- 27 Ocak 2015
- 109
- 61
- Konu Sahibi pina colada
Mrb abiyenin ve bustiyerin fiyatini öğrenebilir miyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatlarını öğrenebilir miyimMrb abiyenin ve bustiyerin fiyatini öğrenebilir miyim.
Mrb abiyenin ve bustiyerin fiyatini öğrenebilir miyim.
merhabalar fiyatlarını özelden atıyorum şimdifiyatlarını öğrenebilir miyim
mesaj atıyorum hemenbende fiyat alabilirmiyim abiye için
keşke fiyatlarını yazsanız tek tek sormak zorunda kalmaskk güzel olur.mesaj atıyorum hemen
benim için sorun değil. :) şimdi mesaj atıyorum size de.keşke fiyatlarını yazsanız tek tek sormak zorunda kalmaskk güzel olur.
büstiyerin kullanım durumu ve fiytı nedir
fiyatı rahat rahat özelden konuşalım diye buraya yazmıyorum :)Fiyati neden yazmadıniz
Abiye çok sıkmis çok beğendim
merhaba, özelden mesaj atıyorum şimdi.merhaba.. mavi abiyenin fiayatı nedir acaba?
Büstiyer in fiyatı nedirgüncellll
merhaba kızlar
Pierre Cardin Büstiyer Tk. ve Mavi Balık Etek Kuyruklu Abiyemi satıyorum.
1. ürün: Sadece düğünümde giydiğim Pierre Cardin büstiyer takımı.
Alt parçası hiç giyilmemiştir! Sadece üst korsesini taktım.
İster straplez, ister askılı kullanılabiliyor. ben straplez kullandım. çok rahat hiç kaymadı.
Orjinal kutusunda tertemiz duruyor.
(Gelinliğimi Oleg Cassini'den almıştım. Oranın terzileri de gelinlik provasında büstiyerime bayılmıştı. Böyle güzel kalıplı büstiyer çok kolay bulunmuyor yorumunu yapmışlardı.)
Hem gelinliği çok güzel gösteriyor, hem çok rahat, hem de çok şık.
Diğer abiyelerle de vücuda güzel bi şekil vermek için kullanılabiliyor.
2. ürün: Mavi Balık Etek Kuyruklu Abiye
Nişanımda birkaç saatliğine giydiğim Mavi, pul işlemeli, balık etek, kuyruklu, çok asil duran abiye.
Hiçbir deformasyon yoktur.
İsteyene ayrıntılı foto atarım
Eki Görüntüle 1739814 Eki Görüntüle 1739815 Eki Görüntüle 1739816 Eki Görüntüle 1740339 Eki Görüntüle 1740340 Eki Görüntüle 1740341 Eki Görüntüle 1740342