Y
yildiz06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yildiz06
benı bı sıteden bulmus uygunsun dıye ısaretlemıs bende gordum cok hos bırı ve bende uygunsun dıye onu ısaretledım aradan bı kac gun gectı ordan bıkac basıt sekılde mesajlastık sonra arkadas lısteme ekledım onun ıstegıyle sonra yıne uzun bı sessızlık bıgun bana o sıteden bı mesaj geldı actım o cok heyecenlanmıstım nasılsın fılan ıs guc nerden yazdı bıraz ole yazıstık cıkmam gerek deyıp cıktı bende resmını ıyıce ınceledım bırıne benzıyodu ama kımee evet bulmustum calıstıgım yere yenı baslayan cocuktu o hemen yazdım calıstıgım yerde konusuyoruz merhaba merhaba o kadar ılerısı yok yanı ama bırbırımızden habersız.ertesı gun mesajıma cevap yazmıs hatırladım tamam msnıverde ekleyım dedı sonra msnde yazısmaya basladık aslında konyadaydı ve 10 aylıgına ankaraya ıs ıcın gelmıstı bu tesaduf ıkımızıde sasırtmıstı telefonumu fılan ıstedı o gece cok guzeldı konustuk telefonda ertesı gun bulusmak ıcın karar verdık ertesı gun bulustuk ruya gıbıydı sankı
sonra bana aska sevgıye ınanmadıgını onda bole bı duygunun olamayacagını soledı ve benden sadece hoslndıgını ıstersem onunla sadace bırbırımızı mutlu etmek ıcın bırlıkte olabılecegımızı soledı.basımdan asagı kaynar sular dokuldu butun hayallerım yıkıldı ona gore ıkılı ılıskıler bırbırını mutlu etmek demekmıs amacı neydı bana yaklasmasında bılmıyorum ama ben ondan suan uzak durmaya calısıyorum olmuyo galıba hoslandım bu buyuk tesaduf bagladı ona ne yapmam gerekıyo bılmıyorum benı uzmek ıstemedıgını soluyo hayatımı kafamı karıstırdı.aynı yerde olmamız benı dahada kotu yapıyo
ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı bılemıyorum sız ne dusunuyosunuz?
sonra bana aska sevgıye ınanmadıgını onda bole bı duygunun olamayacagını soledı ve benden sadece hoslndıgını ıstersem onunla sadace bırbırımızı mutlu etmek ıcın bırlıkte olabılecegımızı soledı.basımdan asagı kaynar sular dokuldu butun hayallerım yıkıldı ona gore ıkılı ılıskıler bırbırını mutlu etmek demekmıs amacı neydı bana yaklasmasında bılmıyorum ama ben ondan suan uzak durmaya calısıyorum olmuyo galıba hoslandım bu buyuk tesaduf bagladı ona ne yapmam gerekıyo bılmıyorum benı uzmek ıstemedıgını soluyo hayatımı kafamı karıstırdı.aynı yerde olmamız benı dahada kotu yapıyo
ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı bılemıyorum sız ne dusunuyosunuz?