- 13 Aralık 2009
- 465
- 0
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.301
Diktirdim ceketi elbiseye uyar diye uymadıEşim kızacakEtek ne renk alayım siyah mı öf zor kombinliyorum ya yeni kapandığım için:96:
siyah etek
zamanla olur guzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diktirdim ceketi elbiseye uyar diye uymadıEşim kızacakEtek ne renk alayım siyah mı öf zor kombinliyorum ya yeni kapandığım için:96:
Banada fikir verseniz.
Balık etliyim ben ve hafta sonu eşimin akrabalrına gidicez.
Uzaktalar oyüzden ilk kez gidip gezeceğiz.Ve ben nasıl giyineceğimi bilmiyorum ee birde yeni gelinim güzel giyineyim diyorum ama beğendiklerim olmuyor.Dün ağladım ya
Fikir veririseniz sevinirim.
Birde alakasız ama hediye götürücem tülbent,havlu v.s nasıl bohçe yaparım değişik şimdiden teşekkür ederim
canım acıkmısın kapalımı onu bılmıorum ama balık etlı ısen sık bı kumas pantalon ustune kalcalrda sık tunık tarzı bı bulız olabılır altınada rahat bı klasık bı ayakabı topukluda olabılır duzde nasıl rahat hısedıor ısen hedıyey gelınce o eskıdenmıs bohca goturmek bohca sadece aıle ıcındekılere gıder yanı anne baba kaynın gorumcen gıbı orayada gıderken bı guzel cıcek yaptırabılrısınzı durum musaıt ıse yada tatlı alıp gıdın evde yaslı bırı var ısede gonlunu almak ıcın yasına uygun bı basortu ve corap alabılırısn bosuna okadar ınsana bohca yapıcam dıye masrafa gerek yok bence
birazdan pardesü alıcam ve buraya ekleyeceğim
size de fikir olur
çeket super guzelim, fakat ben kombini begenmedim, renkler çok zit birbirine..
çeketin altina siyah etek $ahane olur..
elbisen guzelmi$, ustune bolero yaki$ir..
kızlar şu bloga bi bakın isterseniz fikşr olur belki :/
gerçi ben böyle giyinmiyorum ki pek hazda etmiyorum ama tercih meselesi...
merhaba,
konunuzun ismini düzenledim birde sizden ricam lütfen paylaşım yaparken link vermeyiniz
Konu Tekrarı olduğu için dilerseniz buradan devam edebilirsiniz. !
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...giyecegini-bilemeyen-tesetturlu-bayanlar.html
selam kızlar. paylaşıma devam...Eki Görüntüle 213264 sedosbilalin söz gününde giydiğimiz kıyafetler.
acıkan kuzucuklarım canlarım gelsınleryada el kaldırsınlar
acıkan kuzucuklarım canlarım gelsınleryada el kaldırsınlar
supersiniz kizlar
neler dokturdun kiz
soyle bakem, begenirsem gelirim :82:
Ben açımKayınvalidem sarma yaptı birazdan inip yiyeceğimİsteyen var mı
Ben açımKayınvalidem sarma yaptı birazdan inip yiyeceğimİsteyen var mı
çok güzel düğün elbisenin aynısını geçen çarşıda gördümmmmm yakışmış sanada
ben almiim guzelim, dun yapip yemi$tim
sana afiyet bal $eker olsun
ohh eksı yaprak ıse guzle sara yemesı bana getır dıcemde bendede vr
aa ask olsun gel sogan ekmek var menumde ekmek arasına koyar koyar yerız