Tesettür ve Oğlum

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar :)
Uzun süredir aklımda tesettüre girmek vardı hatta bunun için bir kaç alışveriş bile yaptım hatta evet tamam bugün kapanacağım diyip şalımı taktım ama 1 yaşında oğlum beni tesettürlü görünce kıyameti kopardı hiçbir şekilde sakinleştiremedik taaaki şalımı tekrar çıkartana kadar mesela namaz kıldığım zaman ise hiç bana yaklaşmaz benden kaçar suratıma bile bakmaz benim gibi aynı durumu yaşayan oldu mu yada bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Farklı renk şal takın. Yada şal değişik gelmstir esarp deneyin. Benim oğlumda babaannesi gözlük takmazsa tanimayip ağlıyordu alışır merak etme. Allah daim etsin örtünü.

Örtüyle oyun oynatın şapka vs gibi bunun normal olduğunu farketmesi lazım. Kendisi e atkı bağlayın. Ay üşüdüm bende bunu bağlıyayım flan. Bide göz iletişimşz az sanırım. Göz iletişimi kuran bebekler şeklinize pek takılmaz. Direkt gözünüzün içine bakarlar. Bol bol göz iletişimi kurun.

Çocuklar çok komik ve tatlılar ya. Hep öyle kalıcaz sanıyolar. Bazen kocalarda sakalını flan kesince kıyamet kopuyor ya.

Ben tesetturluyum 16 aylik kizim bunj yadirgamiyor namaz kilarkende yadirgamiyor ama bazen evde iste yemek yaparken takdigimda (hijyen icin) kizim hemen cikariyo bagiriyo tuhaf bise bende anlamadim

Daha çok küçük alışır merak etmeyin.

Haha çok tatlı ya güldüm valla Çocuklar sakallı babasını sakalsız görünce de aynı tepkiyi veriyor. Ağlamaya falan başlıyorlar. Herhalde farklı biriymiş gibi geliyor onlara. Zamanla alışır bence

Tanıyamıyor ondan öyle yapıyor, ben de maske takıp arkadaşımın bebeğini kucağıma alınca kıyameti koparmıştı, çıkarınca susuyordu

Öncelikle karariniz hayırlı olsun. Muhtemelen alışık olmadığı için garipsiyor oğlunuz. Zamanla alisacaktir.

Benim erkek kardeşim küçükken evden çıkacağımız zaman kafasına eşarp baglardi. Annemden goruyordu surekli, muhtemelen onu dışarı çıkmak için gerekli zannediyordu :) Zor oldu ama ikna ettik sonunda. Çocukların kafası cidden başka türlü çalışıyor :)

Ay bu çok iyimiş yA

Enteresan gerçekten. Ablamin çocuklari tam tersi. Namaz kilinca dibinde biterler. Hatta kuçuk seccade aldi ablam yaninda taklid ediyolar. Tüm çocuklari aynj sanardim. Bağlayarak çikmayun karşjsina. Yaninda bağlayin şali ağlasa da gozu alişana kadar takin bakalim nasil olucak

Benim oğlumda altı aylık. Evde saçım açık hep öyle görüyor, başımı dışarı çıkarken örttüğümün farkında. Ne zaman başörtüsü taksam çırpınıyor beni de al diye dışarı cikacagimizi anlıyor. Ola ki başörtüsü taksam da hemen almasam kucağıma bildiğiniz çığlık atıp ağlıyor. Çocuklar felaket farkında her şeyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…