Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Kızlar bugün Saajan için okuma yapıyoruz biliyorsunuz...

okuma yapan arkadaşlar birinci Esma da yanlışlık oldu.. diğerleri aynen oldugu gibi okuma yapilicak ve niyetine paylasilacak ...

okuma yapan arkadaşlar ilk Esma yi
100 kez tekrar okuma yaoalim lutfen
Ya-Muktedir cc olarak okunucak..

Tekrar okuyan arkadaşlar Allah razı olsun..

Okuma yapmayan arkadaşlar bi arka sayfada yeniden düzelterek paylaştım ...Esma ve niyeti bakıp okuyabilirsiniz..

Ilk Esma Ya-Muktedir cc olucak okunucak

Hatırlatma listesi

️ Arkadaşımız Saajan için

RedGirl

Feminas

D u t

Fernando Jose

A Ada-Anne

Freddy

PiXiEE

penyez83

Tiniminimavihanim

agustos72

S smelllikeheaven

nursevdi

MssPARE

Hemsirecik

ezgiisel

Saajan

C Canangul133

HejaR12

Peeves

Hali

kavs-i kuzah

Ssevincli

C Cittaslow

G Gunduzguzell1

mesirmacunu

Breave Heart

dreamy07

gecenin_resmi

gecenin_resmi

-kuzeyildizi-

Deniz ve Kum

K karamelli001

E emerald_

ezgiisel için okumayanlar

C Canangul133

A Ada-Anne

Bende katilabilir miyim. Salat-ı Tefriciye okuyorum da çok az kişi aldı. Bunun için katılmak istiyorum
Canım listemiz nerdeyse yarıya geldi inşallah başka bir dua grubunda birlikte oluruz..

Inşallah rabbim duanızı kabul eder ..

Inşallah dua grubumuz bitsin arkadaşların başka grupta okumaları var burası var derken üst üste herkese ağır olur..bu grup bitsin ..kurban sonrası inşallah
inşallah 4 gozle bekliyorum mavibulut arkadaşi ilk okuyalim en sonda bana okusakda olur ben beklerim

ne kadar kaliyo senin? o kadar okumalrim varki sanada yardim.etmek.isterim.ama bi turlu yetisdiremiyorum
Bir kaç kişiye dağıttım. Onlar daha haber vermedi haber verdince sana söylerim zaten 3,4 gün sonra sorucam ne kadar okudunuz diye

Cok memnun olurum bir diğer gruba inşAllah onzaman
ne kadar okudun tefriceyi eğer istersen konu aç yada açtın mi bakayım etiket yapayım

Yine tam bitmiyebilir ama okuyan arkadaşlar olur üstünü kendin usul yavaş okursun canım bizim dua grubu bitmesini bekleme istersen...

Inşallah dua grubumuz bitsin arkadaşların başka grupta okumaları var burası var derken üst üste herkese ağır olur..bu grup bitsin ..kurban sonrası inşallah
Eğer o zamana kadar bitirirsem size haber veririm özel mesajdan. Bakalım duruma göre

Eğer o zamana kadar bitirirsem size haber veririm özel mesajdan. Bakalım duruma göre

Yeter ki okuyan olsun o yeter benim için

Yeter ki okuyan olsun o yeter benim için
Ne kadar okundu canım yada daha yenimi başlıyacak okumalar ona göre bileyim diye soruyorum etiket yap dersen yapicam şu kadar okunmuş şu kadar kaldı diye hepsi bitmez pumanın bide ne için okuyacaksın niyetin nedir dualarsa niyet önemli

Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE penyez83

Ben bir kaç kişiye dedim. 3,4 gün sonra sorucam ne kadar okudunuz diye. Ama niyetimi söylemek zorunda mıyım biraz özel de

Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE penyez83
Mavicim hatirlatma listesine bakarmisin ilk Esma yanlış oldu düzelttim ilk Esma yi tekrar 100 kez.okuyiruz Ya-Muktedir diye ..okuduysan ALLAH kabul etsin okumadın sa tekrar 100 kere okurmusun yazdığım esma yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…