Tesettür Mayo Önerisi

asumano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
9
2
86
41
Remsa'da kampanya varken, yaz için tesettür mayo almayı planlıyorum ancak biraz kararsız kaldım. Eşime sordum ben bilmem deyip geçiştirdi. :KK12: Beğendiğim üç ürün var benim. Sizce hangisi daha şık duruyor? Burada da diğer ürünleri var: Tesettür Mayo: Uygun Fiyatlı ve Tam Kapalı Mayo Modelleri

Her türlü fikre açığım

Eklentiler

• tam-kapali-tesettur-mayo-siyah-beyaz-yaprak-merve-tam-kapali-tesettur-mayo-remsa-mayo-11356-3...webp
    tam-kapali-tesettur-mayo-siyah-beyaz-yaprak-merve-tam-kapali-tesettur-mayo-remsa-mayo-11356-3...webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 23
  • tasarim-tam-kapali-tesettur-mayo-remsa-mayo-yesil-yapraklar-4641-tam-kapali-tesettur-mayo-rem...webp
    tasarim-tam-kapali-tesettur-mayo-remsa-mayo-yesil-yapraklar-4641-tam-kapali-tesettur-mayo-rem...webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 25
  • remsa-siyah-tam-kapali-yuzucu-tesettur-mayo-r043-nurhan-tam-kapali-tesettur-mayo-remsa-mayo-1...webp
    remsa-siyah-tam-kapali-yuzucu-tesettur-mayo-r043-nurhan-tam-kapali-tesettur-mayo-remsa-mayo-1...webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 21
Yarım bone olanlar çok rahatsız, kayıp gidiyor ıslanınca falan, kullanışsız

Ben bu penye gibi olanlarla hiç rahat edemedim. Bi mayomda kollar ve taytı bu şekildeydi. Biraz rüzgarlı bi havada üşütüyodu Marmara'da.

Şunu almıştım her yeri haşır huşur çoook memnun kaldım. Iki dkda kuruyodu.

Ben bu penye gibi olanlarla hiç rahat edemedim. Bi mayomda kollar ve taytı bu şekildeydi. Biraz rüzgarlı bi havada üşütüyodu Marmara'da.

Şunu almıştım her yeri haşır huşur çoook memnun kaldım. Iki dkda kuruyodu.
Evet paraşüt kumaş oluyor onlar. Beğendiklerimden ikinin kumaşı aynısı. Penyeli olanlardan bir kez aldım ben kurumasında sorun yoktu ama evet, üşütüyordu.

Back
X