• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür Blogu Önerir misiniz?

cicicininguncesi.blogspot.com
dokuztepe.blogspot.com
cicibiciseylerr.blogspot.com
sevecensevecen.blogspot.com bunları da ben ekliyim.. bir de Moda Sokağı vardı ama Eylül yazmayı bıraktı :( çok şık ve zevkli bi blogtu..

benim özellikle takip ettiğim tesettür blogları; nurjanla moda, firuzestyle, nakisays, birazda moda, ciciciningüncesi bunlar.. tarzlarını çok beğeniyorum.. tesettüre uygun, şık, kaliteli bloglar.. çokta güzel bilgiler veriyorlar özellikle firuzestyle..

Moda Sokağı blogunun eski kayıtlarına da ulaşamaz mıyız? komple mi sildi, görmeyi çok isterdim. :/

ebrarcım ben moda sokağının kayıtlarına ulaşamıyorum, sanırım komple sildi.. geçen yazmayı unutmuşum, bir de Deli Kızın Çenesi diye bi blog vardı.. Çok şık ve güzel tesettürlü bir anne kendisi ve tatlı kızı ecrin neva ile ilgili yazıyordu.. o da sildi bloğunu :( takip edilmeye değer bloglardı bunlar..

Nurjanlamoda yı bende takip ediyorum kendi kıyafetlerini kendi dikmesi cezbediyor beni çok istemişimdir dikiş dikmeyi ama malesef dikemiyorum...Nacizane benim de bir bloğum var moda blogu değil ama
Kod:
beklerim yinede :) [URL="http://

Son düzenleyen: Moderatör:
kokosca.blog vAR sihirli kokos dıye gecıyor.bende begendım bıraz gezııdım hoşşş

bayanlar bu uzun eteklerı nereden bulabılırım ben? yada kumasını nereden alabılırım terzıye dıktırsem ne kadara mal olur fıkrı olan varmı? zara da var ama fıyatları ucuk açıkcası...

bende bugüneşimden izin alarak ( sonunda ısrarlarıma dayanamadı ) blog açtım tesettür konusundada birşeyler yapmayı planlıyorum..beklerim :) mervishko.blogspot.com

Back
X