Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

günaydın kızlar
okulum olduğundan uzun süre giremedim
yeni aldığım eşarbı göstermek istedim

bunları okulun mescitinde çektim
bide bişey danışacağım size,armine online ı biliyorsunuzdur,ordan pudra rengi yazlık bi pardesü almıştım,şimdi bi daha bakayım dedim çok güzel kışlık bi pardesü %60 indirimle 100 liraya düşmüş...kumaşı yün ve pamuktan...

sizce nasıl?
ben bu renge bayılırım...ama kararsız kaldım,alırsamda annemden gizli alacağım yoksa oyar beni :86:
100 liraya değer mi sizce?
yoksa dahada düşmesinimi bekleyeyim?

bu arada hafta sonu kuzenimin sözü olacak aile arasında
dün şunları aldım nasıl sizce?

içine askılı pudra bi penye aldım,dışındaki ise kapri kol,omuzları karpuz model,büzmeli,dantel bolero,fakat uzun bayagı,kalçamın az üstünde...

bu da altına aldığım etek,pek güzel çekemedim bunu
buda pudra rengi ve dantelli,tiril tiril bişey...
aktıya taktığımdan bel kısmı geniş durmuş ama aslında,belden dar ve aşağı doğru bollaşan bi model...
sözden gelince,üstümdeki hallerinide ekleyeceğim

Son düzenleme:
merhaba kızlar kuzenimin düğünü için aşağıdaki tulumu aldım.. ayakkabı ve şal için sizden fikir istiyorum. bi yardım ediverin bakem...
ne renk şal ve ne renk bi ayakkabı gider?

resimde olduğu gibi değil aslında daha şık duruyo çekemedim düzgün sanırım neyse...

Son düzenleme:
aysencim tulumunu çok beğendim,eşarp olarak vizon veya pudra tonları hoş olur.içindeki sanrım çiçekli bişey?
eşarbı mümkün olduğunca sade al çünkü iki hareketli çok kalabalık bi görüntü oluşturur...
ayakkabıya gelince...paça kısmı nasıl,bol mu yoksa dara mı gidiyor?
aslında tulumlara taşlı düz babet veya sandaletleri çok yakıştırıyorum ben ama düğün için ne tip uyar bilemeyeceğim :44:

kızlar ben albüme resi koycam şimdi geçeni mor kombinimi beyazlarla süsledim şimdi resmi düzenliyorum burda olun olurmu yorumunuz çok lazım lütfennnnn

ayşem ve civciv kombinleriniz çok güzel ayşem ona pudra bi eşarp güzel olur canım civciv eşarnın çok güzel güle güle kullan

cnm seni arkadaşlığa ekledim kabul et ozaman görünüyo

tamam şimdi oldu: )
baktım canım,çok güzel olmuşsun,morlar yakışmış,çok beğeniyorum ben bu rengi
ama içine beyaz değilde farklı bişey giyseydin daha hoş durabilirdi...mesela siyah...herçi mor çok koyu olduğundan,siyah iyice söndürürdü...
sen en iyisimi eteğinide beyaz giy
o zaman harika durur...beyaz badi,beyaz etek..yaza beyaz elbise üzerine giyebilirsin öylede çok hoş olursun

yok canım moru beyaz tamamlar anca
siyahla hiç olmuyor geçende arkadaşlar beğenmedi beyaz daha ii olur dedi bende beyaz aldım hemen içime
etek pek uymadı ama şuanda alamam beyaz etek başka zaman
teşekkrüler buarada

mora pembede gider belirteyim

arkadaşlar bugun pudra rengı ve krem sifon aldım.. astarlı guzel uçuşan bır tunık istiyorum.. bana model de yardımcı olurmusunuz... :?? terzı modelı çız dıkerım dedi...

hayirli geceler arkidi$ler
çok yorgunum, i$lerim yeni bitti, daha buraya giremem, firsat bulmu$ken yazayim dedim..
neyse, bu saatte normal olarak benden ba$ka kimsecikler yok topicte :90:

sedo$cum haftaya dugunun var kismet ise, Allah 'im bir yastikta kocatsin, hayirli ugurlu olur in$aallah.

ceydo$tanda ses seda yok sanirim, ta$iniyordur muhakkak. ceydo$cum yeni eviniz hayirli olsun, gule oynaya oturun in$aallah.

bitlicim sen ma$aallah bu topicten geri kalmiyorsun, yola devam guzelim

zybch... (adini tam hatirlayamadim guzelim) kpss'ye hazirlaniyordun sanirim, ba$arilar dilerim guzelim, Allah' im zihin açikligi versin.

............................

bu guzel topicin kizçeleri hakkinizda daima her$eyin hayilisi olsun, her$ey gonlunuzce olsun..

kizçeler, ben yarin tatile çikiyorum 3 haftaligina hayirlisi ile, Allah'im nasip ederse 3 hafta sonra tekrar bu topicte yazi$malara devam edecegim.

hakkinizi helal edin, benden yana helal olsun,
Allah'a emanet olun guzellerimmmmmm

kızlar hoşgeldim :) öncelikle...sizi takip ediyorum vakit buldukça hepiniz çok hoşsunuz.arada bende bişeyler eklerim artık :) :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…