- 27 Mart 2019
- 29.772
- 108.544
- 598
4 5 gün sonra başlayacağız kuzum ne zaman dönüyorsunBu sefer olmasam okur mu parem annemdeyim burada aktif olamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 5 gün sonra başlayacağız kuzum ne zaman dönüyorsunBu sefer olmasam okur mu parem annemdeyim burada aktif olamam
Aynen kadir gecesine muazzam giris iyi olur hatim dağıtilsa o zamana dek okunsa ..Ben 20 kişi olsun kapaticam çünkü ramazan ayında hatim yapalım diyorum farklı dualar olsun istiyorum canım
Ramazanın içinde okuyalım canım kadir gecesine hatim yapalım inşallah 20 kişi olsak kapaticam listeyi varmısın listedeAynen kadir gecesine muazzam giris iyi olur hatim dağıtilsa o zamana dek okunsa ..
Canım ya yanlış etiket yaptım ya şafi okunucak arkadaş için yapmıştım buraya etiket yapmışım kusura bakmaSağol etiket içinMssPARE okumalarım baya var başka bir okumaya katılamıyorum.
Allah kabul etsin bütün okuduklarınızı![]()
2 hafta buradayım canım4 5 gün sonra başlayacağız kuzum ne zaman dönüyorsun
VarimMerhaba kızlar
Kızlar dualarımız bunlar inşallah recep ayı boyunca bu duaları okuyalım rabbim kabul etsin ramazan ayında hatim ve başka tesbihlerimiz olucak ... inşallah
Bu dualarda varım listeye ekleyin derseniz listeye ekleyim..eğer istemiyorum diyorsanız bunu da yazarsanız sevinirim..
‼Her listede yazıyorum bir kaç gün listede olup sonra okumalara gelmeyenler oluyor yarim kaliyor sitede online olup ne bildirimlere ne etiketlere cevap vermeyenler oluyor bu hak bu vebal bazı dualar sayıyla okunuyor lütfen böyle olucaksa listeye hiç girmeyin ‼
dualar bunlar kararınızı verin 3 ayları ibadetle duayla geçirelim herkesin rabbimden istediği var dertlerimize dualarımıza ortak olalım birlik olalım ...
Miraç kandilinde Bakara süresinin son iki ayet-i indirilmistir peygamber efendimize pek çok sevabı ve fazileti vardır ve recep ayinda okunucak dualar arasındadır .. "Amenerrasulu süresini "okuyalım
Bismillahirrahmanirrahim
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
Recep ayı peygamber efendimiz benim ayim demiştir bolca çokça salavat getirilmesinin hem sevabı hem faziletleri vardır ve mahşerde peygamber efendimizi ananların yanında gölge gibi duracağını ve onlara şahitlik yapacağı dile getirilmiştir..
Peygamberimize Salâvat...
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve resulike ve ale'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Anlamı: Yüce Allah'ım Resulün ve kulun olan Hazreti Muhammed'e salat (rahmet eyle) Mümin olan bayan ve erkeklere Müslüman olan bayan ve erkeklere de sen merhamet eyle ya rabbim.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
Anlamı: Yüce Allah'ım Sevgilimiz büyüğümüz Peygamberimize evladu iyaline ve ashabına salatu selam eyle. (Selametlik ver, rahmet eyle)
Esma-ül-hüsna...
100 kez Subhana’llahi’l Hayyil Kayyum
100 kez Subhanna’llahi’l Ehadi’s Samed
100 Subhana’llahi’l Gafuri’r Rahim
1. duamız..Amenerrasulu duamız 7 kere okuyacağız
2.duamiz..ilk salavat-ı şerif 10 kez okuyacağız
3. duamız ...salavat-ı şerif 100 kez okuyacağız
4. duamız ..esmalarimiz her birini 100 kez okuyacağız
Dualarımız bitiyor..
@ezgiisel
@Sohrab ...listede
@snow3414 ....listede
@mavikelebek34
MssPARE ...listede
@Ada-anne ....listede
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim ...listede
@Buralardutluuugdu
Minnosprenses kv
@madammor
@Feminas
@Mabellee .....listede
@Cemoos
@BlueBerry4268
@Tosun Pasa
@Bal0ncuk
Saliha40
@yagmurdansonra ...listede
Hali .....listede
@oznurvarol
@Taze fasulye
@RedGirl
.........
@Migim
@Jou
@bir mucizee
@Fatmazell
Lna16
@ozo1907
@sebo
@gunces ...listede
Ssevincli
@Sadelikherseydir
@Merayyy
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Nefes0858
@Bidar Sultan
@greyfurt
@Zeynebim2020
@Aktif Lora
@gulumser43
@L a v i n
@A R Y A
@agustos72
@OraEtLabora
@Meral01
@Ballikabak
@Birbasak
Ekleyiniz. .Ramazanın içinde okuyalım canım kadir gecesine hatim yapalım inşallah 20 kişi olsak kapaticam listeyi varmısın listede![]()
Canim etiket için çok sağol ama katılamayacağım Rabbim dualarınızı niyetlerinizi kabul etsin inşallahMerhaba kızlar
Kızlar dualarımız bunlar inşallah recep ayı boyunca bu duaları okuyalım rabbim kabul etsin ramazan ayında hatim ve başka tesbihlerimiz olucak ... inşallah
Bu dualarda varım listeye ekleyin derseniz listeye ekleyim..eğer istemiyorum diyorsanız bunu da yazarsanız sevinirim..
‼Her listede yazıyorum bir kaç gün listede olup sonra okumalara gelmeyenler oluyor yarim kaliyor sitede online olup ne bildirimlere ne etiketlere cevap vermeyenler oluyor bu hak bu vebal bazı dualar sayıyla okunuyor lütfen böyle olucaksa listeye hiç girmeyin ‼
dualar bunlar kararınızı verin 3 ayları ibadetle duayla geçirelim herkesin rabbimden istediği var dertlerimize dualarımıza ortak olalım birlik olalım ...
Miraç kandilinde Bakara süresinin son iki ayet-i indirilmistir peygamber efendimize pek çok sevabı ve fazileti vardır ve recep ayinda okunucak dualar arasındadır .. "Amenerrasulu süresini "okuyalım
Bismillahirrahmanirrahim
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
Recep ayı peygamber efendimiz benim ayim demiştir bolca çokça salavat getirilmesinin hem sevabı hem faziletleri vardır ve mahşerde peygamber efendimizi ananların yanında gölge gibi duracağını ve onlara şahitlik yapacağı dile getirilmiştir..
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve resulike ve ale'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Anlamı: Yüce Allah'ım Resulün ve kulun olan Hazreti Muhammed'e salat (rahmet eyle) Mümin olan bayan ve erkeklere Müslüman olan bayan ve erkeklere de sen merhamet eyle ya rabbim.
Anlamı: Yüce Allah'ım Sevgilimiz büyüğümüz Peygamberimize evladu iyaline ve ashabına salatu selam eyle. (Selametlik ver, rahmet eyle)
Esma-ül-hüsna...
Dualarımız bitiyor..
@ezgiisel
@Sohrab ...listede
@snow3414 ....listede
@mavikelebek34
MssPARE ...listede
@Ada-anne ....listede
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim ...listede
@Buralardutluuugdu
Minnosprenses kv
@madammor
@Feminas
@Mabellee .....listede
@Cemoos
@BlueBerry4268
@Tosun Pasa
@Bal0ncuk
Saliha40
@yagmurdansonra ...listede
Hali .....listede
@oznurvarol
@Taze fasulye
@RedGirl
.........
@Migim
@Jou
@bir mucizee
@Fatmazell
Lna16
@ozo1907
@sebo
@gunces ...listede
Ssevincli
@Sadelikherseydir
@Merayyy
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Nefes0858
@Bidar Sultan
@greyfurt
@Zeynebim2020
@Aktif Lora
@gulumser43
@L a v i n
@A R Y A
@agustos72
@OraEtLabora
@Meral01
@Ballikabak
@Birbasak
Bir kişi eksik20 kisi oldu mu ..
Gunum yaklaşıyor ayetleri okudum diye sordumBir kişi eksik
Acaba kim kimm diye dolanıyorum böylee parişimmLenammdevam eden grup var ya 4 5 gün sonra inşallah
O zamana kadar etiket yapamak istediğin varsa yapabilirsin 18 20 kişi olalım yeter
Tiniminimavihanim tinnosum fıstığım etiket etmeknistediklerin varsa 18 20 tammaliyalim yavru kuş
![]()
Geleyim inşallah ne okuyacagiz
Merhaba kızlar
Bismillahirrahmanirrahim
Esma-ül-hüsna...
Dualarımız bitiyor..
@ezgiisel
@Sohrab ...listede
@snow3414 ....listede