• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Kızlar bugün Saajan Saajan için okuma yapıyoruz biliyorsunuz...

okuma yapan arkadaşlar birinci Esma da yanlışlık oldu.. diğerleri aynen oldugu gibi okuma yapilicak ve niyetine paylasilacak ...

okuma yapan arkadaşlar ilk Esma yi
100 kez tekrar okuma yaoalim lutfen
Ya-Muktedir cc olarak okunucak..

Tekrar okuyan arkadaşlar Allah razı olsun..🤲🥰🥰💕💕💕

Okuma yapmayan arkadaşlar bi arka sayfada yeniden düzelterek paylaştım ...Esma ve niyeti bakıp okuyabilirsiniz..🤲😇👍

Ilk Esma Ya-Muktedir cc olucak okunucak

🍃Hatırlatma listesi 🍃

🔺️ Arkadaşımız Saajan Saajan için 🔺

🍃 RedGirl RedGirl ❌

🍃 Feminas Feminas ❌

🍃 D u t D u t ✅

🍃 Fernando Jose Fernando Jose ✅

🍃 A Ada-Anne ✅

🍃 Freddy Freddy ✅

🍃 PiXiEE PiXiEE ❌

🍃 penyez83 penyez83 ✅

🍃 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ❌

🍃 agustos72 agustos72 ✅

🍃 S smelllikeheaven ❌

🍃 nursevdi nursevdi ❌

🍃 MssPARE MssPARE ✅

🍃 Hemsirecik Hemsirecik ❌

🍃 ezgiisel ezgiisel ✅

🍃 Saajan Saajan ❌

🍃 C Canangul133 ✅

🍃 HejaR12 HejaR12 ✅

🍃 Peeves Peeves ✅

🍃 Hali Hali ✅

🍃 kavs-i kuzah kavs-i kuzah ✅

🍃 Ssevincli Ssevincli ✅

🍃 C Cittaslow ❌

🍃 G Gunduzguzell1 ✅

🍃 mesirmacunu mesirmacunu ❌

🍃 Breave Heart Breave Heart ✅

🍃 dreamy07 dreamy07 ❌

🍃 gecenin_resmi gecenin_resmi ❌

🍃 gecenin_resmi gecenin_resmi ❌

🍃 -kuzeyildizi- -kuzeyildizi- ❌

🍃 Deniz ve Kum Deniz ve Kum ❌

🍃 K karamelli001 ❌

🍃 E emerald_ ❌

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

ezgiisel ezgiisel için okumayanlar

C Canangul133 ❌

A Ada-Anne ❌

Bende katilabilir miyim. Salat-ı Tefriciye okuyorum da çok az kişi aldı. Bunun için katılmak istiyorum
Canım listemiz nerdeyse yarıya geldi inşallah başka bir dua grubunda birlikte oluruz..

Inşallah rabbim duanızı kabul eder ..🤲😇🤲😇🤲

Inşallah dua grubumuz bitsin arkadaşların başka grupta okumaları var burası var derken üst üste herkese ağır olur..bu grup bitsin ..kurban sonrası inşallah 🤲😇🥰💕💞🌺🌹
inşallah 😍4 gozle bekliyorum mavibulut arkadaşi ilk okuyalim en sonda bana okusakda olur ben beklerim ☺️

ne kadar kaliyo senin? o kadar okumalrim varki sanada yardim.etmek.isterim.ama bi turlu yetisdiremiyorum 😐
Bir kaç kişiye dağıttım. Onlar daha haber vermedi haber verdince sana söylerim☺️ zaten 3,4 gün sonra sorucam ne kadar okudunuz diye

Cok memnun olurum bir diğer gruba inşAllah onzaman
ne kadar okudun tefriceyi eğer istersen konu aç yada açtın mi bakayım etiket yapayım

Yine tam bitmiyebilir ama okuyan arkadaşlar olur üstünü kendin usul yavaş okursun canım bizim dua grubu bitmesini bekleme istersen...

Inşallah dua grubumuz bitsin arkadaşların başka grupta okumaları var burası var derken üst üste herkese ağır olur..bu grup bitsin ..kurban sonrası inşallah 🤲😇🥰💕💞🌺🌹
Eğer o zamana kadar bitirirsem size haber veririm özel mesajdan. Bakalım duruma göre

Eğer o zamana kadar bitirirsem size haber veririm özel mesajdan. Bakalım duruma göre
ne kadar okudun tefriceyi eğer istersen konu aç yada açtın mi bakayım etiket yapayım

Yine tam bitmiyebilir ama okuyan arkadaşlar olur üstünü kendin usul yavaş okursun canım bizim dua grubu bitmesini bekleme istersen...

Yeter ki okuyan olsun o yeter benim için

Yeter ki okuyan olsun o yeter benim için
Ne kadar okundu canım yada daha yenimi başlıyacak okumalar ona göre bileyim diye soruyorum etiket yap dersen yapicam şu kadar okunmuş şu kadar kaldı diye hepsi bitmez pumanın bide ne için okuyacaksın niyetin nedir dualarsa niyet önemli

🍃🌼🍃99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi 🍃🌼🍃

Bugün duası okunucak arkadaşlar Saajan Saajan

🌼Bismillâhirrahmânirrahîm🌼

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼

Arkadaşımız Saajan Saajan niyeti

🔺Ya- Mukaddır (cc)🔺bütün mahlûkatın ve her şeyin esaslarını tanzim ve takdir edip sıralayan ...

🔺Ya@ Aliyy(cc)🔺Yüceler yücesi.

🔺Ya@Hakk (cc)🔺Var olan, hakkı gösteren.

Niyetim..sorunlarim duzelsin insllah

🌼 Esma-ül-hüsna 🌼

➡️100 defa okunucak➡️Ya-Mukaddir (cc)

➡️100 defa okunucak ➡️Ya-Aliyy (cc)

➡️100 defa okunucak ➡️Ya-Hakk (cc)

🌼 🍃Tesbih dualarımız 🍃🌼

➡️33 defa okunucak ➡️ Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"

➡️33 defa okunucak ➡️ Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...

➡️33 defa okunucak ➡️ Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn

❗Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin ❗

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃

⛔❗ yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE MssPARE etiket yapın lütfen ❗⛔

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃

🍃
RedGirl RedGirl 🅾️

🍃 Feminas Feminas 🅾️

🍃 D u t D u t 🅾️

🍃 Fernando Jose Fernando Jose 🅾️

🍃 A Ada-Anne 🅾️

🍃 Freddy Freddy 🅾️

🍃 PiXiEE PiXiEE 🅾️

🍃 penyez83 penyez83 🅾️

🍃 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 🅾️

🍃 agustos72 agustos72 🅾️

🍃 S smelllikeheaven 🅾️

🍃 nursevdi nursevdi 🅾️

🍃 MssPARE MssPARE 🅾️

🍃 Hemsirecik Hemsirecik 🅾️

🍃 ezgiisel ezgiisel 🅾️

🍃 Saajan Saajan

🍃 C Canangul133

🍃 HejaR12 HejaR12

🍃 Peeves Peeves

🍃 Hali Hali 🅾️

🍃 kavs-i kuzah kavs-i kuzah

🍃 Ssevincli Ssevincli

🍃 C Cittaslow

🍃 G Gunduzguzell1

🍃 mesirmacunu mesirmacunu

🍃 Breave Heart Breave Heart

🍃 dreamy07 dreamy07

🍃 gecenin_resmi gecenin_resmi

🍃 gecenin_resmi gecenin_resmi

🍃 -kuzeyildizi- -kuzeyildizi-

🍃 Deniz ve Kum Deniz ve Kum

🍃 K karamelli001

🍃 E emerald_
Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

Ben bir kaç kişiye dedim. 3,4 gün sonra sorucam ne kadar okudunuz diye. Ama niyetimi söylemek zorunda mıyım🙊 biraz özel de🙊

Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83
Mavicim hatirlatma listesine bakarmisin ilk Esma yanlış oldu düzelttim ilk Esma yi tekrar 100 kez.okuyiruz Ya-Muktedir diye ..okuduysan ALLAH kabul etsin okumadın sa tekrar 100 kere okurmusun yazdığım esma yi 😇🥰

Back