Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Tiniminimavihanim penyez83 MssPARE okudum Allah kabul etsin

Tiniminimavihanim için okudum Allah kabul etsin Tiniminimavihanim ve MssPARE

Tiniminimavihanim niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnnn MssPARE

Annem ve ben okuduk Allah kabul etsin Tiniminimavihanim MssPARE

Tinnoşum için okudum Alalh kabul etsin MssPARE Tiniminimavihanim

MssPARE penyez83 Aktif Lora nın cenazesi varmış giremiyormuş yarın girerim dedi haberiniz olsun. Bu konuyu dedi sanırım son mesajlarına baktım size söylememi istedi.
Saolasin canım bana özelden yazmıştı köye gideceğiz diye
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Çok selam söyle negocum

Tiniminimavihanim okudum
MssPARE

Okudum MssPARE
Tiniminimavihanim esram Rabbim kabul etsin bitanem

Kendi niyetim için okudum.Allah’ım sen kapından bizleri boş gönderme dualarımızı kabul eyle
Vatanımıza milletimize sen sakinlik ver Bzlere acı merhamet et aminnn
MssPARE

Kendi niyetim için okudum.Allah’ım sen kapından bizleri boş gönderme dualarımızı kabul eyle
Vatanımıza milletimize sen sakinlik ver Bzlere acı merhamet et aminnn
MssPARE
Amin aminnnn canım benim amin merhamet etsin acısın günahımız çok af etsin Ülkemizi korusun kollasın acılar felaketler yasatmasin bereketini eksik etmesin
Rabbim senin de niyetini kabul etsin en kısa zaman da kucağına sağlıklı bir evlât versin yaradan ❤

Aminn canım benim inşallah Allah razı olsun hepinizden. PiXiEE anneciğinin ellerinden öpüyorum canım çok selam söyle Allah razı olsun Allahın izniyle güzel haberler
Okudum Allah kabul etsin inşallah

Aminn canım benim inşallah Allah razı olsun hepinizden. PiXiEE anneciğinin ellerinden öpüyorum canım çok selam söyle Allah razı olsun Allahın izniyle güzel haberler

Okudum Allah kabul etsin inşallah
Ne oldu sonuçlar canım sabah yazicaktim şimdi görmüşken sitedeysen yazayım insallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…