Gelinlik Modelleri Tesettürlü Gelinliğim

dortmayis

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
673
68
323
39

Gelinliğimi satın aldım. Evde muhafazası zor olduğundan ve bir daha ne işime yarayacağını bilemediğimden satmayı düşünüyorum.
İlgilenen olursa 38 beden için uygun, benim boyum topukluyla birlikte 163 cm falandı gelinliği giydiğimde, belki daha uzun birine de olabilir. Bu gelinlik seksenler dizisinin sezon finalinde Gülden in giydiği gelinliğin tesettüre uyarlanmış hali. Alisse nuera nın kendi modeli ve orada diktirdim. 2013 yılının eylül ayında yoğun pazarlıkla 2500 liraya yaptırdık. 1000 lira gibi oldukça uygun bir rakama verebilirim, az bir pazarlık payı da olabilir. İstanbul avrupa yakasındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesettürlü gördüğüm gelinliklerin içinde en sade en asil olanı diyebilirim çok güzel olmuşsunuz maşallah

Merhaba Softkitty,

Öncelikle hayırlı olsun, atlatmışsın en zorunu. Gelinliği tam göremesem de güzel ve genelden farklı bir modele benziyor. Sanırım şifondan dikilmiş gelinliğin ki bu sene hiç görmediğimiz güzel bir seçim. Ben başını da beğendim, yine farklı ve zarif. Mutluluklar dilerim...

Çok teşekkür ederim minenes. Evet şifon kumaş kullanıldı ve işlemeli dantel detayları var. Senin beğenmen beni çok mutlu etti

Maşallah sen ne kadar güzel bir gelin olmuşsun
Teşekkür ederim Gözde
Darısı başına inşallah, merakla bekliyorum.

Ben de çok beğendimmm :) Özellikle başın çok güzel olmuş
Teşekkür ederim Masiporom

Cok sirin olmusssunuz, Rabbim huzurlu gunler nasip etsin. Nazarlardan korusun ins.
Amiinn. Teşekkür ederim
canım fotoğraf çekimlerini çok beğendimmm hangi fotoğrafçı acaba yardım eder misin
Meltem Çoban ........... Facebooktan bulabilirsin. İstersen numarasını mesaj atabilirim.

Maşallah çok güzel olmuşsunuz gelinliğinizi nerede diktirdinizz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…