• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Tesettür söz elbisesi

lugavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
430
111
48
Kızlaaar yardım!
Yaklaşık 1.5 ay sonra isteme ve söz törenim var aynı gün olacak biri öğlen biri aynı günün akşamı :52:; karşı taraf farklı farklı şehirlerden geleceği için onlara da zorluk olmasın diye bir güne sığdıracağız hepsini inşaallah. :16:
5 ay önce tesettüre girdim ve normal kıyafetlerimi bile alırken yeni yeni yerler keşfediyorum. O gün için de hem günlük olmayan hem de çok şaaşalı olmayan ara şıklıkta bir abiye elbise giymek istiyorum. İnternette bir çok modele baktım sadece bu model hoşuma gitti başka seçenek bulamadım $u-dantelli-sifon-elbise--3010--yavru-agzi--pinar-sems-33642.jpg $u-dantelli-sifon-elbise--3010--yavru-agzi--pinar-sems-33642-1.jpg

İstanbul'da Anadolu ya da Avrupa yakasında hem uygun (300e kadar maksimum) hem de şık bir şeyler bulabileceğim mağazalar biliyor musunuz? Lütfen yardım edin. :25:

Kızlaaar yardım!
Yaklaşık 1.5 ay sonra isteme ve söz törenim var aynı gün olacak biri öğlen biri aynı günün akşamı :52:; karşı taraf farklı farklı şehirlerden geleceği için onlara da zorluk olmasın diye bir güne sığdıracağız hepsini inşaallah. :16:
5 ay önce tesettüre girdim ve normal kıyafetlerimi bile alırken yeni yeni yerler keşfediyorum. O gün için de hem günlük olmayan hem de çok şaaşalı olmayan ara şıklıkta bir abiye elbise giymek istiyorum. İnternette bir çok modele baktım sadece bu model hoşuma gitti başka seçenek bulamadımEki Görüntüle 796038 Eki Görüntüle 796039

İstanbul'da Anadolu ya da Avrupa yakasında hem uygun (300e kadar maksimum) hem de şık bir şeyler bulabileceğim mağazalar biliyor musunuz? Lütfen yardım edin. :25:

cnm bnce çok güzl bu modeli ve rengi bnde çok begnyrum htta ozmna kdr fikrmi değştrmssem bnde kendme bundan diktrmyi düşndüm bnce bi moda evine bunu göster ve diktr . 5 ay önce testtüre girmşsn ne güzl Rabbim daim etsn hayrli olsn . söz ve nişannda haylı olsn bu arada inşallah herşey gönlnce olur :nazar: :34:

cnm bnce çok güzl bu modeli ve rengi bnde çok begnyrum htta ozmna kdr fikrmi değştrmssem bnde kendme bundan diktrmyi düşndüm bnce bi moda evine bunu göster ve diktr . 5 ay önce testtüre girmşsn ne güzl Rabbim daim etsn hayrli olsn . söz ve nişannda haylı olsn bu arada inşallah herşey gönlnce olur :nazar: :34:

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :16:
facebook'da nisa moda diye bir modaevi var haftaiçi orayla konuşmaya gideceğiz inşaallah sözlümle fiyatları çok uygun ve kesimleri çok hoş sana da tavsiye ederim diktireceğin zaman bir bak istersen :46:

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :16:
facebook'da nisa moda diye bir modaevi var haftaiçi orayla konuşmaya gideceğiz inşaallah sözlümle fiyatları çok uygun ve kesimleri çok hoş sana da tavsiye ederim diktireceğin zaman bir bak istersen :46:

çok sağl cnm baktm gerçktn güzller bayldm yaa. bn izmrde otryrum bu istnblda snrm dikp gönderrlrmi ki yaa ama prova olmadn nasl olrmuki bak şimdi görende hmen dktrcm sanck ama çok begndm yaa :1:

Ben elbiseye renk ve model olarak bayıldım bu tarz elbiseleri de söz nişan gibi özel günlerde uygun buluyorum.Allah tamamına erdirsin mutlulukla giyin :) Hayırlı olsun

çok sağl cnm baktm gerçktn güzller bayldm yaa. bn izmrde otryrum bu istnblda snrm dikp gönderrlrmi ki yaa ama prova olmadn nasl olrmuki bak şimdi görende hmen dktrcm sanck ama çok begndm yaa :1:

en azından ölçülerini almaları gerekir sanırım istersen bi ara konuş telefon numaraları var sitede :3:

Son düzenleme:
Ben elbiseye renk ve model olarak bayıldım bu tarz elbiseleri de söz nişan gibi özel günlerde uygun buluyorum.Allah tamamına erdirsin mutlulukla giyin :) Hayırlı olsun

çoooooook teşekkür ederim :16:

Eki Görüntüle 797666 böyle birseyde düşünebilirsin canım.özellikle yeşili çok hoş bence:)

erkek arkadaşım günlük giyilebilecek bir elbise giymemi istemiyor ben de bu modeli çok beğenmiştim siyah giymemi de asla istemiyormuş yas tutar gibi olurmuş :14:
ooof offf

çok teşekkür ederim canım yardımın için :16:

Kızlaaar yardım!
5 ay önce tesettüre girdim ve normal kıyafetlerimi bile alırken yeni yeni yerler keşfediyorum. O gün için de hem günlük olmayan hem de çok şaaşalı olmayan ara şıklıkta bir abiye elbise giymek istiyorum. İnternette bir çok modele baktım sadece bu model hoşuma gitti başka seçenek bulamadımEki Görüntüle 796038 Eki Görüntüle 796039

bu modeli beğendim, çok hoşmuş......

ne demek canım.:) bende cok model var sana yine bi kaç bişey daha atıyım belki yardımım olur. daha ağır bişeyler istiyorsan, bunlarada bir bak.
$gönüll.jpg $ggg,.jpg

$KURŞİNİ-TONLARDA-TESETTÜR-ELBİSE-MODELİ-758x1024.jpg $abiye-tesettur-elbise-modelleri.jpg Eki Görüntüle 797696

bu modeller olabilir elbise istiyorsan eğer:)

ben etek, kısa ceket ve desenli bi üst iç olarak takım elbise almıştım sözüme, evlendikten sonrada kullanışlı oldu.
etek siyahtı, ceketim mercan rengiydi, içte mercan siyah karışımı bi renkti.

ne demek canım.:) bende cok model var sana yine bi kaç bişey daha atıyım belki yardımım olur. daha ağır bişeyler istiyorsan, bunlarada bir bak.
Eki Görüntüle 797686 Eki Görüntüle 797687

yada daha asaletli bişey istersen :) Eki Görüntüle 797688

beyaz elbise çok hoşmuş iyice arada kaldım :18: çok teşekkür ederim ufkum genişledi ve ümidim arttı demek ki varmış modeller benim beğeneceğim ben bulamıyormuşum :46:

Eki Görüntüle 797694 Eki Görüntüle 797695 Eki Görüntüle 797696

bu modeller olabilir elbise istiyorsan eğer:)

ben etek, kısa ceket ve desenli bi üst iç olarak takım elbise almıştım sözüme, evlendikten sonrada kullanışlı oldu.
etek siyahtı, ceketim mercan rengiydi, içte mercan siyah karışımı bi renkti.

canım benim basenim vücuduma göre biraz kalın etek ceket giyince iyice ortaya çıkıyor üstüm fazla ince :14:
ama ben de aynı senin gibi kullanabilmek istiyorum 1 gün giyip kenara koymak mantıklı gelmiyor :5:

canım benim basenim vücuduma göre biraz kalın etek ceket giyince iyice ortaya çıkıyor üstüm fazla ince :14:
ama ben de aynı senin gibi kullanabilmek istiyorum 1 gün giyip kenara koymak mantıklı gelmiyor :5:

çıkarsa çıksın, sende ona göre kalıpta modelde ve bedende alırsın, dar almazsın, dert etme bence.
büyük mağazalara gittiğin zaman önüne neler seriyorlar, dert etme, vücut hattımı belli etmeyen şık bi takım elbise istiyorum dedinmi bence önüne güzel şeyler koyarlar, netten bakma bence pek.
ben kiloluydu sözümde, ona rağmen buldum.
:16:

çıkarsa çıksın, sende ona göre kalıpta modelde ve bedende alırsın, dar almazsın, dert etme bence.
büyük mağazalara gittiğin zaman önüne neler seriyorlar, dert etme, vücut hattımı belli etmeyen şık bi takım elbise istiyorum dedinmi bence önüne güzel şeyler koyarlar, netten bakma bence pek.
ben kiloluydu sözümde, ona rağmen buldum.
:16:

o zaman napıyoruuuum yarın erkek arkadaşımı da kapıp mağazalara dalıyorum :9:
ne çekti benden yaa :9:
çok sağol canım cesaretlendim :16:

o zaman napıyoruuuum yarın erkek arkadaşımı da kapıp mağazalara dalıyorum :9:
ne çekti benden yaa :9:
çok sağol canım cesaretlendim :16:
,

yok bişey çekmedim, sorun değil:)

düğün zamanı gelinleri götürdükleri mağazalara git:)

hadi görüşürüz:3:

Kızlaaar yardım!

Çok çok aynı durumdayız.
Ben de iki ay önce tesettüre girdim ve benim de yakın bir zamanda sözüm var. İsntabul'da bir yerler bilmiyorum ancak tavsiyem mahalle aralarında hiç olmaz diye düşündüğünüz yerlere bakmanız. Zaten markalar bir servet değerindeyken bence en mantıklı hareket. Bir de o tür yerlerde daha çok çeşit ve kişiye özel uyarlamalar falan da olur.
En azından ben bunu keşfettim.
Şimdiden mutluluklar :46:

Çok çok aynı durumdayız.
Ben de iki ay önce tesettüre girdim ve benim de yakın bir zamanda sözüm var. İsntabul'da bir yerler bilmiyorum ancak tavsiyem mahalle aralarında hiç olmaz diye düşündüğünüz yerlere bakmanız. Zaten markalar bir servet değerindeyken bence en mantıklı hareket. Bir de o tür yerlerde daha çok çeşit ve kişiye özel uyarlamalar falan da olur.
En azından ben bunu keşfettim.
Şimdiden mutluluklar :46:

çok teşekkür ederim canım dediklerine harfiyen katılıyorum. elbisemi aldım ben ümraniye'de bir mağazadan bu elbiseyle alakası yok ama ben çok beğendim hatta görünce vuruldum diyebilirim :16:
ama dediğin gibi mahalle aralarındaki yerlerde harika şeyler çıkabiliyor :46::46:
sana da şimdiden hayırlı olsun canım benim :16::16:

Back