• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tese Ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
318
Eskişehir
tüpbebek tedavim sperm 0 çıktığı için yarım kaldı.yumurta toplandığı gün tese ameliyatı yapılacak diyolar. biz korkup tedaviyi keselim dedik.çünkü yumurta toplanırken ben narkozlu olcağım.eşimedenarkoz verilecek ve ameliyat olacak. aranızda bilen varmı. tese ameliyatından sonra hemen ayağa kalkılabiliyormu. araba falan kullanabiliyormu hasta.biz burada yalnızız .eşimin durmu ağır olursa ne yaparım diye korkuyorum.

canım gecmıs olsun benım bıldığım kadarıyla eğer eşinde sperm bulunursa sana narkoz verılıp yumurta toplanack sen eşinin sonucu öğrenmeden alınmazsın eğer bulunmazsa işallah bulunur sen esinin yanında olursun....

evet canım tosbik arkadaşımın dediği dogru araba sürme konusuna gelince benim eşim biraz zorlanmıştı ama kaldıgımız otele kadar sürmüştü mecburen çünkü bizde yalnızdık allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın

teseden çıkar çıkmaz kendine geliyo zaten 1 2 saat dinlendirip gnderiyolr.arba kullanmayı önermiyolr zaten.biraz sancısı oluyo tabi ama ağır bir durum olmuyo merak etme.sonuna kadr gidin.bizde tese yaptırdık malesef bulunamadı.bulunsa 2 saat sonra beni alcaklardı yum. toplamaya.kısmet böyleymiş:((((

benim esimde azosperm esime micro tese yapildi ve 2 tane canli sperm bulundu ama pek kaliteli degil,onunla tüp bebek denencek ama dr pek ümitli degil bidaha tese yapmayada gerek yok bunun bulunmasi bile mucize dedi cünkü benim esimde klienefelder sedromuda var,esim micro tese oldugunda bir gece hastanede yatti,agrisi bayagi vardi bir haftada zor ayaklandi esim

benim eşimde tese ameliyatı oldu baya bi bulundu hatta biz hastanede dondurttuk 1. tüp bebek denememiz tutmadı 2. deneyecez inş Allah herkeze yardım etsin çok zor bunu sadece çeken anlıyo kimse anlamıyo Allah hayırlısını versin herkeze....

benim eşimde tese ameliyatı oldu baya bi bulundu hatta biz hastanede dondurttuk 1. tüp bebek denememiz tutmadı 2. deneyecez inş Allah herkeze yardım etsin çok zor bunu sadece çeken anlıyo kimse anlamıyo Allah hayırlısını versin herkeze....

Senin adina çok sevindim.
Benim esimde azospermi var. Mikro tese hemen basvurmak istemiyoruz korkuyorum bulunmazsa diye. Simdilik kür içiyor ve bitkisel ilaç kullaniyor.
Senin esinde sorun neydi ? Tese olmadan önce birseyler kullandi mi ?

benim eşimde sperm var ama damarı tıkalı oldugu için dışarı çıkmıyo ama ameliyatla bulunuyo sizin sorun ne arkadaşım?siz tüp bebek denedinizmi?

Benim esim azosperm 6 mayis ögrendik spermiogram sonra. henüz nedenini bilmiyoruz. Yarin ürologa gidicez. Insallah iyi geçer üretim olur bizdede sadece tikanikliktan çikmiyorlardir sizin gibi.
Biz mikro tese denemedik önce kür uyguluyoruz ve bitkisel ilaç.

Benim esim azosperm 6 mayis ögrendik spermiogram sonra. henüz nedenini bilmiyoruz. Yarin ürologa gidicez. Insallah iyi geçer üretim olur bizdede sadece tikanikliktan çikmiyorlardir sizin gibi.
Biz mikro tese denemedik önce kür uyguluyoruz ve bitkisel ilaç.

inşallah Allah yardımcınız olsun :emir_bebek:

Evet sedasem doktora gittik.
Geçen hafta persembe günü esim ürologa göründü. Esimi muayene etmis testisini normal dedi boyutu normal bir sorun gözükmüyor esimde hormon sorunuda yok dedi.
Ben tahlil yapalim dedim gerek yok dedi doktor ben israr ettim içimi rahatlatmak için kan tahlili verdi.
Pazartesi günü kan verdi ve sonuç bu : FSH = 5,5 ve LH = 6,3
Laboratuarci normal dedi degerler.
Kaan Aydos'a yazdim bu degerleri esinizin FSH'yi normal olmasi büyÜk bir sans dedi. Birde klomen kullanin dedi bir ay sonra tekrar tahlil yaptirin.
Bugün esim spermiogram yaptirdi.
Insallah emeklerimiz bosa gitmez.

Senin adina çok sevindim.
Benim esimde azospermi var. Mikro tese hemen basvurmak istemiyoruz korkuyorum bulunmazsa diye. Simdilik kür içiyor ve bitkisel ilaç kullaniyor.
Senin esinde sorun neydi ? Tese olmadan önce birseyler kullandi mi ?

cnm nasıl bi kür içiyor eşin ve ne bitki çayı açıklayabilirmisin acaba?bizimde ilk tesede sperm çktı ama bebeğim bana tutunamadı.şimdi 2.teseyi yaptıracaz bakalım bunun içinde epey bi beklemek gerekiyormuş..

Back