Güneş Kremleri Tesettürlü bayanlar güneşte yanmamayı başabiliyomusunuz?

Güneş kremleri, bronzlaşma

zburuk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
228
0
Ben tesettürlüyüm, güneşten esmerleştim ve başörtümü açtığımda yüzümün sadece açıkta kalan kısımları bronzlaştığından çok kötü bi görüntü oluştu. Benim gibi olanlar var mı? Çözüm olarak ne önerebilirsiniz.

Tesettürlü değilim ama olan arkadaşlarım çok yüksek faktörlü güneş kremi kullanıyordu. Çok esmer olmasına rağmen neredeyse yüzü hiç yanmamıştı. 50+ kaliteli bir krem işini görür. Pudralı olanları da deneyebilirsin.:KK31:

Peki bu yanma olayı gerçekleştikten sonra da etkili olur mu? Yani yüksek faktörlü krem kullanmam etki eder mi? Çünkü ben yeterinde yandım :KK43:

etki eder krem beyaz olduğu için sürdükten sonra ten rengini 1-2 ton açıyor.:KK31:

aynı dert maalesef bende de var eşarp yüzümün çoğunu kapatıyo ve açıkta kalan kısımlar özelliklede alın bölgemde çok çirkin bi görüntü oluyo açınca orası beyaz güneş gören yer bayağı fark edilir şekilde koyu napıcamı bilmiyorum

bende aynı dertten mustaribim yıllardır yüzüm iki renk olmaya alıştı güneş koruyucular fayda etmiyordu ama bu yıl doktorum solante isimli güneş koruyucu önerdi renk açıcı özelliği de varmış cilt tedavileri genellikler uzun süre sonra sonuç verir bakalım göreceğiz sonucu tavsiyem bu kremi kullanabilirsiniz

X