Şimdi benim annem terzi fakat kendisi profdur.Ortalama fiyat isterseniz bir pantolon 40 tlden başlar tunikler 35'den başlar benim tavsiyem işini iyi yapan bir terziye gidin elindeki örnekleri inceleyin dikiş hatalarına iç temizlerine bakın.Eğer işini iyi yapamayan bir terziye rastlarsanız sizi vezir değil rezil eder.
Merhaba kizlar,
artik güzel güzel kumaslar alip, terziye vermek istiyorum...ya elbise yada tunik diktirmek istiyorum..!
Henüz bir terzi bulamadim ama iscilik olarak ne kadar aliyorlar acaba? Piyasa nedir? Standart olan bir fiyat varmidir?
Ayrica tavsiye edebileceginiz titiz, müsteri istegine uygun calisan bir terzi biliyorsaniz burda paylasin...!!! (Avrupa yakasi olsun: Eyüp, Sisli, Eminönü ve Fatih civarlari en uygunu)
Bilgilerinizi bekliyorum hanimlar...opuyorumnanaktan
canım bana sorarsan fiziğin yerinde istediğin herşeyi alabilirsin beden sorunun yok yani bence hiç girme o işlere boyunun ölçüsünü alan biri olarak sana tavsiyem budura.s üstüne yalışanı alıcaksın bende evde modeller belirleyip terziye gider diktirirdim iyi hoş güzel dikerdi bu seferde yakışmazdı ne bileyim işi şansa bırakmak istemiyorum artık yakışırsa alıyorum yakışmazsa almıyorum böyle kafam rahat hiç olmazsa..
bak o konuda haklısın hele yazın badi giy onun üstüne tunik giy felan benide sıkıyodu geçen arkadaşın tavsiyesiyle kolluk aldım bu yaz rahat ettim kollukları geçiriyosun koluna ohh çıkıyosun dışarı...bizde çağreler tükenmez dimi:dance:
ayrıca annemde terzidir, kapalı bayanlar çekindiği için onlarla annem ilgilenir. yerleri kozyatağında. bildiğim kadarı ile tunikleri 35 tl' ye fln dikiyorlar.
ben sözümde giymek için bi ay kıyafet aradım bulamadım terziye de gitmedim pahalı deniyo diye sonra bi iş için gitmiştim sordum 50den başlar 300e kadar model bul istediğini dikerim dedi ki konfeksiyondan gelme iyi diken biri 300olanlar da en şaşalı abiyeler ucuzmuş yani eyüp'te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?