederimCok sirin olmusssunuz, Rabbim huzurlu gunler nasip etsin. Nazarlardan korusun ins.
Meltem Çoban ........... Facebooktan bulabilirsin. İstersen numarasını mesaj atabilirim.canım fotoğraf çekimlerini çok beğendimmm hangi fotoğrafçı acabayardım eder misin
Teşekkür ederimMaşallah çok güzel olmuşsunuzgelinliğinizi nerede diktirdinizz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?