1 tl den başlayan fiyatlarla bir sürü ikinci el ve hiç kullanmadığım etiketi bile üzerinde bazı ürünlerimi satıcağım inş.Bir çok ürün olduğu için hepsinin resmini bir günde ekleyemeyebilirim fakat hergün nasip olursa yeni birşeyler eklemeyi planladım.epey çok var hatta site kurallarına aykırı olmasaydı kendi sitem vardı 2.el satış üzerine kurduğum ama ne yazıkki link vermeye izin yokmuş.
********************************* Herhangi bir ürün almak isteyen olursa özel mesaj bölümünden msj atarsa sevinirim inş.zira site kurallarındada yanlış anlamıyorsam böyle söylenmiş satış konusunun sohbetlerle bölünmemesi açısından.
-Altın kaplama gümüş yüzüğün fiyatı 62 tl dir.
-Abiye mor rası değmiştesettür kıyafeti şifondandır,fakat sadece tek kolunun arkasında minik bir delik vardı aldığımdada.dikkat etmemişimgaliba birinin sigarası değmiş (delik şifon olduğundan sökülebilecek şekilde değil inş.)fakat eşarp ile kamufle edilebilir inş.
Ürünler eklenmeye devam edilecektir inş.almasanızda sorullarınızı çekinmeden sorabilirsiniz inş.
ANTALYADAN OLANLAR ELDEN TESLİM ALABİLİRLER İNŞ.
GÜMÜŞ ÜRÜNLERİ SADECE ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM İNŞ.KARGO YAPMIYORUM ONLARI İNŞ.
9 TL Fotoğraf makinası net çekmediği için aynı modeli internetten ekledim.ikinci resimde yerde durduğu için zincirleri o şekilde duruyor yoksa herhangi bir eğrilik yokdur.
ŞAL EŞARP
(Danteldir alt kısmındaki pembe kumaş görsel amaçlı koyulmuştur)
Eşarp olarak denemek maksadıyla takmak haricinde 1defa bile kullandığımı anımsamıyorum.
1tl SİYAH TAŞLI EŞARP MIKNATISI
(Eşarbı iğnenin delmemesi içindir,mıknatısı normal mıknatısdan çokdaha kuvvelidir ,kolay kolay düşmez inş.)
Ürünü galiba sadece 1 defa kullanmıştım.
2 ,5TL (Çift taraflı eşarp)
1 TL CEP SECCADESİ
(KULLANILMIŞ ÜRÜNDÜR)
2 TL TAŞLI BROŞ 4 TL Hem KEMER hem KOLYE olarak kullanılmaya uygundur
TAŞLI ABİYE FERACE (Belli belirsiz bir iki taşı düştü)
Çok fazla giyilmemiştir.Rengi sanki soluk çıktı resimde fakat aslen solmuş falan değildir.
7,5 TL
PULLU KALIN ŞAL EŞARP(Çok az kullanılmış ve resimdekinden çok daha süslü görünüyordu pulları)
7,5 TL
SARI SİMLİ İPLİKLE DOKUNMUŞ BORDO ŞAL EŞARP(Resimde nedense simli olduğu çıkmadı fakat çok çok daha gösterişliydi normalde)ilgilenen olursa yeniden resmini çekmeyi denerim inş.
Kullandığımı hiç anımsamıyorum fakat belki 1 defa takmışımdır