Valla tatlım bütün arkadaşlarım birşey oldumu hadegül napayım şimdi diye beni arıyor ben bu defa yapayım diye onlara döndüm de aa sen haledersin kız olmuyor işte kendimde işe yaramıyor hiçbirşeyGıız bize de tavsiyelerde bulunsanaMerak ettim, sen bize konuyu anlat sonra da başkasının konusuymuş gibi cevapla bence bu iş yürür , ne diin?
Bu genelde hep böyledir zaten.[/QUOTE
yalnızlığa devam diyorsun yani
Valla tatlım sökük ilişkiye başlıyorum ama devam edemiyorum yaNerde sökük ver dikelim.
Biz bu günler için varız..
Hahaha bende öyleyim yaKendi adıma sonum bu olacak sanırım.ama sıkıntı bende ben nerede serseri, abuk subuk herif var gel bakim diyorum nerde adam akıllı, efend, birisi var sonnra ben neden yalnızımm
Aşık olmadan mı flörte başlıyorsunuz??? Belki tek sorun aşksız olmaktır..Valla tatlım sökük ilişkiye başlıyorum ama devam edemiyorum yaSonradan bi soğumaya başlıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor benden ayrılıyorum sonra yalnızım diye dert yanıyorum tatlım neolacak benim bu durum ya
Sorunum istedigimi elde ediyorum .İlişkiye başlıyorum bSorunu hala öğrenemedik..
Sorunum istediğimi elde ediyorum ne kadar zor olsa da ama ilişkiye başlayınca devam gelmiyor ya ilişkin ya veya bazen de soğuyorum ilişkiden öyle bitiyorum...Devam ettirme sorunum benim galibaSorunu hala öğrenemedik..
Bilmiyorum valla çok aşk olduğum bir ilişkide sürdürmedimAşık olmadan mı flörte başlıyorsunuz??? Belki tek sorun aşksız olmaktır..
herkes öyle olur başlardaBilmiyorum valla çok aşk olduğum bir ilişkide sürdürmedimAşk olduğumda sanki başka biri gibi davranıyorum kendim gibi rahat olamıyorum ya
Valla tatlım sökük ilişkiye başlıyorum ama devam edemiyorum yaSonradan bi soğumaya başlıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor benden ayrılıyorum sonra yalnızım diye dert yanıyorum tatlım neolacak benim bu durum ya
Kızlar çevreme verdiğim bütün ilişki taktikleri sayesinden bir sürü arkadaşım ilişkisi yoluna girdi bazıları istegi çoçugu elde etti .Güzin ablalıkta süperim söylemesi ayıpAma kendime geldiğimde işler tam tersine dönüyor. Harbiden terzi sökügünü dikmez lafı çok doğrumuş Benim neyapmam lazım hiç bilmiyorum
Gercek sevgiyi bulamadigin icin olabilirmi.Valla tatlım sökük ilişkiye başlıyorum ama devam edemiyorum yaSonradan bi soğumaya başlıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor benden ayrılıyorum sonra yalnızım diye dert yanıyorum tatlım neolacak benim bu durum ya