Terzi´de elbise diktirmek ne kadar tutar acaba?

hani tavsiye edicek kadar ben tanımıyorum ama halamlar fln yıllardır gidiyomuş akşemsettim mahde öle normal bi yer beğenir misin bilmiyorum ki:çok üzgünüm:

Zahmet olmazsa adresi ver canim...istersen özel´den msj at..! opuyorumnanaktan

tabi canım ama yani ben öle başlığı görünce fikir olsun demiştim böle kuytu bi yerde terzi dükkan fln da ne bilim işte :1no2: ama yazarım öğrenem

tabi canım ama yani ben öle başlığı görünce fikir olsun demiştim böle kuytu bi yerde terzi dükkan fln da ne bilim işte :1no2: ama yazarım öğrenem

ok canim...cok makbule gecer...bakarsin bayram´dan sonra isim düser..! kaydirigubbakcemile2

Çok basit dizaltı siyah uzun kollu, kare yakalı bir elbise istiyorum yıllardır, ama istediğim modeli bulunca ya sağında solunda çiçek böcek motifi oluyo,ya kolları açık oluyo,ya istediğim kumaştan olmuyo..hangi adresten bahsediyorsanız o adresi bana da verirmisiniz.Ben Büyükçekmece'de oturuyorum

ayrıca annemde terzidir, kapalı bayanlar çekindiği için onlarla annem ilgilenir. yerleri kozyatağında. bildiğim kadarı ile tunikleri 35 tl' ye fln dikiyorlar.

Kızlar bahsettiğiniz terzilerin iletişim no ve adreslerini mesaj atarmısınız

kadıköy yakasında işini çok iyi yapan bir erkek terzisi arıyorum. güvenilir olmalı. bilen birileri var mı? yardımcı olabilir misiniz.. eşim bir palto diktirmek istiyor. ama fiyatlar uçuk..

kadıköy yakasında işini çok iyi yapan bir erkek terzisi arıyorum. güvenilir olmalı. bilen birileri var mı? yardımcı olabilir misiniz.. eşim bir palto diktirmek istiyor. ama fiyatlar uçuk..

Kızlar merhaba tesadüfen dolaşırken başlık dikkatimi çekti.
İsterseniz iy bir terzi önerebilim kendi gerçekten işinde çok başarılı. bilgi Almak isteyen olursa terzinin bilgilerni mesaj atabilirm.

İsterseniz iy bir terzi önerebilim kendi gerçekten işinde çok başarılı. bilgi Almak isteyen olursa terzinin bilgilerni mesaj atabilirm.

merhaba ben bilgi almak istiyorum büyük beden olduğum için elbise bulmakta zorlanıyorumda

önerdiğiniz terzinin adresini alabiilr miyim?

kişiye özel dikim yapıyoruz hayalleriniz için varız ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…