Sevgili arkadaşlar hepimiz ilk okul yıllarında ters elimiz ile yazı yazmak istemişizdir
Ve çoğumuz başaramamıştır bunun sebebi yeterli gayreti gostremememiz ve de doğru teknikleri bilmememizdir.
Soracaksınız her zaman kullandığımız elimizin tersini yani sağ elle yazı yazarken neden sol elle yazı yazmak çabasını göstermenin sebebini soracaksınız . bildiğini üzere sağ el sol beyni sol el sağ beyini geliştirir iki beyin lobuda bir bütündür iki ters elimizi geliştirdiğimiz taktirde beynin güçlendirilmemeiş lobunu harekete geçirebilir iz
Şimdi ise bunu nasıl yapacağımıza gelelim
1-günlük işlerinizi ters eliniz ile yapın
2-çocuk boyama kitapları edinin ve ters eliniz ile bu kitapları boyayın
3-birinci sınıftaki gibi çizgi çalışmaları yapın (çeşitli eğitim sitelerinden çıktı alabilirsiniz veyada 1. sınıf kitabı edinebilirsiniz)
4-Bir defter edinin vede yazılar yazın.
Unutmayın! Beynimizin ters lobunu geliştirmek zahmetli bir iştir fakat faydasını göreceksiniz hepinize bu yolda başarar dilerim
Nilbeste
Solagim yazımı sol elimde yazıyorum yemek yeme işini sol elimle yapıyorum sağ elle denedim ama yapamadım döktüm yemekleri.Sevgili arkadaşlar hepimiz ilk okul yıllarında ters elimiz ile yazı yazmak istemişizdir
Ve çoğumuz başaramamıştır bunun sebebi yeterli gayreti gostremememiz ve de doğru teknikleri bilmememizdir.
Soracaksınız her zaman kullandığımız elimizin tersini yani sağ elle yazı yazarken neden sol elle yazı yazmak çabasını göstermenin sebebini soracaksınız . bildiğiniz üzere sağ el sol beyni sol el sağ beyini geliştirir iki beyin lobuda bir bütündür ters elimizi geliştirdiğimiz taktirde beynin güçlendirilmemeiş lobunu harekete geçirebilir iz
3-birinci sınıftaki gibi çizgi çalışmaları yapın (çeşitli eğitim sitelerinden çıktı alabilirsiniz veyada 1. sınıf kitabı edinebilirsiniz)
Unutmayın! Beynimizin ters lobunu geliştirmek zahmetli bir iştir fakat faydasını göreceksiniz hepinize bu yolda başarar dilerim
Nilbeste
Bence hiç karismayin bırakın hangi elle yazarsa yazsın bir solak olarak oğlunu iyi anlarım ben de Solagim.Benim oglumda solak yazısı çok kötü nasil sag tarafla yazabilir öyle alıştı diger elle hiç yazamiyo sol elle de cok çok kötü şimdi 8. sınıfa geçti
Ama yemeği sag elle yiyiyo acaba istese yapabilirmi
Takipteyim
Benim oglumda solak yazısı çok kötü nasil sag tarafla yazabilir öyle alıştı diger elle hiç yazamiyo sol elle de cok çok kötü şimdi 8. sınıfa geçti
Ama yemeği sag elle yiyiyo acaba istese yapabilirmi TakipteyimTabiki yapar fakat bunu kendisinin gerçekten istemesi gerekir eğer kendisi istemez siz zorlarsanız psikolojisi bozulabilir
Sevgili arkadaşlar hepimiz ilk okul yıllarında ters elimiz ile yazı yazmak istemişizdir
Soracaksınız her zaman kullandığımız elimizin tersini yani sağ elle yazı yazarken neden sol elle yazı yazmak çabasını göstermenin sebebini soracaksınız . bildiğiniz üzere sağ el sol beyni sol el sağ beyini geliştirir iki beyin lobuda bir bütündür ters elimizi geliştirdiğimiz taktirde beynin güçlendirilmemeiş lobunu harekete geçirebilir iz
Unutmayın! Beynimizin ters lobunu geliştirmek zahmetli bir iştir fakat faydasını göreceksiniz hepinize bu yolda başararilar dilerim
Nilbeste
Anladim ama ters elle yazabiliyorum çoğu basaramadigi şeyi yaparim solagim ama sağ elimle de kullanabiliyorum:)Curly me
Ornegin ben solaksam benim ters elim sağ eldir yanı aktif olarak kullanmadığımız el bizim ters elimizdir
Bence hiç karismayin bırakın hangi elle yazarsa yazsın bir solak olarak oğlunu iyi anlarım ben de Solagim.