Tesettüre girmemiş bir kız nasıl masum olur?

Hala birtakım ayrımlardan bahsetmemiz esef verici.
İnsana insan bilinciyle yaklaşamadığımızdan zaten tüm bunlar.

tüüüühhhh utanmazlar!!!!!!!!!
aklın yolu bir kardeşim , aklını toplamaya çalışma boşuna, o yobaz insanlar kızcağızın şehitliğini bile kıskandılar heralde !!!!!!!!!!!!!!

alevi olmak yada olmamak, başını kapatmak yada kapatmamak Allah ile kul arasındadır, bunlar Mevlanın affedebildiği şeylerdir
kızcağız sesini çıkarmadan verseydi herkes aferin sana yakışanı yaptın deyip alkışlayacaklarmıydı , seninde canın istemiş diceklerdii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! namusu uğruna kızın hunharca canı gitti ruhuna fatiha okuyacaklarına yorumlara bakın , siz önce kendinizi bi sorgulayın, ben sizin dininizi dilime dolayıp bide günahlarınızdan almıyım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

memlekette böyleleri de

bunlara bence fikri sapık deniyor ve beni gerçekten deli edip çileden çıkarıyor

yoruma bak sen müslümanmısın önce insan seviceksin böyle kıyafteleri eleştirmeyeceksin...o yüzden sen Müslüman olmazsın

önce kendi dili ört kimsenin kılığına kıyafetine karışma

Nedir bu cahil zihniyetin açık kapalı ayrımı ya..!!
Bas bas bağırıyor biz cahiliz diye.. Hani bir söz var..
Bir şey biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar..!!
Bunlar bir şey bilmedikleri gibi susmakta bilmiyorlar.. Ağızlarından çıkan her harf ayrı bir cahil terim içeriyor..!!

kendini bilmez, cahilin teki. adam yerine konulup yorum yapılmasını bile israf olarak görüyorum. gözümden kaçmayan şöyle bir şey var. ekşi sözlük denen mecrada tesettürlüler hakkında o kadar çok ileri geri başlıklar açılıyor ve o kadar çok destek geliyor ki. az önce bile özgecan için düzenlenen eylemlerde tesettürlülerin olmadığı, şiddetten hoşlandıkları gibi bir şeyler yazmışlar bir sürü de destek almış. ben şahsen bir tesettürlü olarak kaale bile almıyorum bu tür organizmaları. ama aynı şeyi siz de yapmalısınız. ona tü kaka, diğerine düşünce özgürlüğü demek iki yüzlülük olur. bu tür zihniyetleri paylaşarak, kaale alarak normalleştirmemek lazım.

iğrençsiniz iğrenç. sizin gibilerle aynı ülkede yaşamaktan nefret ediyorum, utanıyorum. özgecan gibi masumlar hunharca katlediliyor, sizin gibi aldığı nefes bile zarar olan insanlar yaşıyor işte. din kisvesi altında beyinlerinizde dönen o iğrenç oyunlardan tiksiniyorum.

1)yurt dışında bir rahibenin başına gelmiş olsaydı yorumu ne olurdu o malın çok merak ediyorum.
2)adamın ifadesini okudum netten direk kasap keser gibi kesmiş kızı,hiç bir sebep bir öküzün kızı kesmesine haklı sebep çıkaramaz.
3)adamın içi dışına vurmuş zaten,bir de bu yorumu yazanın fotosu olsaydı.

Bu dini bir konu. Muhtemelen kapanacak.
kimin dindar kimin olmadığı başörtüsü baz alınarak anlaşılmaz.
Bu tarz yorum yapan insanlar kara cahil zaten, saf yobaz.
O yüzden Boşverin... kafa yorma değmez.

çok agır bir yorum yemin ediyorum çileden çıktım yok mu avukat vs. kimse Allah aşkına dava açsın şunlara ibret olsun diye , yazıklar olsun.

Sehit olmak icin illa savasta olmek gerekmiyor boyle hunharca oldurulunce katledilince de sehit olunur tabi Allah bilir biz bilemeyiz bunlar ne hakla olmaz diyorlar nerden biliyorlarmis musluman diyor kensisine bir de iman eksikse musluman da olunmuyor biri onlara soylemeli bunu

7 kişi de beğenmiş, ortalık karıştırmak için yazan biride olabilir, ucuz şov peşinde koşan biride olabilir

dinen şehit sayılır mı sayılmaz mı bilemem, okumadım uzamanlık alanım değil, şehit konusu dışındaki düşüncede olan gerçekten bu zihniyette olan insanların olduğunu bilmek üzücü

Bir ara da twitter da ozgecan için alevi yorumu vardı. Hayır, alevi olsa nolur başka dinden olsa nolur...
gereksiz bu insancıklar nasıl oldu bunu es gectiler hayret...

işte bu tiplere kimse dava açmakşa uğraşmaz, biz burda haber paylaştık diye dava açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…