• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tertemiz yepyeni sadece 2 kere kullanılmıl kanguru 25 tl ye düşürdüm kaçırmayın!!

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
Kanguruyu sadece 2 kere kullandım sırt destekli emniyetli çok kullanışlı çok işinize yarayacak.bana mevsimi uymadığından kullanamadım:( alan güle güle keyifle kullansın... $DSCN4566.jpg $DSCN4567.jpg $DSCN4593.jpg $DSCN4594.jpg $DSCN4595.jpg

hem bebeği size bakar şekilde hem de dışarı bakar şekilde oturtabiliyormusunuz? bir de oturttuğunuzda bacakları aşağı dik mi oluyor yoksa kalçadan kıvrılıp iki yana açılıyor mu?

aysegulencer inanılmaz rahat bir ürün hiç bir deformasyonu yok eğer alırsan görüceksin zaten. taş gibi:) zaten sayılı kullandım dediğim gibi. sağlam ve kullanşlı daha ne diyim:)

evrint ben çocuğu dışa dönük bir şekilde kullanmadım hiç sağlıklı değil öylesi.öyle bir özelliği varmı inan hiç bilmiyorum çünki ben yüzünü örmeden rahat edemem e bazen uyuyada kalıyorlar.ama bakarım senin için denerim.istersen mail adersini kullanılkenki resmimi göndereyim sana hatıra olsun diye çekilmiştik:)

Back