Ne kastettiği bariz ama hoş olmuyor terk eden adamların tercih ettiği kızlar hakkında atıp tutmak... Neticede söz konusu hanımı tanımıyoruz... Belki de konu sahibinin erkek arkadaşı çeldi aklını, bilmiyor muyuz erkeklerin bu ucuz numaralarını? Kıza hakaret etmek ne denli rahatlatıcı olabilir ki ve aynı üslubu bizden de beklemek...
Üstelik bir kadın hevesini alıp erkeği bırakmış olmaz hükmen... Adam da nasiplenir o zevkten ve gönüllüdür... Benim bir erkek için "Kullanılıp atılacak, yazık olacak" fikrini anlamam mümkün değil...
Ben zaten savunmadım atıp tutmasını haklısın, çünkü yapılan oyun kız ya da erkek tarafından yapılmış hiç fark etmez asıl oynanan kızdır.. Erkeğin kaybettiği bir şey yoktur.. Kızın adı çıkar erkeğin şanı yükselir:97:
1- "Kız istediğini alınca sevgilimi bırakacak" demişsiniz... Şimdi de "İstediği sevgilimin kendisi"... İstediğini alınca nasıl bırakacak o halde?
Adamı hem alıp hem bırakacak öyle mi?
2- Kızın normalliği anormallği beni ilgilendirmiyor... Sizi de ilgilendirmemeli... O kızın karakterini sorgulayacağınıza eski erkek arkadaşınızın onu tercih etmesini dikkate alın... Demek ki "öyle kızlar"dan hoşlanan biriyle berabermişsiniz ve ayrılmışsınız...
canım sen belliki erkek arkadaşını hala seviyorsun ona karşı bi nefret oluşmamış içinde tüm bunlara rağmen. o yüzdn teselli istiyorsun.ama aldatmak tek taraflı değildir hiçbizaman. eğer o kız yüzünden ayrıldı iseniz bu sadece o kızın suçu değil.o kız ne kadar karaktersiz ise erkek arkadaşın onu sana terch ettiği çok daha karaktersizlik etmiş....üzülme sakın başını dik tut...
öyle kaşarlar çok ortada onları yok edemeyiz sayıları o kadar fazla ki burda önemli olan erkektir kendi iradesine sahip çıkabilmeli, yetinmeyi bilmeli bu yüzden iş başa düşüyor öyle birini sevmeliyiz ki adam gibi adam olsun ondan sana hayır gelmez kurtulduğun için şükretmelisin bence