• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Fotoğrafçılar :) Ankara ve İstanbuldakiler !!! (Resimli)

Arkadaşlar ben de profosyonel anlam da dış mekan düğün fotoğrafçılığı yapmaktayım
Daha önceki çalışmalırımı görmek isteyen arkadaşlar varsa özelden bana mail adresi gönderirlerse örnekler gönderebilirm...

Arkadaşlar ben de profosyonel anlam da dış mekan düğün fotoğrafçılığı yapmaktayım
Daha önceki çalışmalırımı görmek isteyen arkadaşlar varsa özelden bana mail adresi gönderirlerse örnekler gönderebilirm...

Merhaba ortak arıyorum bende istdayssanız beraber çalışabiliriz mesaj yoluyla dilerseniz konuşabiliriz

Ankara'lı tesettürlü fotoğrafçılar arasına ben de girmiş bulunmaktayım :)

adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz :)

$DSC_1325.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de varımm :))) Melike Sultan Fotoğrafçılık olarak hizmet vermeye hazırızz :) Hatta belli bir süre portfolyomu genişletmek için bedava düğün çekimi yapma kararı aldım,ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

Sevgiler

Bizde iki tesettürlü bayanız ve ücretsiz düğün Nisan bebek fotografları çekiyoruz istanbuldayiz istediğiniz mekanda cekim yapabiliriz :)

kızlarrrr
mayısta olacak kına gecem için bayan fotoğrafça arıyorum. Fiyatlarınız hakında bilgilendirirseniz sevinirim. özelden mesaj yollayamıyorumm :14:

bu biraz ayrım gibi oluyor doğrusu. tesettürlü bayanların bayan fotografçı seçmesi normal ama illa tesettürlü olur gibi durumları pek hoş karşılamıyorum.
zira ben de fotograf çekiyorum ve tesettürlü müşterilerimle açık bir bayan olarak çok güzel bir uyum içerisindeyim.

Bu konuda bende hem fikirim,açıgım ama abes kaçıcak yada dışlıycak bi durumum yok gayet iyi anlaşıp güzelde fotoğraf çekiyorum,çektirenlerdende hiçde sıkıntı yaşayanını görmedim,önemli olan samimiyettir sıcaklıktır...

kızlarrrr
mayısta olacak kına gecem için bayan fotoğrafça arıyorum. Fiyatlarınız hakında bilgilendirirseniz sevinirim. özelden mesaj yollayamıyorumm :14:

hoşgeldin canım bende yenı geldim kk ya kına gecemde fotoğraf çekimi yaptırmıycam ben ama düğün fotoğrafçımı buldum sayılır kına gecelerinde indirimi varmış karı koca çalışıyorlarmış google a sedef erhan yaz çıkıyo web adresi face sayfası flan:16::16::16:

çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile şu süreci bi atlatsaydım :) albüm istemiyorum zaten de bana bayanlar arası fotoğraf çekecek biri lazım :nazar:

Merhaba,
26 Ekim pazar günü olan düğünüm içim fotoğrafçı arıyorum. Ben tesettürlüyüm ama saygılı olabilecek Tesettürlü tesettürsüz bayan bir arkadaşla çalışmak istiyorum. Lakin biraz külfetli bir düğün. Ankara'da sabah hazırlanılıp öğlen Konya'da Nikaha yetişilecek. Dolayısıyla hem ankara dışına gelebilecek hemde pazar Sabahı öyle erken kalkıp bütün gün bizimle beraber koşturabilecek bir arkadaşa ihtiyacımız var. Tubaengin@yahoo.com a bilgi gönderebilirisiniz. Zaman çok kısıtlı artık, belki burdan bulurum diye Ümit ediyorum.
Geçmiş Bayramınız mübarek olsun,
Iyi geceler hanımlar :)

tesettürlü arkadaşlar neden böyle bir ayrım yaptığınızı öğrenebilir miyim? gerçekten anlayamadığım bi konu bu, ben de fotoğrafçıyım tesettürlü gelinlerle de çalıştım bir sorun yaşamadık. tesettürlü olunca ne oluyor anlatabilir misiniz başı açık kişiler olarak sizi ne gibi bi konuda zorlayacağımızı düşünüyorsunuz? nedir konu?

Back