Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pompa ve kapları ile hamak için bir arkadaşla anlaştık chicco sterilizatör satıldı diğerleri güncel vakit bulunca ekleyeceğim şeyler var inşallah
arkadaşlar ürünlere hamak, çanta, pompa dışında pek talip çıkmadı kaliteli ve temiz ürünlerdi ama cevap alamadım ihtiyacı olan biri istedi hayrına hamak ve birkaç parça ürünü ona verdim pompa ve chicco sterilizatör satıldı bazılar hala güncel ilgilendiğiniz olursa sorun urup durmadığını söyleyeyim
geçmiş olsun mesajınızı almadım bende iki gün üst üste mesaj atıp cevap alamayınca vazgeçtiğinizi düşündüm mailde sorun oldu demekki kısmet değilmiş kusura bakmayınkısmet değilmiş sanırım ben 2gündür mail attım ama sizden cevap alamadım =( hemde çok hastaydım yatıyordum yine de cevap yazmıştım =( kısmet.. alana hayrlı olsun
geçmiş olsun mesajınızı almadım bende iki gün üst üste mesaj atıp cevap alamayınca vazgeçtiğinizi düşündüm mailde sorun oldu demekki kısmet değilmiş kusura bakmayın
yanlışlıkla yine aynı resimleri ekledim