Tamam canimBen bu sefer esma seçmedim zeynom siz bir tane seçiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canimBen bu sefer esma seçmedim zeynom siz bir tane seçiyorsunuz
ben giremiyodum.buraya bi kere girdim oda telefon sonduEn son 14.20 de online olmuş görmemiştir belki
Bakım onarım çalışması vardı bi ara ben de giremedim canımben giremiyodum.buraya bi kere girdim oda telefon sondu
bende bende sorun saniyodum sacimi basimi yoldum noldu diyeBakım onarım çalışması vardı bi ara ben de giremedim canım
Ahahahha sakin ol canım sorun sende değil bendebende bende sorun saniyodum sacimi basimi yoldum noldu diye
tamam dolarlari cok kiz sakinim ama bi arada ben iki ay kadar hic giremedim sifre falan istiyodu sifremide nerden bileyim.sonra kendi kendine duzeldiAhahahha sakin ol canım sorun sende değil bende
Arada oluyor böyle büyük sitelerde bakım çalışmaları
Milyoner olacaağğğmmm hemi de dolar milyoneri bşr takım kuantum çalışmaları bunlar çaktırmatamam dolarlari cok kiz sakinim ama bi arada ben iki ay kadar hic giremedim sifre falan istiyodu sifremide nerden bileyim.sonra kendi kendine duzeldi
nerde dolarin kaynagi benide yanina al taşirim cuvallarini iki aydan cok oldu belkide sifreni gir diyodu bilemedimki bensiz olurmu buralarMilyoner olacaağğğmmm hemi de dolar milyoneri bşr takım kuantum çalışmaları bunlar çaktırma
Aaa iki ay uzun bi süre başka bi sıkıntı olmuştur canım
Ahaha doların kaynağı çekim yasasınerde dolarin kaynagi benide yanina al taşirim cuvallarini iki aydan cok oldu belkide sifreni gir diyodu bilemedimki bensiz olurmu buralar
senin cekim yasan kendin icinmi ben kendime ne yapsam etrafimdakilere geliyo baskalarinada ne yapsam banada geliyo inanmazsin 3 bebegim var ikisi mucize olarak baskasina isdedigim icin banada geldi 777 icinde ne var bebek falan yok dimi baskalarina yapayim belki banada dolar gelirAhaha doların kaynağı çekim yasası
Çekiyorum ama çok olunca daha gelemedİ
Gelecek inşallah 7 7 7
Gel kız ne taşıması yer içer gezeriz dolar milyoneri olmuşum bi de çuvalla mı taşıyacaz
Sen de az deli gibisin akıllılar çekilmiyor bacım bize deli dolusu lazım sensiz olmaz
Ahahahsh çok iyi ya sen bana iste sana gelirse yarısı benimsenin cekim yasan kendin icinmi ben kendime ne yapsam etrafimdakilere geliyo baskalarinada ne yapsam banada geliyo inanmazsin 3 bebegim var ikisi mucize olarak baskasina isdedigim icin banada geldi 777 icinde ne var bebek falan yok dimi baskalarina yapayim belki banada dolar gelir
valla hatda dusundum bi konu acayim para isteyenlere dua edeyim diye belki banada gelir SEN NE İSTİYOSUN DE HELE BAŞLAYİMAhahahsh çok iyi ya sen bana iste sana gelirse yarısı benim
Bana gelirse yarısı senin
Allah bağışlasın evlatlarını da
Kuantum felsefesine göre mucize sayısı yedi yedi yedi
Acil para sayı sekansı da beş iki sıfır
Ama konunun yeri burası değil
Ban yemeyelim
Hahaha mantıklıymış bakvalla hatda dusundum bi konu acayim para isteyenlere dua edeyim diye belki banada gelir SEN NE İSTİYOSUN DE HELE BAŞLAYİM
bana ne kaaa verecenHahaha mantıklıymış bak
Ben bişey istemiyorum ya Bir milyon dolar her şeyi çözer
O zaman iki milyon isteyelim yarısı senin yarısı benimbana ne kaaa verecen
kiz ben bir milyona bakamam gozlerim eyilirO zaman iki milyon isteyelim yarısı senin yarısı benim
Ahahah tamam bana bir milyon üstü de kendine ne kadar istiyorsankiz ben bir milyona bakamam gozlerim eyilir
tamam susayim kovulmahalim.bari bana dua parasi verirsin gonlunden kopan kadar adina layikAhahah tamam bana bir milyon üstü de kendine ne kadar istiyorsan
Sayfadan kovulacağız az kaldı
Anlaştıktamam susayim kovulmahalim.bari bana dua parasi verirsin gonlunden kopan kadar adina layik