o zaman bakma kotlara canım
neden canm kac beden var elindeki 61 kiloyum olmz mi kotta beden kac bilmiyorm zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bakma kotlara canım
neden canm kac beden var elindeki 61 kiloyum olmz mi kotta beden kac bilmiyorm zaten
kotlar olur da bol, dökümkü değiller pek.. tunik altına bence olurlar ama anladığım kadarı ile sen daha bol giyiyorsun..
hangi ildesin?
canm cokta bol aramıyorm aslında tunik altnda cok boloda tuhaf durur pantolon etek kadar geniş olmick havuc pacamı boru pacamı diyolr simdiki genclern giydigi gibide dar olmick orta olack bacagı belli etmick sivasta oturuyorm canm sen nerdesn ama bir an önce alacksk almamz lazm pazartesi tatile gidecm amasyaya
anladım.. sen kotlara bak o zaman ben de dediğin gibi giymiyorum.. kaliteli kotlar var.. bir an önce bak sen
ben kap ı beğendim.. 44 benden tuniğin varsa bakabilirim..
canm mavi tunik var bide beyaz kislik hirka var baska tunigim yok canm pantolon giymiyormda yolculkta iyi olur diye yeni giyecm iki tanede esarbm var biri ugoza digeride bonjela baskada simdilk biseym yok ama ben kotlari goremiyorm
canm ilk siradaki pantolonu begendm de canm seninde bendn bisey begenmn lazm takas yapsk daha iyide keske once gorusseydk hafta sonu giriyo napsakki bilemedm sen hangi swhirdesn
ayırdım bunu..
istanbuldayım ben
kap ı tunik+ kot ile takas yapalım o zaman
olmaz mı?
ne kadar istiyordun sen kap için?
İyi gunler panyolonlarinizdan 44bedene olacak olan var mi