Terzi söküğünü dikemezmiş..Aşk doktorum ama kendime faydam yok!!

hadegul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
29
8
39
Kızlar çevreme verdiğim bütün ilişki taktikleri sayesinden bir sürü arkadaşım ilişkisi yoluna girdi bazıları istegi çoçugu elde etti .Güzin ablalıkta süperim söylemesi ayıp Ama kendime geldiğimde işler tam tersine dönüyor. Harbiden terzi sökügünü dikmez lafı çok doğrumuşBenim neyapmam lazım hiç bilmiyorum

Gıız bize de tavsiyelerde bulunsana Merak ettim, sen bize konuyu anlat sonra da başkasının konusuymuş gibi cevapla bence bu iş yürür , ne diin?
Valla tatlım bütün arkadaşlarım birşey oldumu hadegül napayım şimdi diye beni arıyor ben bu defa yapayım diye onlara döndüm de aa sen haledersin kız olmuyor işte kendimde işe yaramıyor hiçbirşey

Kendi adıma sonum bu olacak sanırım. ama sıkıntı bende ben nerede serseri, abuk subuk herif var gel bakim diyorum nerde adam akıllı, efend, birisi var sonnra ben neden yalnızımm

Nerde sökük ver dikelim.

Biz bu günler için varız..
Valla tatlım sökük ilişkiye başlıyorum ama devam edemiyorum ya Sonradan bi soğumaya başlıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor benden ayrılıyorum sonra yalnızım diye dert yanıyorum tatlım neolacak benim bu durum ya

Aşık olmadan mı flörte başlıyorsunuz??? Belki tek sorun aşksız olmaktır..

önce arkadaş olarak takıl baktın hoşlanıyosun hoppp sevgili olmaya taşı masallardaki gibi ilk görüşte aşk yok maalesef

Ben de böyleyım kac kısı çöpçatanlık yaptım,kacı verdıgım taktıklerle evlendı :):):) Senın derdın ne onu da ben çözeyım anlat:)

Gercek sevgiyi bulamadigin icin olabilirmi.
Bunun taktikle falan olacagi yok.
Aslinda en iyisini yapiyorsun sevmedigin hissiyatsiz iliskileri sonlandirmakla.

valla bende senınle aynı sorunları yasıyordum onceden ,
devam etmıyordu bısekılde ama sonra davranıslarımı degıstırdım suan 5 aylık bı ılıskım var (daha once bu kdr uzun surenı olmamıstı )

Karizmatik adam bulman gerek ilacın bu senin basit adamlarla uğraşmak istemiyorsun,çıtan yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…