Erkek İnfertilitesi Tese Ameliyatında Sperm Bulunmayıp Da Mikro Tesede Bulunan Var Mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zelal83

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
295
49
318
arkadaşlar slm
bu konuyu abim için açtım senağlama
abim yaklaşık 10 senedir evli evliliklerinin 1.yılında test sonucu azosperm çıktı :1no2: ve ozaman abimin dediğine göre bir ürolog tarafından tese yapılmış kendisine :uhm: ve hiç sperm bulunamamış ve sizin asla çocuğunuz olmaz uğraşmayın demiş :a015: onlarda umutlarını kesip hemen evlatlık aldılar

ve aradan bunca zaman geçti ben artık dayanamadım yengem henüz 37 38 yaşında ileride keşke dememek için bir kez daha ve iyi bir merkezde mikrotese denemelerini istedim ama abim yanaşmıyor yok diyor :çok üzgünüm: bende çok ısrar edemedim sonuç kötü olursa daha çok üzülürler diye

sizlere sorum mikrotesede şans daha yüksekmidir ve bundan 10 sene önceki tedaviyle şimdiki tedavi yöntemleri bir değildir tabi benim hala bir umudum var

merhaba zelalcim öncelikle evlatlık almış oldukları çocuk dünyaya getirecegi çocuk kadar degerli onun kadar mukaddestir eminimki ayrı tutmıcaklardır

10 yıl öncesiyle şimdiki zaman arasında tabii ki teknoloi ve bilim farkı var ve daha gelişmiş durumda tese ile mikro tese farklı işlemlerdir bildigim kadarı ile mikro tesede sperm bulma sansı daha yüksek ve mikro tese ile çocuk sahibi olan insanlar var

bence bir kez daha doktora gitsin çünkü bir çok kişiyede sizin çocugunuz olmaz deyip gönderen ve daha sonra cocugu olanlarda var Allah dan ümıt kesilmez iyi bir doktora gidip yıkamalalı semen analizleri falan var onu denesin sonrada mikro teseyi denesin inşallah umutlarınız boşa çıkmaz

sophia teşekkürler canım evet bi kez daha denemekte fayda var umarım abim vazgeçmez :a015:

kızlar bu arada ben başlığı yanlış yazmışım -tatlicadiarzu-

biyopside canlı hücre bulunmayıpta mikrotesede bulunan var mı diyecektim benneyaptımki

kızlar bu arada ben başlığı yanlış yazmışım -tatlicadiarzu-

biyopside canlı hücre bulunmayıpta mikrotesede bulunan var mı diyecektim benneyaptımki
bizde aynı problemi yaşıyoruz. biyopsi,mikro tese yaptırdık. sonuç olumsuz çıktı.doktorumuz daha fazla uğraşmayıp, beklememizi, tıbbın ilerlediğini, ayrıca devam edersek dokularda zedelenme olacağını söyledi. bizde artık bırakıp (ki bu işlemi tam dört kez yaptırdık) evlat edinmeye karar verdik. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşlh...

dengor canım hiçmi birşey bulunmamıştı mtesede bizde elonge spermatid bulundu tüp denendi tutmadı doktorumuz beklememiz gerektiğini soyledi tıpkı sizinki gibi buda kafama takıldı biraz açıkla canım çok korkuyorum...

canım benim o kadar zor bir durum ki abimden biliyorum allahım yardımcınız olsun rabbimin mucizeleri sonsuzdur eğer kısmette evlat sahibi olmak varsa zaten zamanı gelince olacaktır

bende mesela 3,5 yıldır hamile kalamıyorum ama abimlerin durumuna daha çok üzülüyorum yaşları ilerliyor keşke 1 tane çocukları olsaydı ama naip kısmet işte

onlarda evlatlık aldı hemde evlendikten 1 yıl sonra bi kızları var şimdi aldıklarında 40 günlük bebekti şimdi 8 yaşında sanırım 2.sınıfa geçti :çok üzgünüm:

canım ben kendi doktoruma sormuştum abimlerin sorununu doktor 5 yıl sonra erkek kısırlığı diye birşey kalmayacak dedi kök hücre üzerinde çalışmalar hızla devam ediyormuş rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin

sizdeki sorun neden olmuş benim abim ergenlik çağındayken ateşli kabakulak olmuşsenağlama

canım nedenini aslında bilmiyorum bizim birkere tese oldu ve tüpbebek denememiz olmuştu ve arkadaşın yazdıgı kafama takıldı ondan sordum çünkü bizede beklememiz söylendi allahım yardımcımz olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…