Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Okuyamayacak olan varsa destek çıkarım.

Bende kendi adıma okurum tekrar okundu yapın benide

Kendi adıma 2 kez daha okuyorum dimi

Ben çalışıyorum kızlar gece çıkacağım bugün etiket yapamazsam geceye kadar haberiniz olsun herkese hayırlı günler geldiğim zaman okuyup bildirirm önem vermiyor olarak düşünmeyin diye belirtmek istedim yeni listemiz bugün paylaşılacaktı sanırım

Ben de kendi adıma okudum Allah kabul etsin

Kızlar hakkınızı helal edin internet yoktu yazamadım okuyanlardan Allah razı olsun bende okudum ama sıra kimde bilmediğimden bagislayamadim.
Rabbim duanı kabul etsin o sıkıntının içinde.dulari okudum demem bile bizim icin çok önemli Allah razı olsun ..ben listeyi paylaştım kendi adına okuyor arkadaşlar inşallah kendi dularinida mevlam kabul etsin ❤

Son düzenleme:
Bu bir bilgilendirme mesajıdır.
Kızlarım Recep ayı okuması bugün bitiyor. Karışıklık olmasın diye Şaban ayı için yarın okumalarımıza başlıyoruz.
Beni ve MssPARE yi okumalarınızı yapıp etiket etmeyi unutmayın

1. penyez83

2. Freddy

3. PiXiEE

4. @PiXİEE annesi

5. Tiniminimavihanim

6. RedGirl

7. Aktif Lora

8. Cookiie

9. Fernando Jose

10. aypare ackerman

11. ezgiisel

12. MssPARE

13. Meral01

14. coconatt

15. Hali

16. Elifnesli65

17. E emerald_

18. mesirmacunu

19. C Cittaslow

20. bir mucizee

21. slnn12345

22. Penguhan

23. kunfeyekun__

24. S smelllikeheaven

25. ManyakMisir

26. safi.naz

27. HejaR12

28. afil

29. ohbb

Allah kabul etsin canımmm

MssPARE kuzum ben anlamadım hastanedeyim kosusturmaktan kafam karıştı kimin niyetine okuyacağım
Meralim bitanem mavi ay ve Sendeanlarsin arkadaşlar okuma yapmadılar ya sana ve diğer arkadaslara sen kendi niyetine iki kez okuma yapıcaksın böylelikle okumalar tamamlanacak bitanem okuman bitince okudum etiketi yap liste tamamlansin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…