• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 tese ameliyati basarisiz olup ikinci de sperm bulunan varmi?

Meryem ayca

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
16
5
6
33
Merhaba,
Esimde azosperm tanisi konuldu inmemis testis sorunu var cok sükür cocuk yasta ameliyatini olmus.
Ilk Tese oldugunda ne ilac takviyesi nede vitamin yazdi doktor ve sonuc,cok sayida öncül hücre (olgunlasmamis sperm) var denildi, sadece bir örnekte elongated spermatid varmis onuda degerlendirmedi Doktorlar.(bu bizi cok üzdü cünkü normalde tüp bebek icin kullaniliyormus bu spermatidler, yine bir umut belki gelisecekti Anne rahminde) bu yüzden gidecegin Doktorda cok önemli sadece para odakli olmayacaklar!!! Bizim bu konuda agzimiz ne yazikki cok yandi.
Esim cok sigara kullanirdi ve yemesine icmesine fazla dikkat etmezdi bu aliskanliklarini azalttim.
Benim sorum size bizim durumumuzda olupta 2 tese ameliyatinda olgunlasmis sperm elde eden oldumu? Hamile kalan oldumu? Bu olaylar beni cok üzüyor sabah aksam aklimdan cikmiyor 😢😢😢Allahin izniyle insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz😪

Son düzenleme:
Back