- Konu Sahibi sedosbilal
sedoşşşşşş benim konuma bi el atarmısın yaa kapalılık konusunda bak ilk konum hadi lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım onu bana bi eşrapçı da söledi eve geldim denedim beceremedim yaa üçgen yapıp da içine koydum başıma götürene kadar kayıyo eşit olmuo onu tuttuğum için valla beterdi o hiç beceremedim yaa
içine koyduktan sonra bandından tutup öyle başına götür o zaman kaymaz
canım ben buğday tenli olduğum için beni beyaz bayıyo ya hepten kararto oyüzden hep çekiniyrm beyaz takmaya beyaz boneye falan...lacivert de olur saten dimi alayım ben yarın...laciivert bi boğlazlı bluzum var onuda giyersem heptenmi bayar acaba bide siyah etek
çok teşekkür ederim canım sağolasın.. valla ben alışana kadar her telden bağladım eşarbımı sonra zaten kendiliğinden oturuyor belli bir tarzcyd86 canım hoşgeldin eşarp örtüş şekillerimiz çok benziyo çok da yakışmış maşallah devamını bekleriz
canım onu bana bi eşrapçı da söledi eve geldim denedim beceremedim yaa üçgen yapıp da içine koydum başıma götürene kadar kayıyo eşit olmuo onu tuttuğum için valla beterdi o hiç beceremedim yaa
peki boyu ne kadar olmalı bu şeridin benimki biraz kısaydı sanırım çeneye kadar gelicekmi
lacivertle siyahı bir arada kullanma bence kuzum.. ya aslında kot eteğin varsa kot etek daha hoş olur
çok teşekkür ederim canım sağolasın.. valla ben alışana kadar her telden bağladım eşarbımı sonra zaten kendiliğinden oturuyor belli bir tarz
canım o bahsettiğin şeridi taktıktan sonra şeriti eşarba iğneyle tuttur, sonra başına koy çenede bağlayınca iğneleri çıakrtırsın böyle yaparsan kaymaz diye düşünüyorum
ben o dediğinizden hiç kullanmadım ama arkadaşım kullanıyıordu sanırım çeneye kadar değil kısa olması lazım :44:
peki boyu ne kadar olmalı bu şeridin benimki biraz kısaydı sanırım çeneye kadar gelicekmi
valla yarım mt yeterli heralde hiç ölçmedimbide eşarbı örtüp çene altından iğneledikten sonra başın 2 yanından bi de tepeden iğnelersen hayatta bozulmaz kaymaz aklında olsun
valla eşarbımın öünün öle jilet gibi olduğunu göreceğim gün bana imkansız gelio şimdilik ama siz öl diyosanız öledir
buarada lacivert eşrap aldım canım tek renk ince eşarp onun altına ne renk bone gider sen anlıyon bu işlerden sana sorim siyah çok mu bayar
mrb cnm benim kapalı bir arkadaşım var eşarbının içine röntgen filmini diktörtgen olarak kesip koyuyor eşarbı üzerine katlıyor sona eşarbını bağlıyor tıpkı senin istedğini gibi jilet gibi duruyor:) dene istersen
peki canım çenen kadar geliyomuydu yanaklara kadarmı
ay çok sordum ya
mrb cnm benim kapalı bir arkadaşım var eşarbının içine röntgen filmini diktörtgen olarak kesip koyuyor eşarbı üzerine katlıyor sona eşarbını bağlıyor tıpkı senin istedğini gibi jilet gibi duruyor:) dene istersen
eyse onu yine denicem cnm yoruma baktım resimde koymuşun ayy canımsın yaa ok teşekkrüler yazma takmamaya karar verdimyok yanaklara kadar geliyo bi dene bakalım bu arada yorum ekledim senin topiğe baktın mı
ayy resimleri dört gözle bekliom bende koymka isteim ama korkuom nedense yaaonun üstü çok geniş oluyo ama benim hoşuma gitmiyo açıkçası bonenin kafadaki yarısı görünüyo hoş olmuyo şahsi fikrim
bu arada yeni resimler geliyo kızlar
cnm tabiki diktörgen derken tam diktdörtgen değil biraz ovallik var ama gerçekten güzel duruyor
eyse onu yine denicem cnm yoruma baktım resimde koymuşun ayy canımsın yaa ok teşekkrüler yazma takmamaya karar verdim
ayy resimleri dört gözle bekliom bende koymka isteim ama korkuom nedense yaa
bide canım röntgenin ben en olarak kesmeyi düşünüyorum çok enli durmasın diye
hemen denicem canım ben bikere deneyip pes etmiştim
bilmem dene sen yine de belki eni az olunca düzgün durabilir
resimde ekle hiç bişey olmaz allahın izniyle bu kadar millet koyuyo nolacak yüzünü kapattıktan sonra
Eki Görüntüle 208791
Eki Görüntüle 208792
Eki Görüntüle 208793 bu eşarbı çok seviyorum ipek saten deniyo galiba çok rahat ediyorum çok kullandığımı da şimdi farkettiim
valla çok gaza geldim koyabilirm canım