Bebek İkinci El tertemiz anne- bebek eşyaları

$028zet.jpg $029thm.jpg $030lu.jpg $031eb.jpg $032dak.jpg $033vhf.jpg $034zm.jpg $035tw.jpg $036kr.jpg $037iz.jpg $038lvs.jpg $039ye.jpg $040hm.jpg $041cg.jpg $042ln.jpg $043wi.jpg $044ma.jpg $045ie.jpg $046qs.jpg $047xl.jpg $048ycc.jpg $049vt.jpg $050dr.jpg $051qh.jpg $052tc.jpg $053c.jpg $054ak.jpg $055pqk.jpg $056nv.jpg $057yp.jpg $058fu.jpg $059b.jpg $059pm.jpg $060ga.jpg Eki Görüntüle 654985 $061rw.jpg Eki Görüntüle 654987 $062aj.jpg Eki Görüntüle 654989 Eki Görüntüle 654989 $063nii.jpg $063nii.jpg $064mw.jpg $064ri.jpg $064ri.jpg

pompa ve kapları ile hamak için bir arkadaşla anlaştık chicco sterilizatör satıldı diğerleri güncel vakit bulunca ekleyeceğim şeyler var inşallah

pompa ve kapları ile hamak için bir arkadaşla anlaştık chicco sterilizatör satıldı diğerleri güncel vakit bulunca ekleyeceğim şeyler var inşallah

tmm cnm eğer almaktan vazgeçerse ben burdayım msj atarsın iyi geceler :KK16:

arkadaşlar eklediğim ürünler ve ekleyeceğim ürünler :) çok temizdir kimisi sıfır gibi çünkü çok az kullanıldı kullanılanda çok temiz
giysiler bu eklediklerim 0-3 ve 3-6 ay kız bebek eşyaları
1-2-3-4-5-6- yaş kız giysileri ve çok temiz sıfır gibi bayan giyimde var
resim ekleyeceğim

sabiha paktuna keskin kitapları
anne işte çalışan anne ve çocuğu
çöp çocuk çocuk çizgilerindeki giz
korkuyu tanımak ve başetmek
çocuklarla doğru iletişim
bebeğim
bana seni anlat anne
bana seni anlat baba
tamamı 50 tl
çok güzel kitaplardır ve yepyeni duruyor temiz kullandım ben okudum başkalarıda faydalansın

lacivert taytlı takım kanz marka 3 parça tayt gömlek badi 7,5 tl
beyaz yavruağzı bolerolu takım 3 parça elbise bolero şapka bebetto marka 7,5 tl
beyaz sarı fırfırlı çıtçıtlı badi 2 parça badi ve saç bandanası bebetto marka 5 tl
kot salopet 3*6 ay 7,5 tl
kot elbise 2 parça elbise ve içinin badisi 3-6 ay 5 tl
aziz bebe 3 parça yeni doğan seti 7 tl
albimini 2 li ayaklı tulum pembe beyaz tanesi 2,5 tl 0*3 ay
pembe ayaklı tulum 0-3 ay 4 tl
beyaz alt üst takım 0-3 ay 3 tl
mavi askılı çıtçıtlı badi 3-6 ay 2 tl
pembe tavşan motifli tulum içinin badisiyle takım 4 tl
4 parça çıtçıtlı badi 0-3 ay tamamı 4 tl
3 parça minipan ayaklı alt 0-3 ay 8 tl
3 parça minipan çıtçıtlı badi 3-6 ay 8 tl
mavi beyaz şapkalı tulum 2 tl
beyaz 3 parça yeni doğan set 5 tl
abentiny eşofman takımı 3-6 ay 7 tl
bebetto galata kulesi işlemeli 11 parça hastane çıkışı takım tulum ve diğer takım boy boydur bebek büyüdükçe giydirilebiliyor benim kızım bazı parçalarını 3 aya kadar giyebildi
bu takım 20 tl
pembe kadife kapşonlu takım 5 tl
sarı pembe lcw yazlık pijama takımı 3 ay 2 tl
triko yelek 3-6 ay daha uzunda giyebilir hediye geldi hiç kullanılmadı çünkü geldiğinde bebeğim büyümüştü 3 tl
pembe 3 parça sel 3-6 ay 3 tl
tavşanlı peluş atkı 3 tl
anne çantası çok az kullandım başka bir çantam daaha var bebek arabamızın rengine uyduğu için ve ondan ona geçirmek için vakitm harçamamak için bunu kullanmıyorum 5tl
bebek taşıma çantası geç aldım fazla kullanamadım 5 tl
hamak az kullandık tertemiz kılıfı çıkıp yıkanabiliyor ben 70 tlye aldım 20 tl
pompa çok az kullandım kasım sonu gibi aldım 2-3 kez anca kullandım garantisi devam ediyor yedek kapları ile toplam 6 kap ve yedek parçaları ile 50 tl ben 150 tlye aldım

arkadaşlar ürünlere hamak, çanta, pompa dışında pek talip çıkmadı kaliteli ve temiz ürünlerdi ama cevap alamadım ihtiyacı olan biri istedi hayrına hamak ve birkaç parça ürünü ona verdim pompa ve chicco sterilizatör satıldı bazılar hala güncel ilgilendiğiniz olursa sorun urup durmadığını söyleyeyim

arkadaşlar ürünlere hamak, çanta, pompa dışında pek talip çıkmadı kaliteli ve temiz ürünlerdi ama cevap alamadım ihtiyacı olan biri istedi hayrına hamak ve birkaç parça ürünü ona verdim pompa ve chicco sterilizatör satıldı bazılar hala güncel ilgilendiğiniz olursa sorun urup durmadığını söyleyeyim

kısmet değilmiş sanırım ben 2gündür mail attım ama sizden cevap alamadım =( hemde çok hastaydım yatıyordum yine de cevap yazmıştım =( kısmet.. alana hayrlı olsun

Son düzenleme:
kısmet değilmiş sanırım ben 2gündür mail attım ama sizden cevap alamadım =( hemde çok hastaydım yatıyordum yine de cevap yazmıştım =( kısmet.. alana hayrlı olsun
geçmiş olsun mesajınızı almadım bende iki gün üst üste mesaj atıp cevap alamayınca vazgeçtiğinizi düşündüm mailde sorun oldu demekki kısmet değilmiş kusura bakmayın

geçmiş olsun mesajınızı almadım bende iki gün üst üste mesaj atıp cevap alamayınca vazgeçtiğinizi düşündüm mailde sorun oldu demekki kısmet değilmiş kusura bakmayın

evet hayrlısı böyleymiş demekki kullananlara hayrlı olsun

satılmadı duruyor ancak kargo açısından başka ihtiyacınız varsa birkaç parça avantajınız olur

X