Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

çok teşekkür ederim canım :KK17:
o senin güzelliğin diyeceğim ama resmini paylaşta diyeyim :KK9:
eşarba gözlüğü bende çok yakıştırıyorum,gözlük vazgeçilmezim oldu :82:
gözlük takınca nedense kendimi pek havalı hissediyorum :KK60:

aynen canım bende öle hissediyorum ama ben resim paylaşamam korkuyom ya nebilim işte belki bigün cesaret gelir :KK51:

eyvahh ben hasta yanına giderken bile takar oldum:d ama çok küçük yaa öle abartı değil fınfık kadar bişe takıom

:KK1:osun ben sevmıorum:KK70: dugunde basortusunu yapıorlar abartılı abartılı onu bılem sevmıorum sadelıkden yanayım tabı basortusunde:KK70: makyajsız dısarı cıkmam bende :KK70: ekmek bılem almaya gıtsem:KK70: oje ve makyaj vaz gecılmezım:KK70:

:KK1:osun ben sevmıorum:KK70: dugunde basortusunu yapıorlar abartılı abartılı onu bılem sevmıorum sadelıkden yanayım tabı basortusunde:KK70: makyajsız dısarı cıkmam bende :KK70: ekmek bılem almaya gıtsem:KK70: oje ve makyaj vaz gecılmezım:KK70:

yok yaa ben düğünde nişanda yapılan o tesettürlere bayılıyorum ekmeğe bile gştsen makyaj yapıon he çılgın seni

ceydaaaaa nette falan benim için görürsen ekle tamamı nişan için tesettür başı falan...kızlar sizede sesleniom haberiniz olsun allah izin verirse inşallahh kurbanda nişanım var şimdiden başladım bakmaya gerçi erkenmi ya

Kızla merhaba geçmişi okuyamadım, anneme gidiyorum :KK64: kombinimi fotoğrafladım bugün şal bağladım yine rengi de mercan :KK52: döndüğümde topiğe eklerim hepinizi öpüyorum :KK54:

Son düzenleme:
kızlar markofoni de eşarp görmüştüm ama kampanyayı bitirmişler tekrar gelir mii

ne oluyor kız.............:KK23::KK49:

bende cozemeıdm hırs ettım doktorada gıtmıorum regl de olmadım hala goguslerım şişti:KK70: bıde normalde hamıle ıken bıle gobegım yokdu gobusum cıkdı :KK70: evde herkez benle dalga gecıor domusuk dıye kızım bılem:KK70: bıde yemek yemege zaten duskundum ıyıce duskun oldum delı gıbı yemek yıyıroum:KK70: canımda salı sapsuz olur olmaz seyler ıstıyor:KK70: kızmdada kısın ortasında karpuz asermısdım :KK70: benı seven gelınım gelınım dıyen bı komsumuz var adam kısın ortasında karpuz bulup getırmsıdı sabah bı uyandım karpuz var :KK70: heheh

bende cozemeıdm hırs ettım doktorada gıtmıorum regl de olmadım hala goguslerım şişti:KK70: bıde normalde hamıle ıken bıle gobegım yokdu gobusum cıkdı :KK70: evde herkez benle dalga gecıor domusuk dıye kızım bılem:KK70: bıde yemek yemege zaten duskundum ıyıce duskun oldum delı gıbı yemek yıyıroum:KK70: canımda salı sapsuz olur olmaz seyler ıstıyor:KK70: kızmdada kısın ortasında karpuz asermısdım :KK70: benı seven gelınım gelınım dıyen bı komsumuz var adam kısın ortasında karpuz bulup getırmsıdı sabah bı uyandım karpuz var :KK70: heheh

test yapsana canım.............:KK34:

Ayyy bebiş mi geliyo yoksa...bende istiyom bendee bendee:KK66::KK66::KK66:

Ayyy bebiş mi geliyo yoksa...bende istiyom bendee bendee:KK66::KK66::KK66:

test yapsana canım.............:KK34:

canım evde yaptım teste cıkmıyor benım ben ultrasona gırınce bellı oluyor:KK70: bı kacgun daha beklıcem bazen gecıkdım olyor belkı buda mevsımsel gecıkmedır dıye umıt etmıorum:KK70: ama domsuk domusuk gezıorum:KK70:

canim hadi hayirlisi olsun :KK52:
Insallah hamilesindir bi doktora gitte test yaptir bari canim ben bile merak ettim simdi :KK9::KK9:

X