• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters Rahimli Olanlar?

nevarneee

Gülümse gecemden karanlık kaçsın.
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
956
1.193
313
33
Merhaba kizlar,
Ters rahime sahip olan var mi aranizda?
O kadar vajinal ultrason muayanesi oldum arastirma hastanesinde 1doktor(asistan) haric hickimse rahmimin ters oldugunu soylemedi.
Ve en son gittigim tupbebek doktorum soyledi ters oldugunu.
Sorum su ki boyle rahmi olup hamile kalan var mi?
Doktor bunun hamie kalmaya engel olmadigini soyluyor ama bu durum benim bagirsagimi cok etkiliyor rahim bagirsaga baski yapiyor.12.Haftadan sonra rahim duzeliyormus.Tup bebek denedim ve afedersiniz buyuk abdestimi yaparken kanamam oldu herseferinde.
Bu sebepten dustugunu dusunuyorum doktorumla gorusecegim.
Rahim mesaneye dogru degil arka tarafa dogru yani bagirsaga dogru yatik oluyor,resimdeki gibi.
QuickMemo+_2017-09-08-18-03-00.png

Merhaba kizlar,
O kadar vajinal ultrason muayanesi oldum arastirma hastanesinde 1doktor(asistan) haric hickimse rahmimin ters oldugunu soylemedi.
Doktor bunun hamie kalmaya engel olmadigini soyluyor ama bu durum benim bagirsagimi cok etkiliyor rahim bagirsaga baski yapiyor.12.Haftadan sonra rahim duzeliyormus.Tup bebek denedim ve afedersiniz buyuk abdestimi yaparken kanamam oldu herseferinde.
Rahim mesaneye dogru degil arka tarafa dogru yani bagirsaga dogru yatik oluyor,resimdeki gibi.Eki Görüntüle 2042820
Canim benimde rahmim tersmi eyrimi bilemiyorum yani normal deyil ama hamileyim o bir hastalik deyil bence onun aydiyati yok.evet gec hamile kala bildim ama onun icin deyil

Bilgiler Bilgiler Canim oncelikle cvp icin tesekur ederim.
Evet bir sorun degilmis ancak bnm yillardir kabizlik sorunum var ve bagirsagimin son kisminda genisleme var.Tup bebek yaptirdim agustosta ve buyuk abdestimi yaparken hep lekelenmem oldu en son kanamam oldu ve dustu.Ben bununla bir ilgisi oldugunu dusunuyorum.
Dahiliye ile de goruscem.
Insallah ameliyat falan bir cozumu vardir.

Bilgiler Bilgiler Canim oncelikle cvp icin tesekur ederim.
Evet bir sorun degilmis ancak bnm yillardir kabizlik sorunum var ve bagirsagimin son kisminda genisleme var.Tup bebek yaptirdim agustosta ve buyuk abdestimi yaparken hep lekelenmem oldu en son kanamam oldu ve dustu.Ben bununla bir ilgisi oldugunu dusunuyorum.
Dahiliye ile de goruscem.
Insallah ameliyat falan bir cozumu vardir.
Canim bence rahmin icin ameliyyat olma bence gerekli deyil.ama kabizlik bendede var.ve hamileliye hazirlaniyirsan kabiz oliyursan tualetde kendini guce salma guc olmaz bebek duser.ben hamile kaldim herkes dediki sakin guc verme tualetde o zaman acilis olur.doktora soyluyorsun kabizligi giderecek şam yaziyor arkadan koyuyorsun rahat oluyor.ben eyer cok eziyyet cekersem soylicem doktora yazsin ama boyle kabizlik var yinede guc vermiyorum.

Canim bence rahmin icin ameliyyat olma bence gerekli deyil.ama kabizlik bendede var.ve hamileliye hazirlaniyirsan kabiz oliyursan tualetde kendini guce salma guc olmaz bebek duser.ben hamile kaldim herkes dediki sakin guc verme tualetde o zaman acilis olur.doktora soyluyorsun kabizligi giderecek şam yaziyor arkadan koyuyorsun rahat oluyor.ben eyer cok eziyyet cekersem soylicem doktora yazsin ama boyle kabizlik var yinede guc vermiyorum.

Evet canim acaba hamile kalindiginda fitil uygulanir mi kabizlik icin..

Evet canim acaba hamile kalindiginda fitil uygulanir mi kabizlik icin..
Benim ablam gebelikde kabiz oldugu icin yazmisdi doktor evet.ama bilmiyorum ismini uzerinden yillar gecdi.bende eger cok kabiz olursam soyliycem doktora banada yazsin oyle birsey.bide bana dpktor dediki kabiz olmamak icin bol bol su ic ayran ic.kuru yemekler cok yeme canim

Merhaba kizlar,
Rahim mesaneye dogru degil arka tarafa dogru yani bagirsaga dogru yatik oluyor,resimdeki gibi.Eki Görüntüle 2042820
Eşimin teyzesinin rahmi ters iki çocuk sahibi

Eşimin teyzesinin rahmi ters iki çocuk sahibi

Canim ters olmasinda bir sorun yok ama benim bagirsaklarimda sorun var cok fazla kabizlik sorunum yok hergun tuvalete cikiyorum ama sorun bagirsagimdaki genisleme.Afedersin diski orada birikiyor ve rahime baski yapiyor.Her nekadar hergun tuvalete ciksam da.

Canim ters olmasinda bir sorun yok ama benim bagirsaklarimda sorun var cok fazla kabizlik sorunum yok hergun tuvalete cikiyorum ama sorun bagirsagimdaki genisleme.Afedersin diski orada birikiyor ve rahime baski yapiyor.Her nekadar hergun tuvalete ciksam da.
Anlıyorum düzgün bir doktorla sorununuz çözülür insallah

Back