Bebek İkinci El Tertemiz Chicco Simplicity Plus + Keyfit Travel Sistem Bebek Arabası

merylstrip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
167
4
SADECE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE KAPALI MEKANLARDA KULLANILDI. TERTEMİZ VE AZ KULLANILMIŞ ÇOK KULLANIŞLI.

Özellikler

Simplicity PLUS Puset
•Simplicity küçük bir puset olmasına rağmen geniş ve rahat bir oturma bÖlümü vardır.
•Küçük bagajlara kolayca sığdırılır ve bundan dolayı sadece şehir içinde alışverişlerde değil, tatillerde de kullanımı idealdir.
•Son derece hafif alüminyum ve süper kompakt gÖvde anneye daha fazla manevra kolaylığı ve hareket serbestliği sağlar.
•Ayrıca kapalı iken de taşınmasını kolaylaştıran pratik bir tutma kolu vardır.

Fonksiyonlar

•Sert iskeleti sayesinde sırt dayama bÖlümü maksimum desteği sağlarken tamamen yatay olarak dahil çocuğu rahatsız etmeden 4 farklı pozisyonda ayarlanabilir.
•Hareket ettirilebilir yapısı sayesinde heryerde,en dar alanlarda bile rahatlıkla kullanılır.
•Tek elle bile kolaylıkla sürmeye olanak sağlayan birleşik tutma kolu ile donatılmıştır.
•Tek elle açıp kapatılır.Kullanılması kolaydır.
•Yağmurluklu yazlık ve kışlık tente,bebeği sırt dayama bÖlümü eğik pozisyonda iken de güneşten ve yağmurdan korur.

Taşıma Kapasitesi :18 kg
ürün Madde İçeriği: %100 Polyester Kumaş.Demir
Temizleme Şartları : Silinerek Temizlenir.

KeyFİT Oto Koltuğu

ürün kilosu 6,5 kg.
Doğumdan itibaren 13 kg?ya hem bebeği taşımak için ana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği YÖnetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Yeni doğan bebekler için (6 kg?ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak için geliştirlmiştir.
Otomobilin gidiş yÖnüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar için geliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bÖlümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi gÖrmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.

Sahibinden de aynı sadece araba 250ye yazılı. Ben ikisini 300 e vericim. Rüzgarlığı ve yaağmurluğu sıfır hiç kullanılmadı

merhabalar. sadece ana kucağı için uygun bir fiyat verebilirmisiniz. birde şehir ve semt neresi acaba. tşkler

merhabalar. sadece ana kucağı için uygun bir fiyat verebilirmisiniz. birde şehir ve semt neresi acaba. tşkler
Sadece ana kucağı için de yine bu forumda ilanım var görmediniz sanırım. TEk başına düşülürse ana kucağı aynı zamanda oto koltuğudur. 140 lira

şu linke bakarsanız Chicco Key Fit Taşıma Oto Koltuğu (Grup 0+ ; 0-13 kg) - Syria | hızlıal.com sıfırı şu anda 340 lira. Benim ürünümde sıfır gibi tertemiz sadece evde sallanma pozisyonunda kullanıldı. Oto koltuğu olarak bile kullanmadık.

Bİr de şu linke bakarsanız Chicco Key Fit Oto Koltuğu Gr 0+ Syria - Chicco Çocuk Oto Koltuğu sahibinden.com'da - 117816921 sahibinden.com da 2. elini bile aynısı 250 Tl istyorlar.

Benim ürünümde sıfır gibi tertemiz sadece evde sallanma pozisyonunda kullanıldı. Oto koltuğu olarak bile kullanmadık.
Pedi ile birlikte göndericem eksik aksamı yok.

herhangi bi problemi yoksa fiyat güzel

Emin olun herhangi bir problemi yok. Ben buraya olmayan bir şeyi yazacak halim yok. Sonuçta bu ürünü sattıktan sonra burada olmaya devam edicem. Alış veriş yapıcam. Ben nasıl insanların dürüst olmasını istiyorsam ve bekliyorsam aynı şekilde ürünü olmadığı gib göstermeye çalışamam. Fİyatı da gayet uygun. Rüzgarlığı ve yağmurluğunu kullanmadım bile. Dedim ya sadece kapalı mekanlarda kullandık.

Neden sattigini merak ettim . Bebek arabasi ne kadar sadece bide semti ogrenebilirmiyim
Satıyorum çünkü bu seti bebeğim doğduğunda almıştım. ŞU anda oto koltuğu-ana kucağı 0-13 kilo için (hoş benim kızım 1.5 yaşında olmasına ve tam 13 kilo olmasına rağmen rahat rahat sığıyor ama) yine de kilosuna uygun oto koltuğu almam lazım.
Arabayı satmamın nedeni de daha hafif daha az fonksiyonlu ve bagajımıza sığacak daha küçük bir araba almamız gerek.

İSTANBUL- BEYKOZ dayım.

Bende sahibinden.com da 6 ay kadar önce sadece birkaç ay kullandığım bu seti, rengi de birebir aynı fiyattan sattım. Çok da beklemedi hemen satıldı, fiyatınız iyi, hiç düşürmeyin, ayrı ayrı da satmanızı tavsiye etmem, tek tek zor olur.

en son 250 ye kadar düştüm. BU fiyata bu kadar temiz hem de Chicco biraz zor bulunur. Hala 700e satılıyor bu set E-bebekte.

Eğer halen satılmadıysa ve sadece Puset'i eger 150 TL'ye vermeyi düşünürseniz yarın gelip (beykoz civarından) alabilirim. Normalde fiyatının 320 - 350 TL civarı olduğunu biliyorum ama bu bizim 2. arabamız olacak ve sadece uzak seyahatlerde kullanacağız. Bu sebeple bütçemiz kısıtlı.

Arkadasim ben sanirim senden oto koltugu aldim:) ama ben o zaman puset diye yazdiginin araba oldugunu anlamamistim simdi anliyorum ki o araba ve benil aldigim koltuga uyumlu sanirim su an cok acil araba ariyorum en son fiyatini ne yapabilirsin? Bu arada alisverislerindeki titizlik ve ilgi icin cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…