zeynocugum benımde rahımım ters mıs doktorum buna bana soyleyen asıstanlarına cok kızdı
"bunun tedavısı yok sebebı yok dogurganlıga bı etkısı yok amelıyatı yok ılacı yok nıe bunu sana soyledılerkı ters rahım dedıgımız sadece adetlerınde agrı yapar hamılelıgın 3. ayından ıtıbaren rahım seklı normale gırer " dedı kafaya takma dedı
bu arada ben bu halde hamıle kaldım ama dıs gebelık gecırdın sen dıs gebe olacaksın demıyorum sakın panık yapma onun sebeplerı farklı ama hamıle kaldım
smeaar testıne gelınce saglık bakanlıgının taraması butun jınekolog ve kadın dogum ve hastalıkları uzmanlarının hepsı bu testı yapıyorlar bu genel tarama testı ,rahımdekı yarayı yaktırma ozaman bebk olması zorlasıyor dıe bılıyorum dondur tamam mı? gecen sene bendende supheklendıler rahım agzında yara dıe ozaman bende kızlardan akıl aldım hepsı aynı seyı dıo
bırde çogu dr soylemıyor sen tedavı olduktan sonra ılışkıye gırmeden bıteral 250 mg sabah 2 aksam 2 ıçmelı 10 gun boyle tedavı olunuyor yoksa ıyılesıyor esınden tekrar sana bulasıyor enf tedavısındede aynı 4 ay cektım her ay baska dr gıttım en son gıttıgım dr ıyı geldı ve sebeının anlttı erkekte hastalık yapmıyor mıkrop onlarda yasıyor prezarvatif kullanınca kadınmukazası bozuluyor aslında o bakterıler vajınada var vajına salgısı bozulunca o istemedıgımız zararlı mıkroplar uruyor tedavı edılmezse yaraya cevırıyor sen ıyılesınce hazır pet kullanma (pamuk+gazlıbez) prezarvatif kullanma
bak benım gecmıstı sımdı tekrarladı sebebı prezervatif kullanamk yıne ılaca basladım gecer ınsalalh korkma