• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesetturlu Bayan Motora Binebilir mi ?

Ben_00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
3
1
1
Arkadaslar evliyim ve esim motor tutkunu yeni hiz motorlarindan aldi simdi modelini falan bilmiyorum 2006 model bide kawasaki oldugunu biliyorum sadece bi yere gitmemz gerekio mecburen biniyorum mecbur kalmadikca binmiyorum hava aydinlik oldugunda falan binmemeye calisiyorum hava karardiginda biniyorum genelikle bindigim zaman kaskimi takiyorum pantolonumu uzun tuniklerimden giyiniyorum yani sormak istedigim boyle modelli bi motorun ustunde kapali bi bayan gorseniz ayiplarmisnz yani disardan nasil bi gozle bakilir bilmiyorum

Ben ayıplamam zamanında kapalıydım arabamız yoktu bisikletle giderdik çok laf yedim ordan biliyorum

Ben ayıplamam zamanında kapalıydım arabamız yoktu bisikletle giderdik çok laf yedim ordan biliyorum
Yani ben anlamiyorum bu turkiyedekileri bisikelete bin laf yersin motora bin laf yersin arabaya bin laf yersin dolmusa otobusemi binelim oramizi buramizi elleyen olur mu ki dusuncesiylemi yolculuk yapalim anlamiyorum ki.....

Niye ayıplayayım yahu.. Ayıplayan da niye ayıplar? Motora binmek neyi çağrıştırıyor ki kapalı birinin binmesi ayıp karşılanacak?
Ayıpsa herkese ayıp o halde...
Şunu ayıplarım; çoluk çocuk kasksız, emniyetsiz bir şekilde binilmesini, hem kendi hem de başkalarının hayatının hiçe sayılmasını, bir motora dört beş kişinin sığmaya çalışmasını.. Ayıplanacaksa bunlar ayıplanmalı.

niye ayiplansin? sen kendin utaniyormusun da bunu soruyorsun? Yanlis birsey yapmadigin kanatindesin herhalde. Hem kapali/acik diye birsey olmasi hic hos degil, bayan, bayan'dir herzaman. Birimize ayipsa herkese ayiptir. Hem motor'a binmek gayet keyifli'dir bence. Yukarida ki arkadasin dedigi gibi emniyet onlemleri alinmamasi asil bir ayipliktir.

Arkadaslar evliyim ve esim motor tutkunu yeni hiz motorlarindan aldi simdi modelini falan bilmiyorum 2006 model bide kawasaki oldugunu biliyorum sadece bi yere gitmemz gerekio mecburen biniyorum mecbur kalmadikca binmiyorum hava aydinlik oldugunda falan binmemeye calisiyorum hava karardiginda biniyorum genelikle bindigim zaman kaskimi takiyorum pantolonumu uzun tuniklerimden giyiniyorum yani sormak istedigim boyle modelli bi motorun ustunde kapali bi bayan gorseniz ayiplarmisnz yani disardan nasil bi gozle bakilir bilmiyorum
BİNERSIN TABİİ Kİ. DUNYA PARA VERDINİZ INSANLARIN LAFI MI ÖNEMLİ????

Neden ayıplansın ki? Ben de tesettürlüyüm, motora da bindim, bisiklete de... Tesettürlüyüz diye hiç bir şeye hakkımız yok değil. Hiç de umursamam milleti, siz de umursamayın bence. Yasak değil, günah değil... Kimsenin yadırgamasına da hakkı yok.

ben de yıllardır motora biniyorum. tesettürlüden ziyade motorun arkasındaki her yeri açılmış kızlar dikkat çekiyor. özellikle öyle giyinenlerden bahsediyorum yanlış anlamayın.
kimseden de çekinmenize gerek yok. tüm ekipmanlarınızı takın ve ulaşımınızı sağlayın. <3

KİME NE?¿
binin kardesim kimseyi ilgilendirmez isterse ayiplasinlar....

Ben bisiklet sürmeyi cok severim. Belli bir yasa kadar sürdüm ulasim amacli. Ancak etraftaki insanlar biraz garip bakinca aksamlari keyif icin sürer oldum. Simdi bakiyorum da kapalı kizlarimiz sürüyorlar gündüz gece farketmez.. insanlar alismaya basladilar.

Konunun tartışmaya açılması bile aşırı saçma, neden binmesin??

Back
X