Merhaba kızlar
Kadınlar kulübüne üyeliğim yaklaşık 2 sene önce başladı. Eski nişanlım dan ayrıldığım dönem dert ortağı bir destek aradım ve sonunda burası ile sizlerle tanıştım çok zor günler geçirdim 2 yıl boyunca çok yıprandım üzüldüm ağladım her sorununda buraya yazarak sizlerden destek gördüm birbirimizi hiç tanımadan dert ortağı olduk çok akıl aldım buradaki arkadaşlarımdan... kötü geçen bu 2 senenin sonunda mutluluğu buldum çok şükür Rabbime ...
sevdiğim ve çok sevildiğim adamla evliyim artık 3 ay sonra doğuya gidiyorum hayatımın geri kalanını eşimin yanında geçirmek için ayrılıyorum yaşadığım şehirden... burukluk mutlaka var ama bir o kadarda mutluyum huzurluyum elhamdülillah.. ümidi kırılan üzülen Yaşadıklarından yıpranan arkadaşlarıma tavsiyem sakın ümidinizi kaybetmeyin hiç beklemediğiniz bir anda çiçek açıyor tüm umutlarınız... bol bol dua edin Rabbime çok şükür benim dualarım kabul oldu en olmaz dediğim şeylerin mutluluğunu yaşıyorum... bu zamana kadar bana destek olan yorumları ile yol gösteren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın.