• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters rahim

Asiveblue

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
853
756
33
38
Merhaba rahim tersliği hakkında bilgi verir misiniz lütfen 🙏

Benim bildiğim ultrasonda izlenmesi zor ama gebeliğe engel değil ilişkiden sonra yüz üstü filan yatmak gerekiyomuş sanırım burdan okuduğum kadarıyla

Çok teşekkür ederim ya gün geçtikçe neler öğreniyoruz

Merhaba. Benimde rahmim ters doktorum sadece adetimin çok sancılı geçtiğini ama her 7 kadından birinde olduğunu gebeliğe engel olmadığını korkulacak birşey olmadığını soylemisti.
Merhabalar benimde rahmim hafif ters inanılmaz adet sancısı çeker ilaçsız asla atlamazdım. Meğer rahimde polip varmış hiçbir doktor önemsemedi kendiliğinden gider deyip eve gönderirlerdi geçen sene doktorun bir tanesi alalım gebeliğede engel olabilir ve adet sancısı yapar demişti aldırdım ve çok şükür ağrılarım yok oldu o çektiğim ağrılarda neymiş.

Merhabalar benimde rahmim hafif ters inanılmaz adet sancısı çeker ilaçsız asla atlamazdım. Meğer rahimde polip varmış hiçbir doktor önemsemedi kendiliğinden gider deyip eve gönderirlerdi geçen sene doktorun bir tanesi alalım gebeliğede engel olabilir ve adet sancısı yapar demişti aldırdım ve çok şükür ağrılarım yok oldu o çektiğim ağrılarda neymiş.
Benimde sancılarım çok fazla yani yaşam kalitemi düşürecek şekilde geçiyor o hafta ama polip tarzı birşey söylemedi.ne güzel ağrılarınızdan kurtulmussunuz ☺️

Merhaba. Benimde rahmim ters doktorum sadece adetimin çok sancılı geçtiğini ama her 7 kadından birinde olduğunu gebeliğe engel olmadığını korkulacak birşey olmadığını soylemisti.
Bende çok çok fazla kasık ağrısı var sizde de oluyo muydu acaba

Rahimde ki polip nasıl farkedildi bende mrla anca rahimin ters olduğunu anladılar benimde çok fazla kasık ağrım var

Benimde sancılarım çok fazla yani yaşam kalitemi düşürecek şekilde geçiyor o hafta ama polip tarzı birşey söylemedi.ne güzel ağrılarınızdan kurtulmussunuz ☺
Ne gibi bir ağrı sizde ne oluyor acaba

Rahimde ki polip nasıl farkedildi bende mrla anca rahimin ters olduğunu anladılar benimde çok fazla kasık ağrım var
Rahim filminde polip? yazılıp bırakılmıştı bende anlamadığım için 2 yıl sonra doktorun birtanesi alınması gerek dedi. Diğerleri ise bazıları farkedip önemsiz dedi bazıları hiç farketmemiş gibi bilgi dahi verilmedi sadece tersliğine odaklanıp bilgi verildi.

Evet çok fazla oluyor yani günde iki tane ağrı kesici kullanınca ağrım çekilebilir bı seviyede oluyor yoksa bacaklarıma bile vuruyor sancı
Aynen işte bende o ağrıdan çekiyorum ayak bileğime bile vuruyor ağrısı

Merhaba arkadaşlar..ilk evliliğimde yıllarca çocuk için uğraştık.Rahim filmi çektirdim aşılama yaptırdım yumurta takibi yaptırdım ama bebeğim olmadı.Doktorlarda hiçbir sorunum olmadığını söyledi.ikinci evliliğimde bebek düşünmeye başladık ve ilk ay hamile kaldım.şu anda 9 haftalık hamileyim ve doktorum rahmin ters olduğunu ama bunun hiçbir öneminin olmadığını söyledi. Yalnızca bebeği çok küçük olduğu için ultrasonda görmekte zorlanıyoruz şu aralar çünkü çok geride oluyor o da 12. Haftadan sonra sorun olmaz dedi.Ayrıca o kadar doktora gittim geçmişte rahim filmi çektirdim hiçkimse rahim ters diye bilgi bile vermemişti daha yeni öğreniyorum.

Back