Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Benimde rahmim ters doktorum sadece adetimin çok sancılı geçtiğini ama her 7 kadından birinde olduğunu gebeliğe engel olmadığını korkulacak birşey olmadığını soylemisti.Merhaba rahim tersliği hakkında bilgi verir misiniz lütfen![]()
Merhabalar benimde rahmim hafif ters inanılmaz adet sancısı çeker ilaçsız asla atlamazdım. Meğer rahimde polip varmış hiçbir doktor önemsemedi kendiliğinden gider deyip eve gönderirlerdi geçen sene doktorun bir tanesi alalım gebeliğede engel olabilir ve adet sancısı yapar demişti aldırdım ve çok şükür ağrılarım yok oldu o çektiğim ağrılarda neymiş.Merhaba. Benimde rahmim ters doktorum sadece adetimin çok sancılı geçtiğini ama her 7 kadından birinde olduğunu gebeliğe engel olmadığını korkulacak birşey olmadığını soylemisti.
Merhaba size bi site önereymmisntagsam da birgebeningunlugü sayfası var orda ters rahım pozısyonları var coknfaydalıbbir sayfa o şekilde hamile kalan bi çok kişi varÇok teşekkür ederim ya gün geçtikçe neler öğreniyoruz
Benimde sancılarım çok fazla yani yaşam kalitemi düşürecek şekilde geçiyor o hafta ama polip tarzı birşey söylemedi.ne güzel ağrılarınızdan kurtulmussunuzMerhabalar benimde rahmim hafif ters inanılmaz adet sancısı çeker ilaçsız asla atlamazdım. Meğer rahimde polip varmış hiçbir doktor önemsemedi kendiliğinden gider deyip eve gönderirlerdi geçen sene doktorun bir tanesi alalım gebeliğede engel olabilir ve adet sancısı yapar demişti aldırdım ve çok şükür ağrılarım yok oldu o çektiğim ağrılarda neymiş.
Bende çok çok fazla kasık ağrısı var sizde de oluyo muydu acabaMerhaba. Benimde rahmim ters doktorum sadece adetimin çok sancılı geçtiğini ama her 7 kadından birinde olduğunu gebeliğe engel olmadığını korkulacak birşey olmadığını soylemisti.
Rahimde ki polip nasıl farkedildi bende mrla anca rahimin ters olduğunu anladılar benimde çok fazla kasık ağrım varMerhabalar benimde rahmim hafif ters inanılmaz adet sancısı çeker ilaçsız asla atlamazdım. Meğer rahimde polip varmış hiçbir doktor önemsemedi kendiliğinden gider deyip eve gönderirlerdi geçen sene doktorun bir tanesi alalım gebeliğede engel olabilir ve adet sancısı yapar demişti aldırdım ve çok şükür ağrılarım yok oldu o çektiğim ağrılarda neymiş.
Ne gibi bir ağrı sizde ne oluyor acabaBenimde sancılarım çok fazla yani yaşam kalitemi düşürecek şekilde geçiyor o hafta ama polip tarzı birşey söylemedi.ne güzel ağrılarınızdan kurtulmussunuz ☺
Yaaaa çok teşekkür ederim çok çok sağolunMerhaba size bi site önereymmisntagsam da birgebeningunlugü sayfası var orda ters rahım pozısyonları var coknfaydalıbbir sayfa o şekilde hamile kalan bi çok kişi var![]()
Evet çok fazla oluyor yani günde iki tane ağrı kesici kullanınca ağrım çekilebilir bı seviyede oluyor yoksa bacaklarıma bile vuruyor sancıBende çok çok fazla kasık ağrısı var sizde de oluyo muydu acaba
Rahim filminde polip? yazılıp bırakılmıştı bende anlamadığım için 2 yıl sonra doktorun birtanesi alınması gerek dedi. Diğerleri ise bazıları farkedip önemsiz dedi bazıları hiç farketmemiş gibi bilgi dahi verilmedi sadece tersliğine odaklanıp bilgi verildi.Rahimde ki polip nasıl farkedildi bende mrla anca rahimin ters olduğunu anladılar benimde çok fazla kasık ağrım var
Aynen işte bende o ağrıdan çekiyorum ayak bileğime bile vuruyor ağrısıEvet çok fazla oluyor yani günde iki tane ağrı kesici kullanınca ağrım çekilebilir bı seviyede oluyor yoksa bacaklarıma bile vuruyor sancı
Bende de o şekilde ama doktor rahim tersliginden kaynaklı olduğu için birşey yapamayız dedi bı de halk arasındaki söylentilere de uyma dediAynen işte bende o ağrıdan çekiyorum ayak bileğime bile vuruyor ağrısı
Yaptığın birsey var mı ağrı içinBende de o şekilde ama doktor rahim tersliginden kaynaklı olduğu için birşey yapamayız dedi bı de halk arasındaki söylentilere de uyma dedi
Doktor onermiyordu ama ağrı kesici ile ağrıyı geçirebiliyordum maalesefYaptığın birsey var mı ağrı için
Doktor onermiyordu ama ağrı kesici ile ağrıyı geçirebiliyordum maalesef