hani tavsiye edicek kadar ben tanımıyorum ama halamlar fln yıllardır gidiyomuş akşemsettim mahde öle normal bi yer beğenir misin bilmiyorum ki:çok üzgünüm:
tabi canım ama yani ben öle başlığı görünce fikir olsun demiştim böle kuytu bi yerde terzi dükkan fln da ne bilim işte :1no2: ama yazarım öğrenem
ayrıca annemde terzidir, kapalı bayanlar çekindiği için onlarla annem ilgilenir. yerleri kozyatağında. bildiğim kadarı ile tunikleri 35 tl' ye fln dikiyorlar.
ben sözümde giymek için bi ay kıyafet aradım bulamadım terziye de gitmedim pahalı deniyo diye sonra bi iş için gitmiştim sordum 50den başlar 300e kadar model bul istediğini dikerim dedi ki konfeksiyondan gelme iyi diken biri 300olanlar da en şaşalı abiyeler ucuzmuş yani eyüp'te
kadıköy yakasında işini çok iyi yapan bir erkek terzisi arıyorum. güvenilir olmalı. bilen birileri var mı? yardımcı olabilir misiniz.. eşim bir palto diktirmek istiyor. ama fiyatlar uçuk..
hani tavsiye edicek kadar ben tanımıyorum ama halamlar fln yıllardır gidiyomuş akşemsettim mahde öle normal bi yer beğenir misin bilmiyorum ki:çok üzgünüm:
Kızlar merhaba tesadüfen dolaşırken başlık dikkatimi çekti.
İsterseniz iy bir terzi önerebilim kendi gerçekten işinde çok başarılı. bilgi Almak isteyen olursa terzinin bilgilerni mesaj atabilirm.
Kızlar merhaba tesadüfen dolaşırken başlık dikkatimi çekti.
İsterseniz iy bir terzi önerebilim kendi gerçekten işinde çok başarılı. bilgi Almak isteyen olursa terzinin bilgilerni mesaj atabilirm.
önerdiğiniz terzinin adresini alabiilr miyim?
Yeriniz nerede acaba?kişiye özel dikim yapıyoruz hayalleriniz için varız ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?