Tesettürlü Fotoğrafçılar :) Ankara ve İstanbuldakiler !!! (Resimli)

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
Arkadaşlar tesettürlü bayanlar genelde tesettürlü fotoğrafçılarla çalışmak istiyor açıkçası kendilerini daha rahat hissetmek adına :) Şahsen bende onlardan biriyim :) İşte kendimce biraz araştırma yaptım ve sonuçlar bu şekilde belki sizlerede ve bilmeyen arkadaşlarada faydası olacaktır :)

Öncelikle Başkenttekilerden başlayalım :)----Facebooktan aynen bu şekilde aratınca bulabilirsiniz kendilerini eğer bulamadıklarınız olursa direk google'a yazarsanız ordan çıkacaktır :) Eğer sizinde bildikleriniz ve eklemek istedikleriniz olursa lütfen buyrun :)

ANKARA

1-----Merve Kabasakal Photography
2-----Heja Esra Deniz Photography
3-----SezzRS Portre
4-----S.E.S Photography
5-----Hilal Aytar Photography
6-----H.K.E. PHOTO ( HaticErçayaN)

İSTANBUL

1-----Gülümse Photography
2-----Sümeyra Eroğlu Photography
3-----Tuba Ozcelik Photography
4-----istanbul hatırası fotoğrafçılık | photography
5-----kübra yılmaz photography
6-----NuNu' Photography
7-----Lâl Photography
8-----ÖZGE DS Photography
9-----Merve Bulut Photography
10----merveDağlı photography
11----Rukiye Taşçı Photography l Anı Fotoğrafları
12----NuNu' Photography
13----Sümeyye Nur Photography
14----Ayşe Hümeyra Gönül Photography

O zaman Samsun içinde ben ekleme yapıyorum.

Zübeyde Ayar Hayal Fotoğrafçılık

bu biraz ayrım gibi oluyor doğrusu. tesettürlü bayanların bayan fotografçı seçmesi normal ama illa tesettürlü olur gibi durumları pek hoş karşılamıyorum.
zira ben de fotograf çekiyorum ve tesettürlü müşterilerimle açık bir bayan olarak çok güzel bir uyum içerisindeyim.

Arkadaşlar tesettürlü bayanlar genelde tesettürlü fotoğrafçılarla çalışmak istiyor açıkçası kendilerini daha rahat hissetmek adına :) Şahsen bende onlardan biriyim :) İşte kendimce biraz araştırma yaptım ve sonuçlar bu şekilde belki sizlerede ve bilmeyen arkadaşlarada faydası olacaktır :)

Öncelikle Başkenttekilerden başlayalım :)----Facebooktan aynen bu şekilde aratınca bulabilirsiniz kendilerini eğer bulamadıklarınız olursa direk google'a yazarsanız ordan çıkacaktır :) Eğer sizinde bildikleriniz ve eklemek istedikleriniz olursa lütfen buyrun :)

ANKARA

1-----Merve Kabasakal Photography
2-----Heja Esra Deniz Photography
3-----SezzRS Portre
4-----S.E.S Photography
5-----Hilal Aytar Photography
6-----H.K.E. PHOTO ( HaticErçayaN)

İSTANBUL

1-----Gülümse Photography
2-----Sümeyra Eroğlu Photography
3-----Tuba Ozcelik Photography
4-----istanbul hatırası fotoğrafçılık | photography
5-----kübra yılmaz photography
6-----NuNu' Photography
7-----Lâl Photography
8-----ÖZGE DS Photography
9-----Merve Bulut Photography
10----merveDağlı photography
11----Rukiye Taşçı Photography l Anı Fotoğrafları
12----NuNu' Photography
13----Sümeyye Nur Photography
14----Ayşe Hümeyra Gönül Photography

Ben de memnun oldum ismimi bu listede görmekten :) Teşekkürler clkkklm :KK66:

Hilal Aytar Photography ile dış çekim yaptıran var mı? albümleri, fotoğraf baskısı, çekimi nasıl? yardımcı olacak birilerini arıyoruuuuummmm..

Birkaç gün önce Sümeyra Eroğlu, nişan fotoğraflarımı çekti. İnternetten olması sebebiyle tereddütlerim vardı ama hiç tereddüt etmeyin. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

arkadaşlar istanbulda büşra hirik var abimin düğün fotoğraflarını çekti çok memnun kaldık çok da uygundu fiyatı :)

Tesettürlü olmayan ama tesettürlü bayanların fotoğraflarını çeken Gizem var, ben de tesettürlüyüm :))

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel bir çalışma olmuş ama fiyat konusunda da bilgilendirma alsak bu isimlerle yada başka memnun kaldıkları isimlerle çalışan arkadaşlardan
fena olmaz hani:):):)
hadi yardım kızlar

bence bu ayrım çok yanlış bayan erkek diye ayırabilirsiniz belki rahatlık bakımından ama açık kapalı diye ayrılması çok yanlış ve ırkçı bir söylem içeriyor bence ki bende kapalıyım ve nişan çekimlerimi çeken bayan açıktı çokta güzel çekmişti , düğün çekimlerimi çekecek bayanda açık olaya açıklık yada kapalılık diye bakmak yerine fotografçının kabiliyeti nasıl ona bakmak lazım ki ismini verdiğiniz fotoğrafçıların çoğunun fotografları da kötü

X