Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

YA-MUKTEDİR OKUNUCAK..

Kızlar bir yanlışlık oldu niyeti tekrar paylaşıyorum arkadaşın ilk Esmasi Ya Muktedir (cc ) olucakmış..
yanlışlık oldu kusura bakmayım

Sabahtan beri pek iyi bir gün yaşamıyorum hatta dünden beri ...lutfen bu paylaştığım listeden devam edelim ..

Ilk Esma Ya-Muktedir cc olucak

okuyan arkadaşlar sadece bu esma yi 100 kere tekrar okurmusunuz...lütfen rica ediyorum zamanınızı alicam kusura bakmayın..Hakkınızı helal edin..

Kimseye hak geçmesin arkadaşın Esmasi

YA-MUKTEDİR CC OKUNUCAK 100 defa

Saajan arkadaşım kusura bakma düzeltiyorum..özür dilerim

agustos72

penyez83

C Canangul133

Fernando Jose

Deniz ve Kum

A Ada-Anne
ezgiisel

Hali

Breave Heart

Tiniminimavihanim

Freddy

nursevdi

Peeves

kavs-i kuzah

99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi

Bugün duası okunucak arkadaşlar Saajan

Bismillâhirrahmânirrahîm

Arkadaşımız Saajan niyeti

Ya- Muktedir(cc) .Mutlak gücün tek sahibi.

Ya- Aliyy(cc)️Yüceler yücesi.

Ya-Hakk (cc)Var olan, hakkı gösteren.

Niyetim..sorunlarim duzelsin insllah

Esma-ül-hüsna

100 defa okunucak Ya-Muktedir (cc)

100 defa okunucak Ya-Aliyy (cc)

100 defa okunucak Ya-Hakk (cc)

Tesbih dualarımız

33 defa okunucak Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"

33 defa okunucak Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn

Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin

yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE etiket yapın lütfen

RedGirl

Feminas

D u t

Fernando Jose

A Ada-Anne

Freddy

PiXiEE

penyez83

Tiniminimavihanim

agustos72

S smelllikeheaven

nursevdi

MssPARE

Hemsirecik

ezgiisel

Saajan

C Canangul133

HejaR12

Peeves

Hali

kavs-i kuzah

Ssevincli

C Cittaslow

G Gunduzguzell1

mesirmacunu

Breave Heart

dreamy07

gecenin_resmi

gecenin_resmi

-kuzeyildizi-

Deniz ve Kum

K karamelli001

E emerald_

Allah yardimciniz olsun her ne yasiyorsaniz okudum Ya Muktediri

kendi niyetime okudum okuyan her kesden Rabbim razi olsun. ama esmanin biri yalnis yazilmis Muktedir olacakti
Sabahtan beri içimde bir huzursuzluk vardı...

Bu sabah ta biraz sıkıntılı bir gün oldu ..kusura bakma tekrar özürdilerim...

Ben okuyan bütün arkadaşlar okusalar bile tekrar 14 kişi okumuş onların yerine tekrar okuyacam ❤ Rabbim kabul etsin duanı niyetini Esmalarini ❤❤

Rabbim yardim etsin gununu cok guzel gune cevirsin insallah. esdafirullah ne uzuru canim olan seyler hic tekrar okunmasada olur merak etme

ya ozur dileme bana nolmuşki yalnis olmus kiyametmi kopmuş? rabbim senin sikitinini yok etsin keyfin yerine gelisin esas olan o. merak etme tekrardan zahmet edib okuma kendimi oldurtme bana rahatsiz oluyorum uzur dillemene

Allah yardimciniz olsun her ne yasiyorsaniz okudum Ya Muktediri

Teşekkür ederim hakkınızı hella edin ikişer etiket okuma oldu ...
Rabbim yardim etsin gununu cok guzel gune cevirsin insallah. esdafirullah ne uzuru canim olan seyler hic tekrar okunmasada olur merak etmesin

Amin .Olurmu hiç okunucak tabiki keşke olmasaydı ama.oldu tekrar kusura bakmayın ..

okudum Allah kabul etsin inşallah. MssPARE

100 Ya Muktedir okudum

Teşekkür ederim hakkınızı hella edin ikişer etiket okuma oldu ...

Amin .Olurmu hiç okunucak tabiki keşke olmasaydı ama.oldu tekrar kusura bakmayın ..
Helal olsun tabiki. Siz boyle bir hayir isliyorsunuz bu grubu kurmussunuz bir hatadir olur kendinize yuklenmeyin.

O
Okudum canım, hakkını helal et lütfen,bize de zaman ayırıp , takip ediyorsun,Allah feraha çıkarsın ailecek

Bende katilabilir miyim. Salat-ı Tefriciye okuyorum da çok az kişi aldı. Bunun için katılmak istiyorum

Bende katilabilir miyim. Salat-ı Tefriciye okuyorum da çok az kişi aldı. Bunun için katılmak istiyorum

Sakan niyetini okudum MssPARE

Okudum

Saajan Niyetine okundu Rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…