• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Ne kadar güzel bir sayfa Allah razı olsun hepinizden yeniyim aranızda çok şükür bir şeyler okumak nasip oldu sayenizde bir şey rica edebilir miyim hamile kalmaya çalışıyorum bana hamilelik için duaları sureleri okur musunuz kiminin duası kabul olur bilemem lütfen arkadaşlar ismim Tuğçe şimdiden Allah razı olsun bana yardımcı olun hiç bir problemim yok 1 düşüğüm oldu

😂 tamam dolarlari cok kiz sakinim 😍 ama bi arada ben iki ay kadar hic giremedim sifre falan istiyodu sifremide nerden bileyim.sonra kendi kendine duzeldi
Milyoner olacaağğğmmm hemi de dolar milyoneri 🤑🤑 bşr takım kuantum çalışmaları bunlar çaktırma 🤣
Aaa iki ay uzun bi süre başka bi sıkıntı olmuştur canım

Milyoner olacaağğğmmm hemi de dolar milyoneri 🤑🤑 bşr takım kuantum çalışmaları bunlar çaktırma 🤣
Aaa iki ay uzun bi süre başka bi sıkıntı olmuştur canım
nerde dolarin kaynagi benide yanina al taşirim cuvallarini 😂 iki aydan cok oldu belkide sifreni gir diyodu bilemedimki bensiz olurmu buralar 🤪

nerde dolarin kaynagi benide yanina al taşirim cuvallarini 😂 iki aydan cok oldu belkide sifreni gir diyodu bilemedimki bensiz olurmu buralar 🤪
Ahaha doların kaynağı çekim yasası
Çekiyorum ama çok olunca daha gelemedİ
Gelecek inşallah 7 7 7 😍
Gel kız ne taşıması yer içer gezeriz dolar milyoneri olmuşum bi de çuvalla mı taşıyacaz🤣
Sen de az deli gibisin akıllılar çekilmiyor bacım bize deli dolusu lazım sensiz olmaz 💕

Ahaha doların kaynağı çekim yasası
Çekiyorum ama çok olunca daha gelemedİ
Gelecek inşallah 7 7 7 😍
Gel kız ne taşıması yer içer gezeriz dolar milyoneri olmuşum bi de çuvalla mı taşıyacaz🤣
Sen de az deli gibisin akıllılar çekilmiyor bacım bize deli dolusu lazım sensiz olmaz 💕
😂😂senin cekim yasan kendin icinmi ben kendime ne yapsam etrafimdakilere geliyo baskalarinada ne yapsam banada geliyo 😂😂😂 inanmazsin 3 bebegim var ikisi mucize olarak baskasina isdedigim icin banada geldi 😂😂😂 777 icinde ne var bebek falan yok dimi baskalarina yapayim belki banada dolar gelir

😂😂senin cekim yasan kendin icinmi ben kendime ne yapsam etrafimdakilere geliyo baskalarinada ne yapsam banada geliyo 😂😂😂 inanmazsin 3 bebegim var ikisi mucize olarak baskasina isdedigim icin banada geldi 😂😂😂 777 icinde ne var bebek falan yok dimi baskalarina yapayim belki banada dolar gelir
Ahahahsh çok iyi ya sen bana iste sana gelirse yarısı benim
Bana gelirse yarısı senin 🤣🤣
Allah bağışlasın evlatlarını da 💕
Kuantum felsefesine göre mucize sayısı yedi yedi yedi
Acil para sayı sekansı da beş iki sıfır
Ama konunun yeri burası değil
Ban yemeyelim🤣

Ahahahsh çok iyi ya sen bana iste sana gelirse yarısı benim
Bana gelirse yarısı senin 🤣🤣
Allah bağışlasın evlatlarını da 💕
Kuantum felsefesine göre mucize sayısı yedi yedi yedi
Acil para sayı sekansı da beş iki sıfır
Ama konunun yeri burası değil
Ban yemeyelim🤣
valla hatda dusundum bi konu acayim para isteyenlere dua edeyim diye belki banada gelir 😂 😂SEN NE İSTİYOSUN DE HELE BAŞLAYİM 😂

valla hatda dusundum bi konu acayim para isteyenlere dua edeyim diye belki banada gelir 😂 😂SEN NE İSTİYOSUN DE HELE BAŞLAYİM 😂
Hahaha mantıklıymış bak 🤣🤣
Ben bişey istemiyorum ya Bir milyon dolar her şeyi çözer 🙈🤣

Back