Böyle bir evlilikte olmak seni daha mutlu edecekse ayrılma o zaman.Bu arada annem damadım diye peşinde dört döner.Hep bana alttan al kızım der. Olur böyle evlilikte der.Kayınpederim gibi beni gazlamak yerine bu günler de geçer der. Ama verdiğim her kararın arkasında . Sadece ayrılırsam daha çok üzülmemden korkuyor.
O kadar da değil.bekara karı boşamak kolay demişler.Çok büyük konuştun bence hemen tövbe at.Kibirden yakınırken ben kibir dolu yorumuna kulak asamıcamYahu ya boşanıcam derse ne demek?Kadının onurunu iki paralık eden laf bu.Boşa gitsin bu adamı zaten ilkokul mezunuyla üni mezununun evliliğinin yürüdüğünü görmedim hiç.Eğitim farkı başa bela.
Ablana giderken naz yapması surat asması nasıl bir mantıksızlık?Bir de sen bu duruma üzülüyor musun ayrılacağın yerde? Senin çalışmanı atanmanı istemediği için kpss öncesi kavga etti seninle çok bariz değil mi?
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın bu adamı,bunun sevilecek bi yanı yok.
Çok pardon da ilkokul mezunu neyine kibir yapıyor cahil herif?
1.İster kulak as ister asma bu benim sorunum değil.O kadar da değil.bekara karı boşamak kolay demişler.Çok büyük konuştun bence hemen tövbe at.Kibirden yakınırken ben kibir dolu yorumuna kulak asamıcam
Ay şimdi çıldırıcam ya laptopu fırlatıcam o derece sinirlendim yarabbi sen sabır.Pardon da bence gayet doğru denizbhrm arkadaşın dedikleri kaldıramıycaksan hiç anlatmıycaksın o zaman kusura bakma.Hem sakil kocanın saçmalıklarını anlat hem de 'yok o kadar da değil' de.Sen bunu koca diye yanında gezdirmeye utanmıyor musun ya bu nasıl bir mantıktır?Sana şuan çok acıdım ya ama daha çok ezilirsin bu kafayla devam edersen demedi deme.O kadar da değil.bekara karı boşamak kolay demişler.Çok büyük konuştun bence hemen tövbe at.Kibirden yakınırken ben kibir dolu yorumuna kulak asamıcam
Bunu diyen kayınpeder de çok destek çıkıyomuş güzelim üstüne gitmiyomuş kimsenin gelininin üzülmesinden korkuyormuş.Mantığına sığdırırsanne babası varmış ya.
sende boşanma tabi. boşanırsan baksana babaları kamyonla kız bulucakmış...
dünyadaki tek erkek kayınbabanızda var nede olsa.
Bir de hamile oldugunu gormus ruyasinda cocuk yapsin bir de bu vizyonsuz adamdan tam olsun.İnsanlar neden intihar ediyo simdi gercekten anliyorum.Cidden intihar sebebi yanine babası varmış ya.
sende boşanma tabi. boşanırsan baksana babaları kamyonla kız bulucakmış...
dünyadaki tek erkek kayınbabanızda var nede olsa.
ayıkla pirincin taşınıBir de hamile oldugunu gormus ruyasinda cocuk yapsin bir de bu vizyonsuz adamdan tam olsun.İnsanlar neden intihar ediyo simdi gercekten anliyorum.Cidden intihar sebebi yani
cok düşünceli bir kayınbaba...Bunu diyen kayınpeder de çok destek çıkıyomuş güzelim üstüne gitmiyomuş kimsenin gelininin üzülmesinden korkuyormuş.Mantığına sığdırırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?