*TESETTÜR kıyafetleri(abiyede var)*Şal eşarp(BAZISININ ETİKETİ ÜZERİNDE VE MARKA)*çanta*Gümüş yüzhük

mutlu313

ANTALYA'da ikamet ediyorum
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
50
10
39
1 tl den başlayan fiyatlarla bir sürü ikinci el ve hiç kullanmadığım etiketi bile üzerinde bazı ürünlerimi satıcağım inş.Bir çok ürün olduğu için hepsinin resmini bir günde ekleyemeyebilirim fakat hergün nasip olursa yeni birşeyler eklemeyi planladım.epey çok var hatta site kurallarına aykırı olmasaydı kendi sitem vardı 2.el satış üzerine kurduğum ama ne yazıkki link vermeye izin yokmuş.

Herhangi bir ürün almak isteyen olursa özel mesaj bölümünden msj atarsa sevinirim inş.zira site kurallarındada yanlış anlamıyorsam böyle söylenmiş satış konusunun sohbetlerle bölünmemesi açısından.

-Altın kaplama gümüş yüzüğün fiyatı 62 tl dir.
-Abiye mor rası değmiştesettür kıyafeti şifondandır,fakat sadece tek kolunun arkasında minik bir delik vardı aldığımdada.dikkat etmemişimgaliba birinin sigarası değmiş (delik şifon olduğundan sökülebilecek şekilde değil inş.)fakat eşarp ile kamufle edilebilir inş.

Ürünler eklenmeye devam edilecektir inş.almasanızda sorullarınızı çekinmeden sorabilirsiniz inş.
ANTALYADAN OLANLAR ELDEN TESLİM ALABİLİRLER İNŞ.
GÜMÜŞ ÜRÜNLERİ SADECE ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM İNŞ.KARGO YAPMIYORUM ONLARI İNŞ.

Son düzenleme:
osmanlı motifli gümüş yüzhük: 55 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
osmanlı motifli gümüş yüzhük: 59 TL

Osmanlı motifli gümüş yüzhük: 55 TL

PARMAĞINIZA OLUP OLMAYACAĞINIZI NASIL ÖLÇEBİLİRSİNİZ:

Parmağınıza ip dolayıp kaç mm olduğunu ölçebilirsiniz inş.Bu yüzhüğün çevresi yakşalık 53mm dir.iç çapı yaklaşık 17mmdir.yüzhük numarası 13 dür.

Yukarıdaki diğer osmanlı motifli olanın boyutu ise çevresi 66mm,iç çapı yaklaşık 21 mm dir.

Yaka kısmında ve kol kısmında az bir defosu vardı.Çok az kullanılmış üründür

Detaylı fotoğrafı isteyene gönderirlir inş.zira taşları net çıkmadı fotoğrafda

SIRT KISMI

Not:sırt kısmındaki taşlarında çok hafif bir asimetrilik var hatta resimdede görülüyor.çiçek saplarının bitimleri aynı hizada dikilmemiş.

Son düzenleme:

1,5 TL

9 TL

Fotoğraf makinası net çekmediği için aynı modeli internetten ekledim.ikinci resimde yerde durduğu için zincirleri o şekilde duruyor yoksa herhangi bir eğrilik yokdur.

SİYAH TAŞLI FERCARE(abiye olarakda giyilebilir inş.)+TAKIM DESENLİ EŞARBI=58 tl

SIRT KISMI:

Her nedense resimleri tek seçmeme rağmen 2 defa yayınlanabiliyor.kusura bakmayın

5 tl

Tarzım olmadığı için bir defa bile kullanmak maksadıyla omzuma takmış değilim.Hediye gelmişti.

Cantayi begendim hediye gelen takmadiginiz olan konuyu takipteyim

3 tl
(taşlı ,peluş ,kalpli patik)

1 tl
(hemen hemen hiç kullanılmadı)

2 tl
(taşlı bilezik)

1tl
(taşlı bilezik)

3,5 tl
(taşlı bilezik)

3,5 TL

ŞAL EŞARP
(Danteldir alt kısmındaki pembe kumaş görsel amaçlı koyulmuştur)
Eşarp olarak denemek maksadıyla takmak haricinde 1defa bile kullandığımı anımsamıyorum.

1tl

eşarp iğnesi
(sıfır üründür)

1tl
SİYAH TAŞLI EŞARP MIKNATISI
(Eşarbı iğnenin delmemesi içindir,mıknatısı normal mıknatısdan çokdaha kuvvelidir ,kolay kolay düşmez inş.)
Ürünü galiba sadece 1 defa kullanmıştım.

2 ,5 TL
(Çift taraflı eşarp)

1 TL
CEP SECCADESİ
(KULLANILMIŞ ÜRÜNDÜR)

2 TL
TAŞLI BROŞ

4 TL
Hem KEMER hem KOLYE olarak kullanılmaya uygundur

29 TL

TAŞLI ABİYE FERACE (Belli belirsiz bir iki taşı düştü)
Çok fazla giyilmemiştir.Rengi sanki soluk çıktı resimde fakat aslen solmuş falan değildir.

7,5 TL

PULLU KALIN ŞAL EŞARP(Çok az kullanılmış ve resimdekinden çok daha süslü görünüyordu pulları)

7,5 TL

SARI SİMLİ İPLİKLE DOKUNMUŞ BORDO ŞAL EŞARP(Resimde nedense simli olduğu çıkmadı fakat çok çok daha gösterişliydi normalde)ilgilenen olursa yeniden resmini çekmeyi denerim inş.

Kullandığımı hiç anımsamıyorum fakat belki 1 defa takmışımdır

Eklentiler

• 940604fbb3ecb4512f9256c5f0084706_250x330.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 291be4f1265c28e52981ec95067191e3_300x250.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…