Canım listemiz nerdeyse yarıya geldi inşallah başka bir dua grubunda birlikte oluruz..Bende katilabilir miyim. Salat-ı Tefriciye okuyorum da çok az kişi aldı. Bunun için katılmak istiyorum
tefriciye qrubuda başlat okuyalimCanım listemiz nerdeyse yarıya geldi inşallah başka bir dua grubunda birlikte oluruz..
Inşallah rabbim duanızı kabul eder ..
Cok memnun olurum bir diğer gruba inşAllah onzamantefriciye qrubuda başlat okuyalim10 kisi olsa 4 gune bitiririz bir kişinin duasini.
ne kadar kaliyo senin? o kadar okumalrim varki sanada yardim.etmek.isterim.ama bi turlu yetisdiremiyorumCok memnun olurum bir diğer gruba inşAllah onzaman
tefriciye qrubuda başlat okuyalim10 kisi olsa 4 gune bitiririz bir kişinin duasini.
Cok memnun olurum bir diğer gruba inşAllah onzaman
inşallahInşallah dua grubumuz bitsin arkadaşların başka grupta okumaları var burası var derken üst üste herkese ağır olur..bu grup bitsin ..kurban sonrası inşallah❤
Allah razi olsun
Bir kaç kişiye dağıttım. Onlar daha haber vermedi haber verdince sana söylerimne kadar kaliyo senin? o kadar okumalrim varki sanada yardim.etmek.isterim.ama bi turlu yetisdiremiyorum
ne kadar okudun tefriceyi eğer istersen konu aç yada açtın mi bakayım etiket yapayımCok memnun olurum bir diğer gruba inşAllah onzaman
Eğer o zamana kadar bitirirsem size haber veririm özel mesajdan. Bakalım duruma göreInşallah dua grubumuz bitsin arkadaşların başka grupta okumaları var burası var derken üst üste herkese ağır olur..bu grup bitsin ..kurban sonrası inşallah❤
Eğer o zamana kadar bitirirsem size haber veririm özel mesajdan. Bakalım duruma göre
ne kadar okudun tefriceyi eğer istersen konu aç yada açtın mi bakayım etiket yapayım
Yine tam bitmiyebilir ama okuyan arkadaşlar olur üstünü kendin usul yavaş okursun canım bizim dua grubu bitmesini bekleme istersen...
Yeter ki okuyan olsun o yeter benim içinne kadar okudun tefriceyi eğer istersen konu aç yada açtın mi bakayım etiket yapayım
Yine tam bitmiyebilir ama okuyan arkadaşlar olur üstünü kendin usul yavaş okursun canım bizim dua grubu bitmesini bekleme istersen...
Ne kadar okundu canım yada daha yenimi başlıyacak okumalar ona göre bileyim diye soruyorum etiket yap dersen yapicam şu kadar okunmuş şu kadar kaldı diye hepsi bitmez pumanın bide ne için okuyacaksın niyetin nedir dualarsa niyet önemliYeter ki okuyan olsun o yeter benim için
Okudum Allah kabul eder inşallah99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi
Bugün duası okunucak arkadaşlarSaajan
Bismillâhirrahmânirrahîm
ArkadaşımızSaajan niyeti
️Ya- Mukaddır (cc) ️bütün mahlûkatın ve her şeyin esaslarını tanzim ve takdir edip sıralayan ...
️Ya@ Aliyy(cc) ️Yüceler yücesi.
️Ya@Hakk (cc) ️Var olan, hakkı gösteren.
Niyetim..sorunlarim duzelsin insllah
Esma-ül-hüsna
100 defa okunucak Ya-Mukaddir (cc)
100 defa okunucak Ya-Aliyy (cc)
100 defa okunucak Ya-Hakk (cc)
Tesbih dualarımız
33 defa okunucak Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"
33 defa okunucak Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...
33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn
Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin
yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE etiket yapın lütfen
RedGirl
Feminas
D u t
Fernando Jose
A Ada-Anne
Freddy
PiXiEE
penyez83
Tiniminimavihanim
agustos72
S smelllikeheaven
nursevdi
MssPARE
Hemsirecik
ezgiisel
Saajan
C Canangul133
HejaR12
Peeves
Hali
kavs-i kuzah
Ssevincli
C Cittaslow
G Gunduzguzell1
mesirmacunu
Breave Heart
dreamy07
gecenin_resmi
gecenin_resmi
-kuzeyildizi-
Deniz ve Kum
K karamelli001
E emerald_
Mavicim hatirlatma listesine bakarmisin ilk Esma yanlış oldu düzelttim ilk Esma yi tekrar 100 kez.okuyiruz Ya-Muktedir diye ..okuduysan ALLAH kabul etsin okumadın sa tekrar 100 kere okurmusun yazdığım esma yi
Özelden yazabilirsin niyetini buraya yazmaBen bir kaç kişiye dedim. 3,4 gün sonra sorucam ne kadar okudunuz diye. Ama niyetimi söylemek zorunda mıyımbiraz özel de
Hi tm o zaman ben biraz dağıttım ama daha soylemeyenler var ne kadar okuduklarını. Ben 3,4 gün sonra sorucam onlara sonra topluyucam sana derim şu kadar okundu diyeÖzelden yazabilirsin niyetini buraya yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?