• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkürler Dr. Emre GÖNEN

november01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
4
1
1
37
Arkadaşlar; aylardır doktor araştırıp duruyordum. istanbulestetikcerrahisi.com'dan Dr. Emre Gönenin sitesine ulaştım. 3d tasarım cihazına girdim. yüzüme en uygun burnu ekran üzerinden görüp yaptırdım. O kadar memnunumki herkese tavsiye ederim. Canm hocam ve ekibine dua ediyorum :))))

Arkadaşlar; aylardır doktor araştırıp duruyordum. istanbulestetikcerrahisi.com'dan Dr. Emre Gönenin sitesine ulaştım. 3d tasarım cihazına girdim. yüzüme en uygun burnu ekran üzerinden görüp yaptırdım. O kadar memnunumki herkese tavsiye ederim. Canm hocam ve ekibine dua ediyorum :))))
merhaba ben de Dr.Emre Gönen hocaya revizyon ameliyati olucam....
ama korkuyorum..yazinda olmak istemiyorum....

GÜZEL REKLAM SAYFASI
Arkadaşlar; aylardır doktor araştırıp duruyordum. istanbulestetikcerrahisi.com'dan Dr. Emre Gönenin sitesine ulaştım. 3d tasarım cihazına girdim. yüzüme en uygun burnu ekran üzerinden görüp yaptırdım. O kadar memnunumki herkese tavsiye ederim. Canm hocam ve ekibine dua ediyorum :))))[/QUOT

Back