Tesettürlü arkadaşlar bir yardım edin lütfennnn

prenses.

biricik kızım EYŞAN
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
65
0
86
44
İstanbul
arkdaaşlar bir konu açmak istedim ama başlık adı altında bulamadım buraya açtım yanlışmı yaptım bilmiyorum ama!!!!
yardımınıza ihtiyacım var...yaklaşık 2.aydır kapalıyım yeni kapandım gardırobumu baştan aşağı yeniledim biraz bocalıyorum ama yavaş yavaş alışıcam giyim tarzıma benim sorucam şey cumartesi günü teyzemin oğlunun düğünü var bir etek ceket takım aldım kırmızı siyah kombin yaptım alıcam baş örtüde siyah kırmızı olcak fakat kuaföre gidipte nasıl şekil vericemi bilmiyorum sizlerin eğer beğendiği bir model varsa resimle atabilirmi?
ne olur bir yardım hiç bir fikrim yokve süre daralıyooo lütfen kapalı arkadaşlarım bir yardım edin mafoldumben:enbuyukkk:

canım ben senin yerinde olsam şöyle kaliteli bi eşarp alırım
ne bileyim vakko piere cardin aker luis vitton falan tarzı bişey al
hiç öyle kuaföre gidip uğraşma yaptırmaya
yanlış analama sakın ama
bana çok abartılı ve komik geliyo kapalı hanımların türban yaptırması :umursamaz:
böyle şeyler ancak nişanda ve düğünde geline yapılırsa şık duruyo onun dışında bana biraz abartılı geliyo
dediğim gibi onunla uğraşacağına şık bi eşarp al modern şekilde bağla daha hoş ve zarif durur inankii

Bende frezya_34 arkadaşıma katılıyorum....

Kaliteli ve şık bir eşarpla çok daha hoş olacağına eminim yerimseniben

canım bende frezya_34 akadaşım gibi düşünüyorum....

aynen güzelim kıyafetine uygun bir eşarp al beceremiyorsan bağlamayı

etrafındaki bilenlerden yardım al ve sade bir şekilde bağla derim....

benimde nacizene fikrim, kuaförlerde türban yaptırma olayı banada tuhaf geliyo...

kıyafetin şık olabilir..eşarbında şık kalite bir eşarp olur...

bağlama konusundada sadelikten yanayım...:)

galiba!:) haklısınız arkadaşlar normalde yakın akraba düğünü olmasa düşünmezdim ama yakın oldu için yaptırıyı demiştim ama abartı olcak dimi yaaabuyrunnnnnnnnn

canim ben zaten tasarim yapiyorum ben sana söylemiyim sen direk benim siteme gir bak orda hangi modelden hoslanirsan yaptir
nrcobanoglu - ANA SAYFA MODEL 1 bana söyle hangi modeli begendigini sana burdan resimide gönderiyim
[/URL][/IMG] ve daha ayrintili bak canim ayrica hic komik olmuyo merak etme cok sik oluyor yaptiracagin kisiye bagli bide ne istedigine bagli

ayrica esarbini iki karisik renk alma yaptiracaksan 2 ayri renk al yada birenk al aksesuarini diger renkten al ayrica saten esarp almani tavsiye ediyorum hic pahalli esarp alma bi ise yaramaz bi model de cikmaz

kırçiçeği modelleriniz inanılmaz güzeller emeginize saglık.ya nasıl yapılıyor tarif edebilirmisinnn.hepsi de cok şıklar

yapilislarini anlatmasi biraz zor ama ince toplu igne ile modeller veriliyo ilk önce ne yapicagini düsünmen gerekiyo sonra igneleyerek modeli veriyosun sabitliyosun sonundada ben sprey sikiyorum bozulmuyor ama kendi kafana yapamazsin baska birine yaptirabilirsin yapa yapa alisiyosun bi model asag yukari 1 saatte bitiyo bazen dahada uzuyo öyle ama istedigin bi model olursa bana söyle bensana arkali önlü gönderirim kuaföre yaptirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…