- 27 Mart 2019
- 29.831
- 108.872
- 598
Hanımlar bugün iki kişiye okuyoruz...liste sonuna bıraktım düzen bozulmasın diye çünkü iki arkadaş sadece şuan etiket yaptığım kişilere okuma yapıp listeden ayrıldılar hak vebal kül hakkı olmasin onlarında duaları niyetleri vardı emekleri oldu bizlere okuma yaptılar bizde iki arkadaşa okuyup listeyi bitiriyoruz ....
Lavin arkadaşla ilgili bir durum yazdım okuma yapmadan önce lütfen orayı okuyun ..
Bugün duası okunucak arkadaşımız
L a v i n ve gulumser43
L a v i n
lavin arkadaşımızın dileği ... Lavin
hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak istiyorum ..Niyetiyle
Kızlar burası önemli...lavin arkadaş rahatsizli dolasıyla kanaması olduğu için Amenerrasulu duasını okumadı sadece tesbihleri okudu..o yüzden lavin arkadaşa Amenerrasulu duasını okumayacağız önün dışında tesbihleri okuyacağız ....
❇ 2. Okunucak duamız...Esmalarimiz her birini 100 defa okuyacağız
Esma-ül-hüsna
100Subhana’llahi’l Hayyil Kayyum
100Subhanna’llahi’l Ehadi’s Samed
100Subhana’llahi’l Gafuri’r Rahim
❇ 3.okunucak duamız ..2 tane salâvat-ı şerif var ilkini 100 defa ikinciyi 10 defa okuyacağız
Peygamberimize Salâvat-ı Şerif
100 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
10 defaAllahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve resulike ve ale'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
@gulumser43
Gülümser arkadaşın dileği...Benim dileğim eşimle boşanma olmadan yeniden bir araya gelip yuvamın kurtulması.. onun hidayete ermesini ve Aramızdaki soğukluğun kalkmasını diliyorum...Niyetiyle
❇1.okunucak duamız.. 7 defa okuyacağız
AMENERRASULÜ
Bismillahirrahmanirrahim
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsen illa vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
Esma-ül-hüsna
❇ 3.okunucak duamız ..2 tane salâvat-ı şerif var ilkini 100 defa ikinciyi 10 defa okuyacağız
100 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
10 defaAllahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve resulike ve ale'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Dualarımız bitiyor
yarın sabah saat 10 kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar okudum deyip beni etiket yapsın ...lutfen
Rabbim dualarımızı kabul etsin
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE / Filiz
MssPARE / yasemin
@Ada-anne / nick ile
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
Lavin arkadaşla ilgili bir durum yazdım okuma yapmadan önce lütfen orayı okuyun ..
Bugün duası okunucak arkadaşımız
L a v i n ve gulumser43
L a v i n
lavin arkadaşımızın dileği ... Lavin
hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak istiyorum ..Niyetiyle
Kızlar burası önemli...lavin arkadaş rahatsizli dolasıyla kanaması olduğu için Amenerrasulu duasını okumadı sadece tesbihleri okudu..o yüzden lavin arkadaşa Amenerrasulu duasını okumayacağız önün dışında tesbihleri okuyacağız ....
Esma-ül-hüsna
@gulumser43
Gülümser arkadaşın dileği...Benim dileğim eşimle boşanma olmadan yeniden bir araya gelip yuvamın kurtulması.. onun hidayete ermesini ve Aramızdaki soğukluğun kalkmasını diliyorum...Niyetiyle
❇1.okunucak duamız.. 7 defa okuyacağız
AMENERRASULÜ
Bismillahirrahmanirrahim
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsen illa vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
Esma-ül-hüsna
Dualarımız bitiyor
yarın sabah saat 10 kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar okudum deyip beni etiket yapsın ...lutfen
Rabbim dualarımızı kabul etsin
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE / Filiz
MssPARE / yasemin
@Ada-anne / nick ile
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve